Remont je od samog početka jako gadna stvar u Bayernu i naravno da ne može biti nimalo nježna.

Mi 10 novih igrača moramo dovesti čim prije i kako god okreneš, silne rupetine se mora popuniti, a pokvarene dijelove promijeniti i baciti.

Nas ne zanima ni kada ni kako ni na koji način, ali ovog i idućeg ljeta svakako. Znamo kako se nije ništa radilo kvalitetno zadnja 4 ljetna prijelazna roka.
Na obrani se vidi kako praktički sve se mora reformirati ili tanku klupu popuniti novim bekovima. Ja sam za varijantu da imamo 4 prava beka i 4 stopera jer zadnjih 5 godina nisu imale milosti kad su u pitanju obrana i kvaliteta iste te ozljede koje na to utječu. Lakše je biti pametan pa birati koga će izbaciti, nego tko ti nije dovoljno dobar pa onda ne znaš gdje i kada naći novog.
Od 2 zamjenska beka desni bek jednostavno mora biti jedan prilično dobar igrač. Lijevi bek... Što naš klub, uprava, treneri misle s Jonathanom Meierom? Hoće li netko njega više stavljati na lijevog beka ili moramo ići kupovati nekoga da to mjesto pokrije kao četvrti bek i ujedno 2. lijevi?
Moramo čekati da netko kaže što će nama Lucas Hernández u prvom redu biti - stoper ili lijevi bek? On sasvim sigurno po sadašnjem bi trebao biti stoper.
Pavard i desni bek... To mi se baš i ne sviđa. Radije bih ja njega na stoperu i da se tu čovjek razvija koliko još može. Boateng je 2011. bio desni bek, pa je došao u situaciju da ne valja kao igrač, a godinama je čekao da ga netko konačno stavi na stopera umjesto lijevog i desnog beka. Kad je konačno došao na stopera, više nikad nije mrdnuo s tog mjesta i napravio je super karijeru dok nije propao.