Kakva utakmica u Torinu, ajme! Pojeo Juventus doslovno Atletica u 90 minuta da nisu postojali i pukli po okviru gola u 90 minuta, a skoro i uopće.

Jednostavno Simeone mora početi tražiti neki drugi način za pobjeđivati jer ovako može dominirati samo Europa Ligom.
Cristiano opet razvalio utakmicu i odveo Juventus dalje! Taj čovjek nije normalan što radi od 2010./2011. na ovamo, posebice u K.O. fazama.
Vidi se zadnjih godinu-dvije po komentarima Talijana da u Torinu samo žele europski naslov nakon 23 godine i 4 izgubljena finala nakon zadnjeg naslova.
8 uzastopnih naslova prvaka i 4 uzastopna talijanska kupa nije više dovoljno. Oni su od 2014./2015. doslovno u fazi u kojoj smo mi bili između 2009./2010. i 2013./2014.
Mi smo u tih 5 sezona igrali 3 puta finale i jednom osvojili. Njima je ovo 5. sezona, igrali su 2 finala i oba izgubili i gledaju da s Cristianom uhvate u ovoj njima taj prokleti europski naslov.
Strašno zanimljiva sezona slijedi. Tu je poletni Ajax nakon 90-ih, ovaj Juventus koji samo gleda da uzme ono što ne može već 7 godina, dizelaš Manchester United koji ima kvalitetu i potencijal u momčadi iako je to daleko od nekadašnje sile kad je igra u pitanju.
City odigrao rekreativnu utakmicu i sa 7:0 ispratio klubić iz Njemačke koji se bori za ostanak u svojoj ligi.
Tu su još Tottenham i Porto. Sutra ostaje vidjeti zaključak. Valjda ćemo se mi ugurati da ne bi na kraju već od polovice 3. mjeseca njemački klubovi kod kuće gledali europske utakmice.
Barcelona i Lyon će biti isto zanimljiva utakmica s obzirom na 0:0 iz prve utakmice, a zadnjih godina svi obožavaju Barcelonu rušiti.