Međunarodni transferi i špekulacije

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Međunarodni transferi i špekulacije

PostPostao/la cruz » 09 ožu 2019, 06:31

Pa dobro, logično, em što barca daje najbolje plaće na svijetu, em je apsolutni top klub di igra Messi, em što su niskozemci uvijek hrlili u Barcu, to je ko tradicija kod njih
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 ožu 2019, 15:05

real je očekivano poslao ponudu za Hazarda(ugovor do 2020.)

Zanimljivo je što je ponuda visoka 82 milijuna eura. Naravno svak zna da je niska i da će chelsky tražit još 50%. Ali to je jasan znak da se ne bi trebalo raditi o transferu preko 130 milijuna.

Ako chelski pristane prodat, moja procjena je da će bit za iznos između 115 i 125 milijuna. Teritorij u kojem i Bayern može mitbieten?

A glede plaće, tu će real sigurno VDM, jer odlaskom ronalda i uskoro bale-a, otvara se prostora za 3 hazarda glede plaća.
Može li Bayern mitbieten? može, radi se igraču kakvog mi nemamo, a odlaze robbery, skupa su zarađivali koliko bi hazard u realu zarađivo.

Samo, ko bi išo u Bayern ako te real želi uzeti da im budeš glavni igrač :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 15 ožu 2019, 15:13

cruz napisao:real je očekivano poslao ponudu za Hazarda(ugovor do 2020.)

Zanimljivo je što je ponuda visoka 82 milijuna eura. Naravno svak zna da je niska i da će chelsky tražit još 50%. Ali to je jasan znak da se ne bi trebalo raditi o transferu preko 130 milijuna.

Ako chelski pristane prodat, moja procjena je da će bit za iznos između 115 i 125 milijuna. Teritorij u kojem i Bayern može mitbieten?

A glede plaće, tu će real sigurno VDM, jer odlaskom ronalda i uskoro bale-a, otvara se prostora za 3 hazarda glede plaća.
Može li Bayern mitbieten? može, radi se igraču kakvog mi nemamo, a odlaze robbery, skupa su zarađivali koliko bi hazard u realu zarađivo.

Samo, ko bi išo u Bayern ako te real želi uzeti da im budeš glavni igrač :idk:

U pravu si da sada vjerojatno ne bi nitko kod nas umjesto u Real, pogotovo ne Hazard koji očito baš želi tamo. Ali nisi u pravu za plaću. U realu će dobit brat bratu minimalno 25-30 milja bruto. Robbery nemaju ni 50% toga. Možda 50% ajd. E sad možemo li dati tu razliku - tko zna?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 ožu 2019, 15:18

ivan napisao:Ali nisi u pravu za plaću. U realu će dobit brat bratu minimalno 25-30 milja bruto. Robbery nemaju ni 50% toga. Možda 50% ajd. E sad možemo li dati tu razliku - tko zna?

Robbery dobivaju skupa oko 20 milijuna eura. Ode li james eto nas na 33 milijuna prostora. Očekujem da će Hazard tamo dobivat oko 25 .. ali htio sam reći da Bayern može plaćati igrača preko 20 milijuna, pa jebote u nas Müller ima 15
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 15 ožu 2019, 15:37

Nisam siguran baš da Robbery imaju toliko. Zaboravljaš da im se ugovor već par godina produljuje samo po godinu dana i zasigurno smanjuje plaća. Mislim da nemaju zajedno više od 15. Naravno da može Bayern i preko 20 milja dati ali je pitanje koliko će Hazard tamo dobiti. Mi nagađamo i vjerojatno smo na donjoj granici nekoj...
Nebitno kad neće kod nas :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2019, 15:54

problem je što njihov brotto daje veći netto...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 15 ožu 2019, 15:59

anton 1983 napisao:problem je što njihov brotto daje veći netto...

Mislim da ne. Pa 50% je porez i u Njemačkoj i Španjolskoj?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2019, 16:04

ivan napisao:

Ne.

Kod nogometa ne. Tu su oni u velikoj prednosti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 15 ožu 2019, 16:40

anton 1983 napisao:
ivan napisao:

Ne.

Kod nogometa ne. Tu su oni u velikoj prednosti.

Nisu.

U svim velikim ligama su ti porezi tu negdje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2019, 16:45

Odi Z nosom
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 ožu 2019, 13:41

Mateo Kovacic’s agents have offered to him to both Inter and Bayern Munich.

The Croatian joined Chelsea in the January transfer window and the Premier League club had an option to make the move permanent for €29 million. However, due to their transfer ban, they will now be unable to do this which means Kovacic will return to the Spanish capital at the end of the season. Zinedine Zidane seemingly doesn’t rate Kovacic which had led to his representatives offering him out to Inter and Bayern but neither club have shown any real interest in working something out. The report goes on to state that Inter are meanwhile closely watching Sassuolo’s Stefano Sensi and initial talks have already taken place with his agent over a potential switch. He fits the bill in terms of being both young and Italian, something Inter’s management are after but they are not alone in courting him. Milan and Barcelona have also been keeping tabs on the €25 million rated midfielder.

[FCInterNews.it]

Htio bih samo dodati kako su jučer u talijanskim krugovima spomenuli Matea Kovačića u kontekstu Intera i Bayerna. No izvor je totalni drlog.

Danas je tportal napisao kako Kovačića žele Inter, Roma, ali i Sevilla. Monchi koji je prije par tjedana napustio Romu se službeno vraća u Andaluziju 1. travnja i zainteresiran je za Kovačića.

Mislim da mi nemamo što od Kovačića više, a s druge strane platiti 50 milijuna eura koliko je Florentino Pérez izvisio za njega je previše.

S druge strane piše se kako Barcelona odobrava prodaju Umtitija ovog ljeta. Kao jedan od razloga se spominje novac potreban za dovođenje De Ligta, a s druge strane misle da bi s Piqueom, De Ligtom, Lengletom i Todibom bili pokriveni u obrani te trenutna forma Lengleta koji je prvi izbor uz Piquea mada Umtiti je izjavio nedavno u Francuskoj kako se vidi u Barceloni i iduće sezone.

Ovo ljeto s istekom ugovora odlazi zaboravljeni Vermaleen, a Jeison Murillo koji kao da ni nije u Barceloni se vraća s posudbe u Valenciju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 05 tra 2019, 13:10

ovo ljeto će bit zanimljivo jer barem tri velikana će raditi hardcore remont.
Bayern, Real i ManUtd su sigurni. Uvjeren sam da će samo ova tri kluba utuć preko 700 milijuna eura za pojačanja.. Brutalis.

Zanimljivo će bit u ManUtd, top želja je Jadon Sancho... Ne vjerujem da će ga dortmund želit prodat ove godine a ako pristanu mogla bi past bolesna cifra
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 tra 2019, 14:00

Jedini koji će vladati ovim transferima i prijelaznim rokom su Francuzići. Umtiti, Varane, Pogba, Lucas Hernández, Pavard, Rabiot, možda i Griezmann, Fekir, Kanté i Mbappé.

Najtraženiji igrači i igrači koji su ovog ljeta u izlogu ili bi se mogli naći u njemu dolaze iz redova svjetskog prvaka Francuske, a mnogi od njih su već zadnjih 3-4 godine obavili transfere u velike klubove.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 05 tra 2019, 14:25

cruz napisao:Zanimljivo će bit u ManUtd, top želja je Jadon Sancho... Ne vjerujem da će ga dortmund želit prodat ove godine a ako pristanu mogla bi past bolesna cifra

Zorc reca da ce sledecu sezonu sigurno igrati za njih onu tamo je vec pitanje... Njega nece morati da prodaju posle jedne sezone jer Sancho nije indijanac kao Dembele. Ovaj je bojkotovao treninge da bi ga pustili. I Dortmund to dobro naplati.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 05 tra 2019, 14:38

melodyne napisao:
cruz napisao:Zanimljivo će bit u ManUtd, top želja je Jadon Sancho... Ne vjerujem da će ga dortmund želit prodat ove godine a ako pristanu mogla bi past bolesna cifra

Zorc reca da ce sledecu sezonu sigurno igrati za njih onu tamo je vec pitanje... Njega nece morati da prodaju posle jedne sezone jer Sancho nije indijanac kao Dembele. Ovaj je bojkotovao treninge da bi ga pustili. I Dortmund to dobro naplati.

Svejedno bi ga trebali prodat ako dođe neka bolesna ponuda oko stoje milja. Jebote već su pulišića prodali... Pa oni imaju više para od nas kako se meni čini haha
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja