Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la ivan » 18 ožu 2019, 11:25

A ovom našem izdanju možda je kumovalo i neiskustvo Kovača. Ja vjerujem da on da sutra opet igramo ne bi igrao kako je igrao, iako to neće priznati. Valjda je shvatio šta je LP, Bayern i tekma kod kuće...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2019, 12:05

cruz napisao:Pa šta vi mislite, kada pričamo o remontu, je li Niko Kovač pravi trener za FCB?

Meni je utakmica protiv liverpoola važniji indikator od ovih 6:0 pobjeda koje smo imali.
Način igre protiv liverpoola nije ono što želim u Bayernu, ne želim da se igra onako bezlično u takvoj utakmici u AA.

Znači za tebe on nije pravi trener.

Nije ni za mene. Izuzev njegovog velikog uspjeha u Eintrachtu i s igračima poput Jovića, Rebića, Gačinovića, da Coste, Valleja i mnogih drugih, svaki put je kao trener došao nespreman i neiskusan u momčadi gdje se jako puno traži, a pritisak je golem.
U Hrvatskoj 2013. sam od početka bio protiv njega jer se nije izbrusio uopće kao trener i trebao je ostati u našoj U-21 ekipi, a u Bayern je došao gdje se 3 godine odvratno radila kadrovska križaljka, gdje je 8 igrača dobrano palo u svojim igrama, kvalitetama, formi... I još mu fali ohoho širine za sve to kao protiv Liverpoola.

I kad se sve to uzme u obzir, opet nije trener za Bayern(naš Plan E trener prije godinu dana) iako ovo sve dosad može govoriti kako je. Stvar je što to ne govore toliko Bayern i Niko nego govori godinama opustošena i nekonkurentna liga koja na međunarodnom planu bez Bayerna uopće ne postoji i sad kad sezona za Bayern završi u osmini finala, što ostaje? Jedan Eintracht koji igra svakih 10-12 godina sezonu u Kup Uefa/Europa Ligi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 18 ožu 2019, 13:20

https://sportbild.bild.de/fussball/2019 ... sport.html

„Mehmet, hast Du das verstanden, was Du tun sollst später?“. Ich sagte Ja! Du wiederholtest die Frage laut und zornig schreiend, mit dem Zusatz: „Wenn Du später auch nur einen einzigen Fehler machst, hole ich Dich vom Platz!“

Mogu zamisliti koje je zajebancije pravila ova generacija. Scholl, Basler, Strunz, Jancker... :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 ožu 2019, 13:55

Lupanje 200-300 milja na ljeto I konacnI odlazak veterana + jos nekog starosjedioca u klubu a ostanak NK bila bi velika greska...no vec sad uprava lagano pocela izmicat tepih Kovacu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 18 ožu 2019, 20:17

https://www.tz.de/sport/fc-bayern/timo- ... 15441.html

Werner-Gerücht: FC Bayern soll in „intensiven Verhandlungen" mit RB Leipzig stehen

Ja bih radije Jovica. A da, Werner je Nemac. :) Ima ugovor do 2020. Koliko bi nas izasao ovaj transfer? 50 miliona?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 18 ožu 2019, 21:07

melodyne napisao:Ja bih radije Jovica. A da, Werner je Nemac. :)

Normalno. Werner je brutalno precijenjen igrač. Svaki put popizdim kad vidim njegovo ime povezano s Bayernom. Nit je jak, nit ima dobar šut, niti zna driblati, niti ima neke instinkte za gol, jedino je brz i ima osjećaj za prostor. Onda radije Gnabryja staviti naprijed jer on bar zna driblat. smile31
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2019, 23:36

Ovo mene odmah asocira kao da ćemo opet ponoviti slučaj De Bruynea kada smo umjesto njega ostavili Götzea, a vidimo gdje je i što je svih ovih godina Götze u nogometu, a gdje i što Belgijac.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 06:23

FCB_general napisao:Ovo mene odmah asocira kao da ćemo opet ponoviti slučaj De Bruynea kada smo umjesto njega ostavili Götzea, a vidimo gdje je i što je svih ovih godina Götze u nogometu, a gdje i što Belgijac.

Ko je tu Gotze a ko De Bruyne? :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 ožu 2019, 08:13

Werner je dobar brz IMA jos dosta mjesta za napredak al ne u taktici I formi koju mi sad igramo.

Makar kak se cini Timo je vec tranu zajedno sa Pavardom I Hernandezom.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 19 ožu 2019, 08:26

Kod Wernera mi je enigma, osim što nemam pojma di će on u Bayernu igrat, to što nemam pojma da li može još napredovati koliko... hoće li se isprofilirati u pravog napadača?!

Ovo sada definitivno nije na razini da može istisnuti Lewandowskog, Comana, Gnabrya

S druge strane vidiš da je Löw pozvao samo njega za poziciju u napadu.

Werner me ful zbunjuje. A ako ću bit površan onda me i njegova faca još više zbunjuje :lol:
Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 08:52

Kod Wernera je problem sto nekupujemo boljeg od onog kojeg sad imamo, a ja se nesjecam da se to ikad dogodilo otkad ja pratim Bayern!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 ožu 2019, 09:12

o tom i pričam, SADA nije igrač koji će potjerat nekog iz prvog sastava, ali namjera je očito da dovodimo mlade momke koji se uz njihove preduvjete mogu razviti u top igrače, uzmi primjer Pavard, Odoi, Sanches, Coman, Gnabry, Kimmich, Götze, Tolisso...

Tako je i kod Wernera, zbog toga ga ne želim oštembiljat, već dati priliku.

Ali nije problem dovoditi potencijalne sexualce, problem je ako ga dovedeš a nisi mu dao JASNU ulogu/namjeru/viziju a time i priliku.

Kimmich je ciljano pretvoren u zamjenu za Lahma
Coman i Gnabry su ciljano dovedeni da zamijene Robbery
Süle je ciljano doveden za zamijeni propalog Boatenga

Pavarda i Hernandeza dovodimo da mijenjaju i Hummelsa i Alabu i Kimmicha, donekle je jasna vizija...

Jebu me planovi za Götzea (38 mil.), Sanchesa (40ak mil.), Tolissoa (42 mil) itd.
Platiš za samo ta tri igrača 120 milijuna a nemaš jasnu predstavu kud šnjiman?!
Pa zar nije bolje dovesti svake godine jednog hardcore igrača za 100 milijuna i da jasno znaš ko je i šta je?

Mislim, banaliziram, ali nadam se da kužite moju poantu.

Götze je onda doveden da se izbori za Müllerovu poziciju - mission impossible
Sanches je onda doveden da se izbori za mjesto na centralnom veznom - mission impossible
Tolisso je doveden kad smo imali Vidala - čak se i donekle uspio nametnuti i momak je dobro igrao, ali evo ozljeda i Goretzka...

----

Zbog toga me pomalo strah da Werner bude još jedan skupi pokušaj bez jasnog cilja i fiksne pozicije u prvih 11.
Lewandowski će još 2-3 godine igrat u Bayernu, nije valjda da ćemo Wernera koristiti kao Wagnera?

Bit će zanimljivo vidit kako će se to sve razviti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 ožu 2019, 09:43

Ako i ove godine kad smo "dotakli dno" od one 2013. i osvajanja LP opet napravimo gluposti na tržištu i dovedemo igrače samo zato "što se mogu dovest", a ne zato jer nam trebaju i znamo što ćemo s njima - pa onda i treba da propadnemo na razinu od prije 10-15 godina.

Druga stvar o kojoj sam malo razmišljao, nepovezana s Wernerom - ovo izbacivanje Boatenga, Hummelsa i Mullera iz repke...
Što više razmišljam o tome, sve mi je nejasnije. Jebote propali Low kojeg su trebali stjerat nakon svjetskog je ostao i potjerao 3 SVJETSKA PRVAKA. Igrače koji možda sada nisu u najboljoj formi, ali su rasturali na svojim pozicijama. Muller kakav god da jest, dao je dosta bitnih golova. Između ostalog 10 na svjetskim prvenstvima. I znači Low nije rekao "gledajte dečki, niste sad u formi, dat ću šansu drugima da se pokažu, a vi se trudite, imate klasu, vratite formu i super". NE - lik ih je zauvijek izbacio i već dodijelio brojeve drugim igračima, koji realno nisu razina ove trojice čak ni kad su u ovakvoj formi.

Smrdi mi tu previše na neke druge razloge osim izvedbe na terenu. Zar ne? :roll:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 09:45

Sto se tice Wernera njega ako dovodimo, dovodimo ga za krilo i to lijevo jer i u najoptimisticnijem slucaju ja nevidim da ce Coman moci igrati po sezoni vise od 2500 minuta...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 ožu 2019, 09:49

anton 1983 napisao:Sto se tice Wernera njega ako dovodimo, dovodimo ga za krilo i to lijevo jer i u najoptimisticnijem slucaju ja nevidim da ce Coman moci igrati po sezoni vise od 2500 minuta...

momak je u 4 godine igrao 5 utakmica na lijevom krilu (od čega su dvije utakmice ispod 14 minuta)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi