Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la bavarac » 24 sij 2010, 11:59

ma nek se zna javno...ne želim.... :D ...pisat ću malo više od danas....i to je to

razlog...jednostavan...nemam baš uvijek vremena(svaki dan)....a za bit pravi mod....moraš barem svaki dan prošvrljat svugdje i napisat 10postova barem...uz najavi tekmi i sl...

tako da ostavljam vruć krompir Harrisu..... :D

p.s. kaj bi to bilo da recimo za mjesec dva obiđem tebe( Speddy-a) po broju postova.... :lol: :lol: :lol:..ili Antona :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 24 sij 2010, 12:00

anton 1983 napisao:Speedy Gonzles :D kakvi se to nickovi u zadnje vreme prijavljuju na forum ja krepavam od smeha! "DrMarkZilcpundiz" :lol:

Jebalo majku, najezda špamera na forum! Treba to sve natuci! :neee: :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 24 sij 2010, 12:08

to su vjerojatno kladioničari.....traže korisnu informaciju...niš čudno...ja imam na Manchesterovom forumu članstvo... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 sij 2010, 22:33

Open the gates for spamers ! 8-)
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 25 sij 2010, 09:40

znam da nema veze sa bayernom, ali moram napisati, jučer bio u splitu, i odem u broadway kino u jokeru, i pogledah avatar 3D - pod dojmom sam, kako je film čudo, 3D tehnika čudo, vrijedi svaki lipe koja je uložena u njega...usput pogledah još i knjiga iskupljen sa Danzelom :bravo: , i dobar je film, samo me je sjebala najava, trailer, mislio sam da je riječ o bombastičnoj filmdžini, a nije, dobar je ali više se moglo mad0012
Effenberg23
TORero

PostPostao/la The Scarface » 25 sij 2010, 10:44

Avatar je filmčina sa tehničke strane i ništa više.

U Jokera mi je 3D bio pretaman kad sam bia gledat. Ne znam el su popravili to sad.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 25 sij 2010, 11:51

The Scarface napisao:Avatar je filmčina sa tehničke strane i ništa više.

U Jokera mi je 3D bio pretaman kad sam bia gledat. Ne znam el su popravili to sad.

ne fali avataru i kao film ništa, također je odličan!
Effenberg23
TORero

PostPostao/la The Scarface » 25 sij 2010, 20:23

Effenberg23 napisao:
The Scarface napisao:Avatar je filmčina sa tehničke strane i ništa više.

ne fali avataru i kao film ništa, također je odličan!

Kako kome. ;)

Film je overrated.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 25 sij 2010, 21:28

Effenberg23 napisao:znam da nema veze sa bayernom, ali moram napisati, jučer bio u splitu, i odem u broadway kino u jokeru, i pogledah avatar 3D - pod dojmom sam, kako je film čudo, 3D tehnika čudo, vrijedi svaki lipe koja je uložena u njega...usput pogledah još i knjiga iskupljen sa Danzelom :bravo: , i dobar je film, samo me je sjebala najava, trailer, mislio sam da je riječ o bombastičnoj filmdžini, a nije, dobar je ali više se moglo mad0012

meni je avatar odličan film....
isto ga gledo u 3D i jednostavno mi je tako dobro lego....ne znam....baš mi je dobar !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 sij 2010, 14:11

taj Avatar mi je onako kad sam ga prvi put gledao...ostavio dobar utisak..al drugi put...mi je malo lošiji bio....možda sam ga gledao previše onako bez razmišljanja.....

nekak su mi zasrali s krajem filma....ne sviđa mi se taj kraj nikak...i nesviđa mi se što su toliko para utukli u njega ,a dali glavnu žensku ulogu oronuloj Sigourney Weaver.....gdje su nju iskopali.... :lol: :lol: :lol:

zamislite da su imali neku jebozovniju glumicu koliko bi onda film istek zaradio.... :D

bilo kako bilo...za mene je to dobar film ,ako želiš utuć 3h ili ak nemaš pametnija posla za radit....i da malo mi je predvidljiv film...možda jer sam gledao mali milion već njih....ili ja jednostavno takav osjećaj imam.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 29 sij 2010, 16:22

http://www.imagesforme.com/show.php/944751_rukomet.jpg

sami vidite pa procjenite o cemu se radi
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 31 sij 2010, 00:15

:lol: :lol:

What a fagg . I ne cudi takav avatar .. di on gleda :mrgreen: :neee:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la FCB m@niac » 02 vel 2010, 22:46

ljudi, nemogu naći na netu nikakav podatak o brzini igrača...zanima me koja je bila najveća brzina koju je razvio igrač na terenu...ili nekakav tiop 10 najbržih igrača ili bilo kaj takvoga....ako neko zna nek napiše...pls! :P :P
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 03 vel 2010, 00:51

Denilson , nedvojbeno ... :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la The Scarface » 03 vel 2010, 16:34

Hmm bilo je neki dan u novinama nešto o brzini igrača.

Hmm Martins i Odonkor su brzi.

Prema studiji koju je obavio njemački nedjeljnik Der Spiegel, igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo je najbrži nogometaš na svijetu.

Istraživanje je pokazalo da Ronaldo u kopačkama ostvaruje prosječnu brzinu od 33.6 kilometara na sat, što Portugalac obilato koristi u svojoj igri. Drugi na listi je Arian Roben (Bayern Munchen) sa brzinom od 32.9 km/h, treći je Theo Walcott iz Arsenala (32.7 km/h) ispred Wayne Rooneyja (32.6 km/h) i još jednog Arsenalovog igrača, Robina van Persieja (32.1 km/h)

Osvajač Zlatne lopte Lionel Messi nije se našao među pet najbržih igrača prema istraživanju Der Spiegela.

Cristiano Ronaldo je nedavno izrazio interes da sarađuje sa najbržim čovjekom na svijetu, Jamajčaninom Usainom Boltom, koji je već savjetovao Portugalca kako da efikasnije koristi svoj centar ravnoteže pri trčanju.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva