Meni je krucijalno ključno da je moj odgoj urodio plodom

Vidim da se prate stvari iz jako puno perspektiva i teško je to idealno složit, ali mi je drago da vidite da je u BUNDESLIGI ipak samo 18 klubova, da nemamo previše kup utakmica i da nemamo potrebu za 20 + kadrom.
Vidim da se napokon razmišlja unaprijed o "nezadovoljnim igračima" i da to nije samo trošak kao trošak nego da to može biti i loše za ekipu. Teško je reči ko je tu u "pravu", nego samo postoje drugačije vizije i neko si nešto može zamisliti da je bitnije , trajnije i održivije od drugih stvari.
Ja bi samo reko da bi išo na verziju 7+5+6.
Verzija 6+6+6 me nikako ne bi zadovoljila. Proguto bi ju, ali mislim da nije optimalna i da uz Alabu i Kimmicha moramo imati bar još jednog pravog beka u ekipi, a ne "štoperskog" beka. To je nešto tipa kao da su nam Brandt i Havertz zamjenske opcije za krila. Jest oni to mogu itekako dobro odigrati, ali oni nisu "krila" ak me razmete...
doro napisao:Al nam Zato fali najmanje jedan obrambeni koji igra stopera I beka a da je jeftin ili free
S ovim se nikako ne slažem . 3 su ti dosta jer i Alaba je štoper bek, al za Kimmicha to neću reč. Baš bek, ono kaj prodire po strani nam treba.
Il ajde da kažem ovak - neću biti tak tvrd pa reč da se ne slažem, već da smatram da je bolja opcija onaj koji može prvenstveno igrat desnog beka, a onda lijevog od još jednog štoperskog beka.
cruz napisao:Ali tada ti treba ultra trener s ultra autoritetom.
Mislim da ovo uskoro neće više vrijediti, pogotovo RSC ako će kadar biti imalo sličan onome što se nagađa i onome što dolazi i odlazi. Isto tako NK će ti slijedeće godine u sezonu ući sa puno većim autoritetom jer bu najvjerojatnije uzo BUNDESGHNOJ, a ko zna što će se sve dogoditi u LP. Kak su se stvari počele razvijeti, počinjem vjerovati u nemoguće...
Što oću baš reči za igrače - lik sada već neku reputaciju ima u svlačionici.
Dolazi jedan Hernandez za Boatenga - Hernandez će trenera poput NK poštivati jer brijem da NK forsa igrače na treningu kao DPS. Isto tako unutar Bayerna manji ti je "autoritet" poteban za Hernandeza nego za Boatenga i Boateng je opčenito u svijetu nogometa veća faca jer IMA KARIJERU IZA SEBE.
Kod Pavrada koji dolazi umjesto Rafinhe koji je kod nas pustio korijenje opet će biti lakše, jer se Rafinha puja dok jedan Pavrad dolazi iz mizernog ŠtutGhnooja.
Pretpostavimo James vs. Havertz ili bilo koji drugi igrač koji se povezuje s nama. Mislim da tu netrebam previše pričati ako se pročita ovo za dva Francuza. Jedini koji bi mogo spadati u isti rang s Jamesom što se toga tiće je Dyabala, ali svi znamo koliko je taj transfer realan.
Onda imaš Riberya i Robbena - gle ak ne dolaze Messi i Ronaldo, što se tiće Bayerna sve su to deca koju možeš šutat kak se sprdne.
I ako na kraju nam Bog usliši molitve i Muller bude prodan, pa da Messi dođe umjesto njega imati će manji utjecaj...
Kad ti u jednoj sezoni hitiš van redom Bou, Rafinhu, Jamesa, Riberya i Roba, e onda su stvari poprilično drugačije, i tu jedan NK koji je osvoji BL i "nešto" napravio u Europi itekako ima dovoljan autoritet.
Na kraju kao zaključak, ovu sada ekipu koja ima starosjedioce i "ZVIJEZDE NA ZALASKU" je teže voditi od nove ekipe koja će imati "ZVIJEZDE U USPONU" jer one to još nisu...