Haris napisao:Ja ti sad opet ponavljam, nije bitno kako je ekipa taktički postavljena i koju ulogu u njoj ima Gomez a koju je nekad imao Toni. Samo navodim da u izoliranim situacijama, kada se nalazi u nekoj prilici, kada treba pokazati osjećaj za gol i za prostor, kada treba na vrijeme riješiti se lopte, kada se nalazi u zračnom duelu, Gomez na svim tim frontovimado sada pokazuje nedostatke ČAK i u odnosu na Tonija, a kamoli na neke duge vrhunske evropske napadače koji koštaju isto toliko.
To ja tebi pokušavam reč, da to nije ISTINA. Tebe muči to kaj su tebi zamagljene oči sa brojem golova Tonija u prvoj sezoni. Ako baš gledam utjecaj na igru onda je Toni katastrofalan prema Gomezu, ali si ti kod Tonija imao broj golova pa to uopće nisi gledo. Tebe, a i dosta vas jebe to kaj ste naviknuti da Bayern uvijek ima jednog UBER napadača koji je trpo po 20+ bili su to redom, Elber, Makaay i Toni i sad je došo Gomez koji je tu tradiciju sigurno mogo nastaviti ali je to Gaal promijenio i sad to više ne postoji, pa ja se nesječam kada su se zadnji puta naši golovi tako distribuirali, mi ćemo do kraja sezone imati 5-6 igrača koji će zabiti 10+ golova a prije to nije bilo tako, prije si imo 2-3 koji su navek trpali i rješavali tekme. Mene naprosto fascinira kako Gomez igra i kako se on promijenio u odnosu na Stuttgart, sada ga kod nas ima na krilu, vrača se u obranu, pokriva bekovske pozicije i lopte za njega nisu izgubljene, kod Tonija to neš vidjeti a niti kod Gomeza iz Stuttgarta, dolaskom u Bayern on je svoj stil promijenio. A iskreno malo me praviše živPira kolko se po njemu pljuje jer on to nije zaslužio, već do sada je dao jako veliki broj bitnih golova za Bayern a ne neke golove za 3-4:0.
Ponavljo bum se ko papagaj, Gomez još kod nas nije bio u top formi, uđe li on u formu, sa robbenom i riberyem imat ćemo dolsofce najjači ofenzivni trio u europi koji će biti jači od Barcinog
anton 1983 napisao:Ne znam šta očekuješ da ja tebi sad kažem kada si ti očito prezadovoljan s Gomezom.
Ne, ja sam zadovoljan, jer ne očekujem munje iz guzice, ali ja znam da more bolje. Bojim se da ti misliš da on nemre bolje, jer cijelo vrijeme predbacuješ da je on preskup