anton 1983 napisao:Izgleda da Jovic muss man veroplichten!
Prvi srbin u mojoj karijeri pracenja Bayerna
Kevin Michael McGuinness @Guinnesszoon
Luka Jović this season is what people who do not watch the Bundesliga think Timo Werner is like.

anton 1983 napisao:Prednost je u tome što je Werner vižljast a Jović debel. I to je to...
Al da se razumijemo, dok je Lewa tu, a mi NEMAMO 50-60 milaj viška, ja ne želim NITI jednog u klubu!
Ili pak da kupimo Jovića, damo mu ugovor na 6 godina i onda ga na 3 posudimo Eintrachtu!

FCB_general napisao:Drama utakmica i super golovi. 5 komada u 90 minuta, a očekivao sam novi uragan Nizozemske kao i u Ligi Nacija.
Nijemci došli do pobjede u 89-90. minuti. Lineker sad može likovati sa svojom "Nogomet je igra u kojoj Nijemci uvijek pobjeđuju".

ivan napisao:Rezultatski su položili test, po igri baš i ne znam... Ja sam gledao samo drugo poluvrijeme i nije ih nigdje bilo

effe__sa napisao:Kada počnu ovako u finišu zabijati, onda se može reći da su na pravom putu....![]()
Ova utakmica pozitivan znak, iako sam već mislio da je Jogi gotov i nekako me je počeo nervirati, iako sam ranije nekako većinom pozdravljao njegove poteze. Ali dosta je to nakon SP bilo nedosljedno. Sada je malo dobio lufta, a eto i ova renovirana, mlada ekipa je položila ovaj prvi veliki test.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju