Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2019, 08:25

Daj zaboravi, to se sam tak kaze :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2019, 11:04

jozotg napisao:Ja se ne ljutim niti ikoga vrijedam ni prozivam.

Ali zašto? Jebote ak se nemremo sterat u kurac i nastaviti dalje onda te nabijem na kurac :mrgreen:

Jer gle:

doro napisao:
Evo Jung postave s napomenom da je Muller rezerva Werneru I Harvetzu I Leonu:mrgreen:

…................Werner.........
Novi spek..............Havertz
....................Leon.............
............Thiago....Renato....
Alaba-Hernandez-Sule-Kimmich
...................Neuer(valjda bu doso sebi 2 sezone).......

Mi ovdje na forumu smo jedan zatvoreni krug i toga se moramo držati. To je čar biti navijač. Svi smo mi menađeri i o tome se mora srat. Znači moramo srati po međusobnim mišljenjima. Činjenice su druga stvar.

I zato ja PROZIVAM!

Postoji licemjerstvo zbog tzv. klupiziranja.

Nemoguće je klupizirati zvijezdu. To što vi radite sa Mullerom je FUJ! Nema šeme on "nije u prvih" 11, nego samo OSTANAK MULLERA UPROPAŠTAVA BAYERN.

On nemora otići iz Bayerna, ali svaki navijač Bayerna bi ovako tu rečenicu trebao izgovarati:

Muller neće otići iz Bayerna, neg bude na klupi, da mu jebo pas mater glupu njemu i upravi.

A dobro ak neće Mullera prodat, nek onda ostane, da mu jebo pas mater glupu njemu i upravi.

Svaki puta u svakom kontekstu s Mullerom mora biti:

, da mu jebo pas mater glupu njemu i upravi.

To se mora iz svake vaše rečenice iščitavati!!!

Kod Jamesa su svi jako precizni, NEMA LICEMJERSTVA! Il ga hoće il ga neće, a kod Mullera dolazi do guzičarstva :sick:

Ako hoćemo Havertza, onda ajmo ga HTJET!!!

Problem je u tome što bi najbolje za Bayern bilo da se:
proda Muller SADA,
da se kupi James sada,
da se nabavi trener koji zna Jamesa koristiti
i da se za dvije godine tek kupi Havertz koji nam NE SMIJE proči kroz prste. Taj igrač jednostavno mora igrati u Bayernu.

No mi ovdje kako sad stvari stoje radimo istu stvar kao s Gotzeom što je katastrofa i sve više ovo liči na Renata, samo što je Kai švaba pa će valjda dobiti više šanse da igra!

Pogledajte što doro radi ne bi li "sam sebe" prevario, pogledajte pozicije! Što mislite zašto ja postavljam pitanje za Leona!

Neke stvari se jednostavno moraju znati.

Okosnica ekipe 2012 bili su

Schweini - LG - Kroos. Tako je to Jupp postavio te je u tu jednadžbu prema potrebi ubacio Mullera i još neke što je ok. U 2012 smo shvatili da je LG iako je fenomenalan igrač, ono što nama smeta i da na toj poziciji mora doći drugačiji igrač.

2013 okosnica ekipe se pretvorila u:

Schweini - Martinez - Kroos. Mullera se opet koristilo prema potrebi.

I sada imamo 2019 i što je okosnica ekipe?

Prema minutaži znamo da je jedan od njih Thiago, a ko je drugi, a ko treći? Jel drugi Leon, James ili Muller? Kako izgleda okosnica s Havertzom?

Thiago - Havertz - Leon? Jel to to? Il pak tu mora biti Martinez ili pak Tollisso?

O tom se radi! Očisti jebeni put za Havertza i napravi kičmu ekipe!

Kad bi stvarno mogo bit manager i da mogu sastaviti ono kaj hoću a da ne pretjeram u željama i da imam na umu realnost stvari napravio bi slijedeće: Još veće hazarderstvo! Ne da bi išo na 18+2 već bi išo na 17 + 3! I Korejac i Dejvis idu na posudbu!

Alaba, Hernandez, Hummels, Sule, Pavrad, Lazaro, Kimmch + dečec iz mladog pogona

Havertz, Thiago, Leon, Renato, Tolisso + dečec iz mladog pogona

Coman, Gnabry i DVA KRILA OD OVIH; SVEJEDNO MI JE KOJA DVA: Pepe, Thauvin, Odoi, Ziyech, Neres, Bailey i to je to. Smatram da je Assesnio neralan...

Lewandovski + dečec zvan ARP!

I sad pogledajte koliko je taj kadar sexualan, ima potencijala, stvara se nova hijerarhija, borba, želja za dokazivanjem pa čak i kod onih koji su ostali.

Najvjerojatnije prvih 11 bi bilo ovak:

-------------Lewa

OBA NOVA KRILA

--------Havertz---Leon

-------------Thiago

Alaba---Hernan---Hummels--Kimmich

E sad si samo zamislite da je u ovom identičnom kadru umjesto Arpa Muller... Više neću reč ništa, jer ko tu ne kuži što to znači onda ga jebi, pak bum moro pisat... :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 16 ožu 2019, 11:48

Neznam, meni James nema dovoljno kredita da bi ga uzeo. Jedino kaj je dobrog tu, da nije tak loš igrač za takve novce...

Pa danas jedan Llorente 34 godišnji vrijedi 30 milja...

Al ono kaj ja oču je neki drugi Bayern, agresivan, lepršav, novi.....

On mi ovdje nekako neide....
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2019, 18:27

Pa to je ljeni cistam ok...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 ožu 2019, 20:52

Hebo te Hames od takvih treba icistit kadar...

I opet saga o Mulleru smile12

Ova trojka nemre defenzivno drzat vezu dobra je za doma protiv slabih al za jace klubovo jer trebamo terijera u sredini(Renato).
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2019, 23:04

doro napisao:Hebo te Hames od takvih treba icistit kadar...

Opet kretenizam na NTU potenciju! Pa koji kurac to pišeš, jebo te James da te jebo!

doro napisao:I opet saga o Mulleru smile12

Ajde ovak, za sve one koji su nesposobni shvatiti. James je konkurencija Mulleru jel tako? Ajde si zamislite ovo. Ostane James tj. otkupi se i proda se Muller i onda se još kupi Havertz. Jel ima idiota koji bi na to pristo? A kako onda ima idiota koji bi pristali na Mullera i Havertza u istom kadru?

Neshvatljivo mi je da ljudi ne kuže što Muller znači u Bayernovoj svlačionici bez Riberya, Robbena i Boatenga? Pa kak ćeš ga u takvoj situaciji staviti na klupu i stvoriti novi poredak?

doro napisao:Ova trojka nemre defenzivno drzat vezu dobra je za doma protiv slabih al za jace klubovo jer trebamo terijera u sredini(Renato).

Koja? Ona koju ti želiš? PA ZAŠTO JU ŽELIŠ AKO NE MOŽE!?!?!??!?!?!?!?!?!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 ožu 2019, 17:21

icon_hy
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2019, 17:55

doro napisao:icon_hy

Finally! :avogp1:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 ožu 2019, 19:52

Jamesa I Lewe se rijesit pod obavezno pogotovo dok se lova moze dobit....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2019, 20:00

doro napisao:Jamesa I Lewe se rijesit pod obavezno pogotovo dok se lova moze dobit....

Pa predo si se :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 ožu 2019, 08:08

Zavaravanje :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 ožu 2019, 08:36

Pa šta vi mislite, kada pričamo o remontu, je li Niko Kovač pravi trener za FCB?

Meni je utakmica protiv liverpoola važniji indikator od ovih 6:0 pobjeda koje smo imali.
Način igre protiv liverpoola nije ono što želim u Bayernu, ne želim da se igra onako bezlično u takvoj utakmici u AA.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 ožu 2019, 10:02

cruz napisao:Pa šta vi mislite, kada pričamo o remontu, je li Niko Kovač pravi trener za FCB?

Meni je utakmica protiv liverpoola važniji indikator od ovih 6:0 pobjeda koje smo imali.
Način igre protiv liverpoola nije ono što želim u Bayernu, ne želim da se igra onako bezlično u takvoj utakmici u AA.

Hu Hu :D

„Kicker“: FCB-Bosse prüfen, ob Kovac der Richtige ist – Konkurrenz bei Hudson-Odoi
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 18 ožu 2019, 10:38

Ajde nek nisam jedini!

Naravno, ne bi bilo korektno prema Kovaču da ga oštembiljam kao fuš, naravno da nije. Ali po meni se MORA POČET RAZMIŠLJAT o tome da li bi momčad bila još bolja s kvalitetnijim trenerom.
S Kovačem je kao da najmoderniji bolid formule 1 dadeš polovičnom vozaču. Čovječe kad imaš jebeni Ferrari onda ga daš Schumacheru, kada napraviš najmoderniji McLaren onda za volan sjedneš Mika Häkkinena.

Spomenuo sam neki dan Tuchela, ok smatram da bi bio znantno adekvatniji od Kovača, ali ne napušta me feeling da bi nam trebao stariji trener koji ima puno iskustva ili neki trener koji je taktički fanatik... E da je Jupp 10 godina mlađi... ili da je van Gaalu 60 godina... ili da bar Pepu istječe ugovor za 3 i po mjeseca... :mrgreen:

Ne mogu nikako odgonetnit ko je za nas najbolji trener a da je još aktivan. Pomozite :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 ožu 2019, 11:11

U tom tekstu zadnja rečenica:

Eine Verpflichtung von Leverkusens Kai Havertz (19) sei für die nächste Saison derweil „nicht angedacht“. :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi