Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 09:50

cruz napisao:
anton 1983 napisao:Sto se tice Wernera njega ako dovodimo, dovodimo ga za krilo i to lijevo jer i u najoptimisticnijem slucaju ja nevidim da ce Coman moci igrati po sezoni vise od 2500 minuta...

momak je u 4 godine igrao 5 utakmica na lijevom krilu (od čega su dvije utakmice ispod 14 minuta)

Ne kazem ja nista ali to mi je jedino logicno, nes tipa Grizman.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 ožu 2019, 09:52

anton 1983 napisao:
cruz napisao:
anton 1983 napisao:Sto se tice Wernera njega ako dovodimo, dovodimo ga za krilo i to lijevo jer i u najoptimisticnijem slucaju ja nevidim da ce Coman moci igrati po sezoni vise od 2500 minuta...

momak je u 4 godine igrao 5 utakmica na lijevom krilu (od čega su dvije utakmice ispod 14 minuta)

Ne kazem ja nista ali to mi je jedino logicno, nes tipa Grizman.

Onda ništa od Pepe-a, Odoi-a, Davies-a...

Werner mi sve više postaje novi Müller hahahah
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 09:54

Ha nemora bit jer ja ocekujem i jedno pravo krilo.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 ožu 2019, 10:04

anton 1983 napisao:Ha nemora bit jer ja ocekujem i jedno pravo krilo.

s druge strane vidiš to s krilom možda ima smisla....
Zašto?

Počnimo o problema zamjene za Lewandowskog, igrali smo ili bez zamjene ili sa Wagnerom. Oba rješenja su rizična.
Ovako imaš Wernera da uđe u tu ulogu, bez obzira što fizički nije na nivou Lewandowskog, ali opet spada među najbolje napadače BL.
Nastavimo s problemom Comana koji je nažalost staklen kao njegovi prethodnici. Stoga je dobro imati brze krilne napadače koji ga mijenjaju, međutim Werner nema ni blizu dribling ni osobine kao Coman, ali opet spada među igrače koje je teško čuvati zbog speeda, a sigurno bi češće se našao u završnici od comana.
Hernandez i Pavard su u sličnoj poziciji gdje će konkurirati za po dva mjesta..

Kada su Coman i Lewa top fit onda je Werner klupa ili polušpica. E ta polušpica... Druga špica... više odgovoara Werneru kada ima napadača koji podnese fizički teret a on stiže kao pojačanje. To sada igra u RBL, a Bayern je dugo igrao s Müllerom na sličan način. Sada Bayern nekako više igra s Jamesom nego Müllerom, tako da je Werner u tom pogledu konkurent Jamesu. Bit ću pozitivan i reći ću da je Werner opcija, međutim mi idalje imamo 15-Millionen-Gehalt-Mann Müller

Ma znaš šta, boli me briga, puca glava od ovog. Neću više pisat o Werneru.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ožu 2019, 12:48

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Ovo mene odmah asocira kao da ćemo opet ponoviti slučaj De Bruynea kada smo umjesto njega ostavili Götzea, a vidimo gdje je i što je svih ovih godina Götze u nogometu, a gdje i što Belgijac.

Ko je tu Gotze a ko De Bruyne? :D

Onaj koji nudi i obećava više u ovom trenutku. Slučajnost ili ne, opet je odnos Nijemac vs stranac i prednost je na strancu. :)

Jović bi vrlo lako mogao biti De Bruyne. Werner uživa u previše kredita svih ovih godina, a nije dovoljno dobar.

On i pozicija lijevog krila u istoj rečenici... To je kao da nas sve s foruma netko bacio u septičku jamu. :mrgreen: Eto to tako izgleda, a Cruz je to potkrijepio i brojkama, mada bih ja na to dodao ono isto bitno, a to je Timin dugogodišnji stav: "neću i ne želim igrati na krilu".

Nitko ne želi imati "novog Müllera" kada je sam po sebi ovaj skroz potrošen zadnje 2 i pol godine u Bayernu i treba mu pokazati Ausgang.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 ožu 2019, 18:12

Der FC Bayern macht im Werben um Nicolas Pépé offenbar ernst. Scheinbar möchte der Rekordmeister die Verhandlungen endlich zum Abschluss bringen. Wie ‚beIN Sports‘ berichtet, haben die Münchner nun ein Angebot über 80 Millionen Euro abgegeben. Damit würde Pépé mit riesigem Vorsprung zum Rekordtransfer des FC Bayern aufsteigen.

Dosta je bilo zajebavanja!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 ožu 2019, 18:43

Ma odmah 100 u glavu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2019, 19:56

doro napisao:Ma odmah 100 u glavu!

Znaci za DLCa da, ali za FRCa ne...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 ožu 2019, 20:43

Mi idemo iz jedne u drugu krajnost...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 ožu 2019, 10:46

polako, ne treba baš vjerovat sve što se piše i špekulira.

Uvijek imajte na umu da onaj klub koji planira puno kupovat da se s njim povezuje 600 igrača,.

Agenti s novinarima tako rade da pomoću klubova poput Bayerna podižu cijenu svom klijentu, pušu se odštete do u nedogled kako bi se postigao što veći iznos.

Možda baš dovedemo Pepea, ali 80 milijuna je malo previše. A možda bude kao i sa Renatom, di smo pristali na 80 milijuna ali ako postigne nerealne klauzule. To je model kojeg u svakom slučaju pozdravljam.

Sjećate se klauzule di bismo platili Benfici ja mislim 15 milijuna (tako nešto) kada Renato dobije balon d'Or :lol: :bravo:
E pa to hoću!

Da Bog da Pepe što prije postigao tu klauzulu :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ožu 2019, 11:10

Ma sve to stoji al filing mi je da smo ocajni trenutno (uprava) te se nadam da se budu pribrali I napravili odlaske-dolaske kak bog zapoveda...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 ožu 2019, 11:29

doro napisao:Ma sve to stoji al filing mi je da smo ocajni trenutno (uprava) te se nadam da se budu pribrali I napravili odlaske-dolaske kak bog zapoveda...

zašto misliš da su očajni :?
zbog novinara i objava možda?

Ja nemam filing da su očajni, nego mi je drago što doslovno skautiraju svaku moguću opciju, iako bi stvarno volio da razmotre i zrele igrače a ne isključivo mladiće. Ta mladići su postali jednako skupi ko zreli, doslovno.

A ako ti se zbog špekuliranih iznosa čini da su očajni, ponavljam: ne svemu vjerovat.
A ako i plate "previše" za nekog igrača, moramo se pomirit da je tržište popizdilo, Bayern već godinama ne sudjeluje u tome, al došlo je vrijeme da jednostavno moraš VDM.

Ajmo vjerovat Brazzersu, Rolexu i skautima i s guštom pratiti kreiranje nove momčadi. Bit će zanimljivo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 20 ožu 2019, 11:40

Muka mi je koliko su svi počeli drkat na onog malog iz Chelseaja. Jebote niko nije znao za njega do prije 2 mjeseca dok ga Bayern nije htio kupit. To mu je i ostao najveći uspjeh u karijeri - mogući transfer u Bayern. Ali novine ne prestaju, sad je odjednom u top 5 talenata na svijetu, budućnost nogometa, ovo ono... Ma fuj

I da, opet se spominje Bale. E to mi je tek fuj :sick:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ožu 2019, 12:34

ivan napisao:Muka mi je koliko su svi počeli drkat na onog malog iz Chelseaja. Jebote niko nije znao za njega do prije 2 mjeseca dok ga Bayern nije htio kupit. To mu je i ostao najveći uspjeh u karijeri - mogući transfer u Bayern. Ali novine ne prestaju, sad je odjednom u top 5 talenata na svijetu, budućnost nogometa, ovo ono... Ma fuj

I da, opet se spominje Bale. E to mi je tek fuj :sick:

Tipican primjer kako svijet danas funkcionira iliti manipulacija ovcama a sve za dobit I senzaciju...vodje uzimaj dobit a ovce senzaciju....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2019, 12:38

Svi koji ovdje seru nešto o Odojiu, nemojte zaboraviti najbolji, najjači i najbitniji argument za njegovu cijenu:

Nit manje nit više neg BAYERN MUNCHEN JE HTIO PLATITI ZA NJGEA 42 MILJONA EURA!!!!!

Ne PSG, Ne Real, ne INTER, nego BAYERN MINHEN, a znate što je Bayern Minhen u svijetu trošenja novaca na odštete igrača!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi