Kakav dan Bože!!! Iako smo izgubili finale s 4:2, od toga dobili tek 2 gola od Afrikanaca i to tek u 55. minuti prvi udarac na utakmici, a 2 krampa u prvom dijelu s čime su nam oduzeli to finale.
Bili smo bolji, igrali smo i pokušavali, ali ta 2 gola u prvom poluvremenu od kojeg smo sami sebi jedan zabili su bili previše za nas.
To je posebice bilo jasno s trećim golom gdje su nas doslovno slomili po prvi put na turniru i tu se otvorio prostor za katastrofu, pa je došao i četvrti gol, ali na tome je stalo. Zabili smo taj drugi utješni pogodak, a za nešto više jednostavno nije bilo niti snage niti vremena.
Nevjerovatno koliko sam ponosan, sretan i nasmijan danas a doživjeli smo PORAZ!

Kad pogledam oko sebe što se sad događa u mom rodnom gradu i zadnjih 2 i pol tjedna, nemaš osjećaj da smo izgubili već pobijedili. Mi slavimo, mi pjevamo, cijeli grad je danas na nogama bio i kad je kraj susreta dosuđen.
To je totalna ludnica, veselje, slavlje, glazba, ljubav, jedinstvo, radost, pozitivna energija, nemjerljiva sreća, osmijeh sa svih strana pršti.
Danas se povijest ispisala iako nije ispalo u konačnici onako kako smo svi sanjali, ali taj osjećaj, taj život u ljudima što pršti... Da mogu, plakao bih od tih doživljaja ali jednostavno u mom životu suza više nema jer sam ih potrošio zadnjih godina.
Jednom rječju ovo je
NEOPISIVO!!! što se danas sve dogodilo i što se večeras događa u gradu na Dravi, a svi znaju u kakvom je stanju ovaj grad zadnjih 8-10 godina.
Ovo mi je jedan od najljepših dana u životu!!!

Stvarno šteta za naslov, žao mi je ali nisam i ne mogu biti tužan kad gledam sva lica oko sebe koliko dišu i žive ovaj dan i ovu noć.
Na ovu ekipu sam ponosan jer su na ovom turniru radili sve ono o čemu sam sanjao kako bi trebali igrati i što bi trebali raditi. Naravno da je nešto i moglo biti bolje i da bi trebalo, ali u ovim okvirima, uvjetima, s ovim kadrom i što sve imamo na raspolaganju - mi smo učinili ČUDO za koje je cijeli svijet čuo i danas mogao vidjeti!
1990., 1992., 1995., 1998., 2003., 2004., 2013., 2018. su samo neke od godina koje će mi zauvijek ostati urezane u sjećanju.
BOŽE HVALA TI NA SVEMU OVOME!