Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la doro » 01 ožu 2019, 07:32

Al nam Zato fali najmanje jedan obrambeni koji igra stopera I beka a da je jeftin ili free
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2019, 07:36

Imaš štopere Hummelsa i Sülea, imaš brze ŠPEK-ove (ŠtoPere i bEKove) Pavarda i Hernandeza, te dva jaka beka.
Ne daj Bože teških ozljeda, imaš Martineza za štopera.

Po meni je to to! Ne treba dalje. Kad bismo bar i sredinu imali tako optimiziranu...
Uvijek ću bit za mrvicu manji kadar di imaš polivalentne igrače, nego za svaku poziciju po igrača (to je malo cvajtklassig za klub poput Bayerna)

-------

Što se tiče Sanchesa, stvarno bi valjalo da mu Kovač daje šansu i da ga gurne u vatru. Za budućnost kluba. Moramo znati jel to budući tata mata ili fail failova kojeg ćemo dobro prodati (zbog mladosti). Jer koliko god smiješno zvučalo, Renato je ili-ili, Top ili Flop.
AKo ga se NA PRAVI NAČIN implementira i zatim gurne u vatru - po mom mišljenju mi možemo dobiti super vrijednog igrača!
Nažalost, iz ove perspektive to zvuči preoptimistično i prehipotetski sve...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 01 ožu 2019, 09:01

doro napisao:Al nam Zato fali najmanje jedan obrambeni koji igra stopera I beka a da je jeftin ili free

Pa i ti si nedavno govorio da Hernandez i Pavard mogu i na beka i na stopera (što i jeste istina), što će nam onda još jedan takav?
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 01 ožu 2019, 10:29

effe__sa napisao:
doro napisao:Al nam Zato fali najmanje jedan obrambeni koji igra stopera I beka a da je jeftin ili free

Pa i ti si nedavno govorio da Hernandez i Pavard mogu i na beka i na stopera (što i jeste istina), što će nam onda još jedan takav?

Vrlo jednostavno...to je super kadar kad nebi nikad bilo ozljeda,bolesti I kartona....sad imamo 6 igraca za zadnjih 4 sad bi opet Imali isto doduse kvalitetnijih al TKO te pita za kvalitetu kad ti se 2 igraca ozljede a 1 dobi kartone....slazem se da netreba 8 igraca al 7 treba zato tu neki dobar iskusan igrac bi bio odlican osigurac...Martineza nemres stavit na beka ako Hernandez I Pavard ulete na stopere a recimo Alaba ti ozljedjen a I Martinez ko stoper boze sacuvaj....a u tom slucaju nemas na klupi nikog cemu taj rizik ozbiljan smo klub...prije smo Uvijek Imali 8 igraca za Zadnjih 4 sad s ovim kadrom treba zbog svega bit 7.Uci sa 6 je ogroman rizik.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2019, 11:20

Ali tada ti treba ultra trener s ultra autoritetom.
Sa skoro svakim smo trenerom imali situaciju da se neki igrači bune, a momčad popunjena taman dovoljno - OSIM S JUPPOM. Ali takvih trenera više nema. S njim su nezadovoljni igrači šutili i nema ni pisnut o neigranju.

Evo real ima na svakoj poziciji po dva igrača, svako malo se neko buni, bojkotira, svađa s trenerom, upravom itd.

---

Mi smo ovu sezonu ušli sa 3 beka i 3 štopera i to je toliki rizik najviše zbog lošije kvalitete. Katastrofa!
I opet Boateng nezadovoljan, Rafinha nezadovoljan...

Po meni su oni prvenstveno kvalitetom iza ostalih, a onda tu je fejker od trenera koji zbog toga ne uživa baš respekt.
Da njih dvojica imaju kvalitetu onda bi igrali više.

Kod Hernandeza i Pavarda dolazi veća kvaliteta i želja za dokazivanjem. Oni će poginuti ako ispanu iz sastava i trener će ih sigurno staviti - I MANJE ĆE BITI POBUNE. Nemaš više 4 igrača koji stalno igraju, nego povećavaš na 6.

Mislim da uz njih šestoricu visoko-konkurentnih igrača, plus sa igračima iz amatera/jugenda (Mai, Friedl, Awoudja itd.), plus Javi Martinez - mi imamo dovoljnu (kvalitetu i) kvantitetu za sezonu.

Dovedi još jednog jako kvalitetnog obrambenog igrača i opet ćeš stvoriti velik problem.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 ožu 2019, 11:33

Sve to stoji zato bi uzeol nekog dobrog stopera recimo I nizozezemske il belgijske lige nekog solidnog NIST specijalno da se be buni...Od nasih mozebitnih 6 zadnjih Hummels I Alaba su ful skloni sitnim I srednjim ozljedama.

Super je to kadar al velim rizik zato nebi duplu pokrivenost vec 7 igraca max.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 ožu 2019, 13:08

Super je ova ideja s mladim igračima koji će pokrpati rupe, samo što se to tako ne radi u Bayernu već godinama. Ne znam zašto bi odjednom opet počeli... Daj bože
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2019, 13:30

ivan napisao:Super je ova ideja s mladim igračima koji će pokrpati rupe, samo što se to tako ne radi u Bayernu već godinama. Ne znam zašto bi odjednom opet počeli... Daj bože

Ma iskreno ovo sam naveo čisto eto tako. Nisu ti mladići uopće bitni koliko mi je bitno da kvalitetom natrpamo ovih 18-20 igrača pod profi ugovorom od kojih se očekuje da liferuju.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 ožu 2019, 14:56

cruz napisao:
ivan napisao:Super je ova ideja s mladim igračima koji će pokrpati rupe, samo što se to tako ne radi u Bayernu već godinama. Ne znam zašto bi odjednom opet počeli... Daj bože

Ma iskreno ovo sam naveo čisto eto tako. Nisu ti mladići uopće bitni koliko mi je bitno da kvalitetom natrpamo ovih 18-20 igrača pod profi ugovorom od kojih se očekuje da liferuju.

I da nas ozljede zaobidju konacno...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2019, 10:42

Meni je krucijalno ključno da je moj odgoj urodio plodom :D Vidim da se prate stvari iz jako puno perspektiva i teško je to idealno složit, ali mi je drago da vidite da je u BUNDESLIGI ipak samo 18 klubova, da nemamo previše kup utakmica i da nemamo potrebu za 20 + kadrom.

Vidim da se napokon razmišlja unaprijed o "nezadovoljnim igračima" i da to nije samo trošak kao trošak nego da to može biti i loše za ekipu. Teško je reči ko je tu u "pravu", nego samo postoje drugačije vizije i neko si nešto može zamisliti da je bitnije , trajnije i održivije od drugih stvari.

Ja bi samo reko da bi išo na verziju 7+5+6.

Verzija 6+6+6 me nikako ne bi zadovoljila. Proguto bi ju, ali mislim da nije optimalna i da uz Alabu i Kimmicha moramo imati bar još jednog pravog beka u ekipi, a ne "štoperskog" beka. To je nešto tipa kao da su nam Brandt i Havertz zamjenske opcije za krila. Jest oni to mogu itekako dobro odigrati, ali oni nisu "krila" ak me razmete...

S ovim se nikako ne slažem . 3 su ti dosta jer i Alaba je štoper bek, al za Kimmicha to neću reč. Baš bek, ono kaj prodire po strani nam treba.

Il ajde da kažem ovak - neću biti tak tvrd pa reč da se ne slažem, već da smatram da je bolja opcija onaj koji može prvenstveno igrat desnog beka, a onda lijevog od još jednog štoperskog beka.

cruz napisao:Ali tada ti treba ultra trener s ultra autoritetom.

Mislim da ovo uskoro neće više vrijediti, pogotovo RSC ako će kadar biti imalo sličan onome što se nagađa i onome što dolazi i odlazi. Isto tako NK će ti slijedeće godine u sezonu ući sa puno većim autoritetom jer bu najvjerojatnije uzo BUNDESGHNOJ, a ko zna što će se sve dogoditi u LP. Kak su se stvari počele razvijeti, počinjem vjerovati u nemoguće...

Što oću baš reči za igrače - lik sada već neku reputaciju ima u svlačionici.

Dolazi jedan Hernandez za Boatenga - Hernandez će trenera poput NK poštivati jer brijem da NK forsa igrače na treningu kao DPS. Isto tako unutar Bayerna manji ti je "autoritet" poteban za Hernandeza nego za Boatenga i Boateng je opčenito u svijetu nogometa veća faca jer IMA KARIJERU IZA SEBE.

Kod Pavrada koji dolazi umjesto Rafinhe koji je kod nas pustio korijenje opet će biti lakše, jer se Rafinha puja dok jedan Pavrad dolazi iz mizernog ŠtutGhnooja.

Pretpostavimo James vs. Havertz ili bilo koji drugi igrač koji se povezuje s nama. Mislim da tu netrebam previše pričati ako se pročita ovo za dva Francuza. Jedini koji bi mogo spadati u isti rang s Jamesom što se toga tiće je Dyabala, ali svi znamo koliko je taj transfer realan.

Onda imaš Riberya i Robbena - gle ak ne dolaze Messi i Ronaldo, što se tiće Bayerna sve su to deca koju možeš šutat kak se sprdne.

I ako na kraju nam Bog usliši molitve i Muller bude prodan, pa da Messi dođe umjesto njega imati će manji utjecaj...

Kad ti u jednoj sezoni hitiš van redom Bou, Rafinhu, Jamesa, Riberya i Roba, e onda su stvari poprilično drugačije, i tu jedan NK koji je osvoji BL i "nešto" napravio u Europi itekako ima dovoljan autoritet.

Na kraju kao zaključak, ovu sada ekipu koja ima starosjedioce i "ZVIJEZDE NA ZALASKU" je teže voditi od nove ekipe koja će imati "ZVIJEZDE U USPONU" jer one to još nisu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2019, 06:52

E moj Uli nakon ovog poraza ti rezultati više ne štimaju.

Nakon što je Pep otišo mi više nemamo plan i već 3 godine pokušavamo nešto, ali opipljivo, to nema glavu i rep.

Ovo je poražavajuća statistika koja je s ovim zadnjim ispadanjem od Poola, definitivno bacila Bayern u onaj drugi red europskih klubova.

Od zadnja 3 ispadanja iz CL, mi smo sva 3 puta spušili DOMA! Jebote kako je to loše, a neki si još uvijek bili mislili kako je Bayern doma "jak". Sad od Poola izgubili, prošla dva puta od Reala... Užas.

Kada smo mi zadnji puta izbacili kvalitetan i JAK klub iz LP, ono da možeš baciti drkicu?

Ove godine ništa,

Prošle godine Sevilla i Benfica - ništa

Pretprošle godine Arsenal - ništa

Tek prije 3 godine tam 2015/16 to možemo reći kada smo u 1/8 finalu izbacili Juve.

S jedne strane nas je malo mazio ždrijeb, a s druge strane vidi se kolko smo pali. Ok spušili smo od kasnijeg osvajača dva puta ali i to spada pod brojke.

Neće se ovo sve skupa moći samo tako popraviti. Em ti treba "nova filozofija" ili bar nekakva filozofija, em ti treba trener da tu filozofiju sprovede u djelo, em ti trebaju igrači koji to mogu sprovest u djelo, em ti trebaju igrači koji grizu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 14 ožu 2019, 09:21

Ovaj sada prijelazni rok nam je ključni za budućnost. A bojim se da će svima sve bit jasno kad usporedi igrače koje će dovest Real i koje ćemo dovest mi. Dok oni pričaju o Hazardu i Mbappeu, mi pričamo o nekakvim francuzićima iz osrednjih klubova u njihovoj mutavoj ligi. Pričamo o klincu iz Chelsea kojem još ni brada ne raste. Baš će mi bit zanimljivo usporediti remont Reala i naš...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2019, 09:25

Nece uopce bit zanimljivo po tom pitanju. Bit ce jadno :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 14 ožu 2019, 09:29

anton 1983 napisao:Nece uopce bit zanimljivo po tom pitanju. Bit ce jadno :D

Pa to mislim :lol:
Zanimljivo koliko ćemo jadni ispast
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2019, 10:06

ivan napisao:
anton 1983 napisao:Nece uopce bit zanimljivo po tom pitanju. Bit ce jadno :D

Pa to mislim :lol:
Zanimljivo koliko ćemo jadni ispast

Ha ne mora biti. Ja i očekujem jad u toj usporedbi. Mi smo uvijek i drugačije radili. problem je što smo mi zaboravili drugačije raditi i sad s nofcima želimo riješiti probleme a nismo za to.

Previše smo toga zapostavili i podredili klub da agira na način "sve će se riješiti s nofcima", a mi tak ne znamo niti radimo.

Kaže ULI kak se sad sve dovodi u pitanje, pa kad sve i je pod upitnikom. jedina stvar koja fakat štima su financije i to znaju raditi.

Nemreš ti imat jak Bayern bez pomladka, bez jakih švaba. Sad nit imaš pomladak nit imaš jake švabe, a i još gora situacija je to kaj je sad postalo i za Bayern maltene nemoguće doć do tih švaba...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi