Eintracht Frankfurt

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Eintracht Frankfurt

PostPostao/la cruz » 20 tra 2019, 11:03

Miki napisao:
cruz napisao:Nije Lewa za mijenjanje zbog starosti. Čovjek tek 30 napunio...
Igrači s takovom kombinacijom tijelesne spreme, vanredne genetike i motivacije (Lewa, Cristiano, Ze Roberto itd.) igraju do minimalno 37. godine na vrhunskom nivou, tek onda malo opadaju, a završavaju karijeru s 11 sekundi na 100m

On je za mijenjanje zbog nestajanja u ključnim utakmicama u LŠ.

Ne bi htio biti toliko isključiv pa svalit sve na jednog igrača. Opće je poznato da su napadači bolji kada imaju podršku cijele momčadi. Po meni su cijela momčad i trener češće zajedno podbacili nego sto je Lewa fulo 100%tne. Fula on, svaki fula, ali po meni je ekipa krivlja u tim najnaj utakmicama

Pogledaj tekmu protiv Liverpoola i protiv dortmunda i sve će ti bit jasno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2019, 12:31

Kud sam stavio otvorio temu i onda stavio jednu anegdotu... :doh: :smil42: Dobije se na kraju tema Bayernovih transfera, Bayernovog remonta, drkica i što već ne umjesto Eintrachta iz Frankfurta na Majni. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2019, 12:32

Bum i ja nesto napiso bez brige.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 tra 2019, 15:17

FCB_general napisao:Kud sam stavio otvorio temu i onda stavio jednu anegdotu... :doh: :smil42: Dobije se na kraju tema Bayernovih transfera, Bayernovog remonta, drkica i što već ne umjesto Eintrachta iz Frankfurta na Majni. :mrgreen:

Koji je problem? Zar forum ne služi tome?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2019, 16:28

Užas od utakmice. Prvih 45 minuta sam trebao prespavati. Gol Sülea je doslovno utišao silne kritike nakon današnje utakmice.

Mršavih 1:0 s Werderom i opet nastavak s neuvjerljivim igrama nakon 5:0 s BVB-om. Kao da im se ne da igrati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2019, 08:44

Ja se nadam da će Eintracht osvojit Europu! To ak uspiju....

A onda dalje želim im TOTALNU RASPRODAJU i da ne ćekaju s nikim i da im slučajno ne padne na pamet da bi mogli postati nekakav ozbiljni klub koji može "zadržat igrače radi uspjeha", poput mnogih glupih Njemaca. Ovo ljeto njihovi igrači dostići će top cijene i nikada više neće imati takve cijene i to moraju iskoristiti jer su takav klub.

I kad dobe miljone miljarde, bitno je samo da te miljone miljarde troše na način kako su trošili do sada. Na mlade talente i na isprobavanje APP. Moraju ostati vjerni svojoj filozofiji NEIMANJA novaca i to im je jedini put ka uspjehu.

One miljarde koje dobiju neka troše na struku skauta trenera kako bi uvijek pogodili super talenta!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2019, 09:37

Miki napisao:On je za mijenjanje zbog nestajanja u ključnim utakmicama u LŠ.

Moraš se Miki itekako paziti jedne zarazne bolesti koja je u velikom zamahu, a zove se "debilizam floskularnosti".

"Debiliziam floskularnosti" ti kaže da su velike utakmice one koje se izgube.

Imajuči na umu tu opasnu bolest, 2012 trebali smo prodati Robbena jer "se nije pokazao u velikim utakmicama".

2013. Robben je maltene sam osvojio LP.

A jel fakat sam osvojio ili je iza sebe imao mega momčad kojoj se sve poklopilo?

Od toga da nema peha protiv Arsenala, od total Fluke Alabinog gola proziv Juvea koji je umjerio utakmicu i time 1/4 finale, od igranja protiv najtrulije Barcelone u posljednjih 10 godina, od činjenice da BvB nije poveo u prvih 20 minuta susreta finala u kojoj su bili bolji.

To su ti sve stvari o kojima čovjek koji boluje od "debilizma floskularnosti" ne vodi računa.

Ono što je najsmješnije je, što bi zamjena za Lewandoskog bio igrač koji takoreči nosi pelene i nije se dokazao U VELIKIM UTAKMICAMA LŠ...

Da bi se igrač dokazao u VELIKIM UTAKMICAMA LŠ, sve mora štimati!!! Tako je jedan BvB 2013 počistio s gumicom s jednim Lewandovskim, jednog Reala s Ronaldom....

Zato se pitaj da li je stvarno Lewandovski loš ili je momčad oko njega loša pa on niti ne može pokazati ono što bi ti htio?

Zapitaj se Miki boluješ li ti od: "debilizma floskularnosti"...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 tra 2019, 11:37

Eintrachtu Zelim svakako 4 mjesto I da udju u Lp.

Takodjer igromna bi bila stvar da udju u finale El,to mogu ako nastave s istim zarom igrati jao I dosada, takodjer nema oredaje do zadnjega!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 04 svi 2019, 19:38

I sad da je Eintracht imalo grama pameti imao pa zadnjih 4-5 utakmica dobio one dvije doma, mogli su 'ladno sada imati 8-9 bodova prednosti i 4. mjesto kao armirani beton. :lol:

Kakva sezona i cirkus-kupus ljudi moji... :D No Jovića nećemo gledati u crno-crvenom i bijelo-crnom dresu iduće sezone.

Mogao bi Real Madrid barem posuditi mladiće poput Danija Ceballosa, M. Llorentea i Brahima Díaza na 2 sezone pa da rasturaju u LP iduće sezone. :) Ipak su ta 2 kluba u izvrsnim odnosima zadnjih godina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 svi 2019, 16:45

Die offizielle Bestätigung sollte nach dem letzten Spieltag in der Bundesliga und damit in der aktuellen Woche erfolgen. Offenbar zeigten sich die Medien zu voreilig. Jedenfalls erklärten nun Journalisten des spanischen TV-Senders „La Sexta“ in der Sendung „El Chiringuito de Jugones“, dass der Transfer geplatzt sei.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 lip 2019, 13:06

Kako je i najavljeno, Jović ode u real. Odšteta je nepoznata, špekulira se o 70ak milijuna, 20% ide Benfici.
Ugovor do 2025.
Čestitam

frankfurt piše da je ugovor na 5 godina a real 6 :lol: dogovorite se

https://twitter.com/Eintracht/status/1135871933034246145
https://twitter.com/realmadriden/status/1135878443290320896
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2019, 14:41

Jako sam iritiran ovim transferom... Ni Kovac nije mogao da ga ubedi da predje u Bayern. Jeb'o vas pas sve redom u klubu!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 lip 2019, 14:46

melodyne napisao:Jako sam iritiran ovim transferom... Ni Kovac nije mogao da ga ubedi da pred

je u Bayern. Jeb'o vas pas sve redom u klubu!

Dok je Lewa tu nepotreban transfer....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 04 lip 2019, 15:00

Kao i uvijek što je s Bayernom slučaj - samo pustit vrijeme da odradi svoje i to je to. De Bruyne, Sané, De Ligt, Jović... ;)

Jović će biti 6 godina u Madridu i to je to. Real je takav klub koji sa svim igračima je potpisivao na 6 godina. Tako su svojevremeno i Sahin i James potpisali svoje ugovore i brojni drugi zadnjih 7-8 godina.

U Španjolskoj se može potpisati ugovor s igračem na 6 godina, dok u ostalim zemljama je to uglavnom 5 godina maksimalno.

Ja samo želim Joviću puno sreće, da uspije i makne tog šugavog Benzemu, koji je ima života više nego mačka i uvijek kupi svačije povjerenje, a nikad ne može kao igrač Reala biti igrač s 40-50 golova u sezoni pa se čude zašto nemaju naslove prvaka u La Ligi. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 04 lip 2019, 15:38

Zašto bi se uzrujavali oko nedolaska Jovića? :a045:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi