effe__sa napisao:Nema šta: PROPALA LIGA....

Ti si effe baš pročitana knjiga

uvijek jebote nasjedneš na istu stvar, samo je bilo pitanje vremena kada će se ponovo izroditi ono što se izrodi svake godine: "Drking zbog očaja"
Imaš 7 klubova koji penetriraju u Europu. Zbog realne prosudbe stvari, prije nego se izvuku skupine, klecaju ti kolena i veliš, BvB i Bayern bi trebali, a HoffenGnili i Schalke, ako Bog pomogne - truloća lige. U EL imaš Kusen koji kakvu god dobije skupinu mora proč (pogledajte im skupinu i recite mi otkud nekom hrabrost da drka ako se prođe dalje

), leipzig koji isto tako kakvu god skupinu dobiju mora je proč zbog svoje kvalitete na papiru - iskusnot je ovdje nebitna. I onda imaš Eintracht za kojeg svi kažemo neam pojma i to je ok.
I sad što se dogodi? Izvuku se skupine i naravno očekivanja kao takva se mijenjaju - sva 4 bi mogla proči, pa ljudi vele 3 od 4 će proč, dok će u el najvjerojatnije proči dva a Eintracht će ispast.
Sad stvar izgleda tako da će sva 3 proč Uefu, a za LP treba vidjeti, a vuće prema broju 3.
I sve je to super divno krasno, dok još malo ne uđeš u detalje.
Dal bi BvB trebao proči skupinu s Monacom i Atleticom - DA BI, bila bi katastrofa da ne prođe! Dal bi Schalke MOGAO proči skupinu s Portom, Lokomotivom i Galatasaryem? Pa dajte mi recite koja razina blamaže bi bila da švapski predstavnik takvo govno od skupine ne prođe? Čak je i hofić dobio prolaznu skupinu, al ajde nećemo cjepidlačiti.
No s druge strane imaš jedan Inter koji je u skupini s PSV-om, Barcom i Tottenhamom - u toj skupini upitan bi jedan BvB bio, a kamoli Schalke - razlog zašto samo ovo reko da se jačina nećega nemre sam tak gledati po prolasku skupine jedne godine, nego se mora uzeti više toga i všeš VREMENA i SEZONA u obzir da bi se vidla tendecija. Zato je i general dobro napisao za BvB - vidjet ćemo za 3 godine... Znači truloća liga se prati iz perspektive "Inter je prošao ovakvu skupnu" "Schalke je prošao ovakvu skupinu", a dobro znamo kako bi prošo ko, da si ta dva kluba zamjene mjesta...
Zato uspjeh u Europi u ovom slučaju nije mjerilo - napredak prema nećem boljem bi bilo da tamo u 5 mjesecu nemoram pisati kako je BUNDESLIGA u zadnjih 20 godina osvojila samo 2 europska trofeja, kako EL sramotno nije osvojila već 20 godina. Eto effe kada bar taj mali majlstone BUNDESLIGA prebaci, tad se javi...Meni "uspjeh" u Europi kako ti na njega gledaš nemre zamagliti oči, jer ne gledam to tako plitko.
Al evo ti jedan moj podsjetnik od prošle godine, koji ti možda malo otvori oći:
anton 1983 napisao:Da ne znam bolje, rekao bi effe da si ti jedna debele velika demagogčina
DosloFce si sa svojim postom htio jebat a da ga neumočiš...

Vrijeme za maloknje i "bude kak će biti" u današnjem nogometu je prošlo, al ti još uvjek trubiš isto...
effe__sa napisao:Samo bi kod ovog međunarodnog neuspjeha Bundeslige dodao ono što sam prije napomenuo tamo, nedavno u pdf-u: ostala nogometna natjecanja, da opšte ne smatram protekle godine za BL neuspješnim (ovdje govorim naravno o sezonama koje su poslije 2012/13 jer valjda tu svi smatramo super uspješnom), ali ovu sezonu vidim kao jako alarmantnu. U prošloj je bilo malog pada, ali ništa toliko značajno. Iako znamo svi dobro ako Bayern dođe do kraja LP, što i nije nerealno prema onome koliko se ekipa vratila na pravi kolosijek s Juppom da bi to skoro sve bilo ispeglano....Ali većina drugih klubova se dobro blamirala...
A što ti smatraš uspjehom, a što neuspjehom. S čim to uspoređuješ i kako to mjeriš - Di ti je taj sustav, tablica. Daj nam to pokaži!
Ono što ti nerazumiješ da se trulost lige kada "ja i ti" pričamo o tome, nepokazuje striktno o rezultatu u Europi, nego kada je vertikala taj rezultat u Europi, onda je bitno da se "iza rezultata u Europi stoji".
Što to znači stajati iza rezultata?
Evo kaj ja "Dečkima" velim:
"Jedina šansa da branimo i da zamaskiramo i pokrijemo trulost BUNDESLIGE jest da prevarimo svijet na način, da Bayern osvoji sad LP, a da ili BvB ili RBL osvoje LIGU UEFE i ljudi neće vidjeti što im je pred nosom".
Tada bi ti zbog svoje tuposti došao i reko - vidiš BUNDESLIGA je ostvarila uspjeh u Europi mislići pri tom kako je LIGA KVALITETNA
Jel shvaćaš zašto je to prevara? Mi svi već sad znamo da Bayern treba, može osvojiti LP, al to sa ligom veze nema. Isto tako znamo da BvB može osvojiti EL - RBL teško - i što je najgore ja i ti zbog jada (što ćeš shvatiti s vremenom), ćemo imati enormne ejakulacije ako se to dogodi ( BVB ili RBL osvoje EL)! A zašto?
Zato effe moj, što vidimo toliku nemoć i neuspjeh njemačkih klubova u Europi, da ćemo se napokon naplatiti i našoj mizeriji doči će kraj, a ne zato što je pohvalno da, pazi sad : DRUGI I TREĆI KLUB U BUNDESLIGI SE ZADOVOLJAVAJU OSVAJANJEM EUROPSKE LIGE!!!!!
Drugom il trećem engleskom klubu se bluje od pomisli na europsku ligu, u Španjolskoj se za to muči SEVILLA; a što i tko je SEVILLA unutar Španjolske lige DUGOROČNO GLEDANO, čak se i odurnim Talijanima to gadi igrati, a mi ćemo se ponositi što DRUGI I TREĆI KLUB BUNDESLIGE TO OSVAAAAAAAAAJAAAAJU!!!!!
Samo prati od 2013 do danas kao je cijela liga malo po malo, pa sve brže poćela opadati. Ono što ti tek sada vidiš kao alarmantnom, je OĆEKIVANI SPLET događaja zbog propadanja, umjesto razvoja. Pa ko je normalan mislio da će sa ovim klubovia u Europi BL postići išta hvale vrijedno?
Kvaiteta same lige je iz dana u dan u sve većem padu. Pazi jebote 5 puta, 5 jebenih puta Bayern je osvoji BL zaerdom. Prošle godine kad smo bili truli niko nam se nije uspio suporstaviti. Ove godine kada smo ultra truli i kada smo bili u navjećojkrizi od tamo 2011 mi nakon današnje tekme Ako SCHALKE POBIJEDI IMATI ĆEMO 14!!! 14!!! 14!!! Jebenih bofova prednosti!!!
E to ti je moj effe oličenje BUNDESLIGE, a ne jebeni uspjesi ili neuspjesi u Europi, kak ti to računaš...
Imaj na umu da te čitam ko knjigu!