anton 1983 napisao:Der deutsche Profi-Fußball hat in der vergangenen Saison einen Rekordumsatz erzielt und erstmals die Zwei-Milliarden-Euro-Mauer durchbrochen. Dies teilte die Deutsche FußballLiga (DFL) in Frankfurt am Main mit. Nach Angaben von DFL-Geschäftsführer Christian Seifert machten die 36 Klubs der Ersten und Zweiten Liga in der Spielzeit 2008/09 einen Umsatz von 2,03 Milliarden Euro. Dies entsprach einer Steigerung von 5,3 Prozent im Vergleich zur Vorsaison. Allerdings stiegen im gleichen Zeitraum auch die Verbindlichkeiten der Vereine, in der Ersten Liga zum 30. Juni 2009 auf 610 Millionen Euro.
Evo Effe, prevedi im ovo, dobiš kunu, majke mi!
anton 1983 napisao:Moram vas malo zaposlit da ne ovisite o meni!![]()
Svaka čast za prevod, sad sam daj broj žiro računa da uplatim!
u buduće, ako ti nešto trebadne samo reci, ja kad imadnem vremena mogu prevest nešto, ali nemoj da su isuviše veliki txt-ovi 

..... izgleda da ćemo ga mi morat srušit prvi.. Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Kako meni ovaj Leverkuzen ide na živce........ izgleda da ćemo ga mi morat srušit prvi..
bavarac napisao:nećemo morat...uskoro će ih uhvatit zamor materijala.......samo Bayern ima širinu u Bundesligi....
![]()
uskoro,niš ne brini....![]()
anton 1983 napisao:bavarac napisao:nećemo morat...uskoro će ih uhvatit zamor materijala.......samo Bayern ima širinu u Bundesligi....
![]()
uskoro,niš ne brini....![]()
neamo ti mi baš širi kadar ako gledamo ove "kvalitetnije igrače"

The Scarface napisao:Morat ćemo i njima jednog igrača poslat na posudbu.
http://www.youtube.com/watch?v=-yeQ0WNzjVg

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost