Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la cruz » 20 tra 2019, 17:27

Majkemi

Vidim na TM.de samo 31 igrač povezan s Bayernom ali vidim i da fali poneko ime s kime su nas povezivali.

To je normalno kada se zna da određeni klub najavi da se želi pojačati

Jeda više potpisat Pepea? Ima li ikakvih novosti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2019, 08:38

Baš onak gledam jučer RBL i onak si mislim, o jebote, pa kak je to Bayern nekako zaboravio raditi?

Isto kao i kod Ajaxa određeni nogomet i filozofija se može provoditi samo ako je to uvijek tak. Ajax da bi bio Ajax mora uvijek imati mlade igrače koji su gladni i kad prođe njihovo vrijeme treba ih se prodat i nabavit nove.

Na taj identičan način je Bayern uspio. Mi smo napravili mlade Brazilce koji su razarali po kvartu. Tu i tamo došao je neki stariji igrač pa je bio super mišung. No što se Bayernu dogodilo? Ostario je, a htio je i dalje nastaviti igrati isti nogomet, a to ne ide. Kako igrači stare tako se i nogomet mjenja i ako hoćeš ono divljanje moraš imati mladu ekipu i prodati igrače kad si misliš da to ne treba napraviti.

I to sam jučer vidio kod RBL. Oni jednostavno da bi bili ovakvi kakvi su sada non stop moraju prodavati i kupovati nove i nove talente da bi postojala šansa da se igra ovakav nogomet kakav oni igraju.

No nisam zato njih spomenuo. Nekak sam dojma da ja Bayern na neki način zaboravio raditi te 10 - 15 miljona eura transfere :D Non stop se sere o zvijezdama, ali se ne priča o tome. Sad smo probali s Daviesom, davno sa Comanom i nekako S Gnabryem, bio je tu I Bernat, ali nekako sam dojma da toga treba biti puno više!!!

Takav jedan transfer trebao je biti napravljen umjesto Wagnera! Radi se o igračima između 18-22 godine koji su "ok", a toga je u Leipzigu PK! Gledam te njihove bekove, štopera, crnce, pa reko kak mi tak malo takvih transfera radimo?

I onaj Zakaria iz Gladbacha, hmmmm jebote pa možda je on nasljednik Martineza?

Mi više radimo ove iz krajnosti u krajnost transfere, Renato, Rudy :smajl010:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 tra 2019, 08:47

Pa nije da Bayern baš ne radi te transfere mladih, divljih, malo manje poznatih igrača - do 20 mil

Uz navedene Coman, Gnabry, Davies, Bernat, uzimali smo Kimmicha, Goretzku, Sülea, zatim nekoć Thiaga, Saširija, Boatenga...

Da može više - može, ali ovo ljeto je vrijeme di bismo se baš trebali posvetiti skupim i jako dobrim mladićima poput Lucasa, Pepea, Pavarda i sličnih.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 tra 2019, 10:20

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1121021817072889856
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 tra 2019, 10:33

Pretpostavka je da Lewa ostaje i da je nezamjenjiv.
Ne znam stoga koji bi transfer bio veći paradox
Werner ili Jović

Također, pretpostavka je da Jović igra samo tu Lewinu poziciju, dok ju Werner može igrati ali ne konkurira direktno za nju već za Müllerovu poziciju.
Po tome više možda Werner ima smisla. Po objektivnoj kvaliteti Werner ne može vode dodati Joviću. Da je Jović švabo - bio bi nezamjenjiva špica u rekpi na Svj. Prvenstvu 2018 pa sve do SP2030... Ali eto, ta nacionalnost i višeupotrebljivost je prednost Wernera, no kao špica - Jović ima kapacitet za top 5 svjetskih klubova.

Iskreno, ja ne bi Wernera dovodio, svaka njemu čast, ali kud s njim? Imamo već Müllera koji je potajno započeo svoje "drugo proljeće"... Wernera ne bi u ovom trenutku bila prevelika šteta propustiti. Moje mišljenje.

Jovića bi volio imati ali - isto kao s Wernerom - kud s njim? Jer imamo pretpostavku s početka ovog posta...

Ali opet, bi li bila veća šteta propustiti Jovića koji ti želi doći? :roll:

--

(di su sad te jebene ponude za Lewu? bile su u nevakat a kad triba niđe ih :haha: )
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 25 tra 2019, 10:46

Cruz ,sve točno kažeš.

Pogotovo jer Lewa ne voli klupu ,a dolazi Arp i naš mali Zirkazee ili kako već.

Ne bi za čicti špic kune potrošija.

Nam treba gotovo krilo. Pepe ili Sane.

I ako ide James uzeti Brandta i dogodine Havertza,pa Brandta dogodine prodat...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 tra 2019, 10:54

jozotg napisao:Cruz ,sve točno kažeš.

Pogotovo jer Lewa ne voli klupu ,a dolazi Arp i naš mali Zirkazee ili kako već.

Ne bi za čicti špic kune potrošija.

Nam treba gotovo krilo. Pepe ili Sane.

I ako ide James uzeti Brandta i dogodine Havertza,pa Brandta dogodine prodat...

Slažem se to za špicu, ali problem imaš Jozo ako se Lewa ozljedi. Može Bayern riskirat kao u ovoj polusezoni, ali očito da neće taj rizik.

Slažem se za krila i sigurno će doći jedan igrač.

Što se tiče Brandta, ne slažem se da bi ga želio prodat, mali će bit drama veznjak. Malo je u sjeni zbog hardcore Havertza, ali upamti, Brandt će biti igračina! Ima slične karakteristike ko Niko "Mini Cico" Kranjčar, samo je puno napredniji i zato bi bilo šteta da se njega meće na krilo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 tra 2019, 11:34

Wernera bi uzeo sad samo za ful povoljnu cijenu il gratis 2020 nek ceka malo.

Sane se sve vise spominje uz nas po medijima al neznam kolika bi bila odsteta,za odlicnu placu IMA mjesta jer odlazi Ribery...Takodjer se nezna dal malac zeli kod nas stoga je Pepe izglednija invensticija.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 25 tra 2019, 14:35

https://twitter.com/adriandelmonte/status/1121033953924665344

Neka se nađe njegovo ime pa taman bilo i provala. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 tra 2019, 15:31

Bar netko normalan :hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 tra 2019, 10:55

Slika

Sad ovo pogledam na netu opet i samo mi prođe kroz glavu: "Uli, dovedi De Ligta ako Boga znaš, plati Raioli što treba i završimo s ovim gastritisom od obrane zadnjih 5 godina." :roll:
Ne mogu ovo više gledati jer ovo sada ispada veći horor nego svojevremeno Demichelis i Van Buyten koji nikad nisu bili nivo Hummelsa i Boatenga osim na određenim utakmicama. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 tra 2019, 13:37

Al stvarno zadnjih godina neznas kojja veca rupcaga Boateng il Hummels jedino kaj krelci znaju DAT dobar dugi ubacaj ostala sve zakurac,krivo postavljeni,anemicni,kiksevi,prespori itd.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2019, 12:44

47 golova smo primili u svim natjecanjima dosad. Jednostavno previše za ekipu poput Bayerna.

Pohvaliti treba Kovačev utjecaj na Thiaga i posebice na ofenzivne prekide jer smo konačno postali ubojiti iz njih i to me izrazito raduje jer je nedostajalo dugi niz godina.

No obranu treba pojačati u potpunosti uz krilne pozicije. To je top prioritet. Kad se dovede igrač poput Pépéa za krilo i zamjene Boateng i Hummels na stoperima, onda smo problem dobrano riješili.

Zato i Nizozemca treba uzeti za novog šefa obrane uz Lucasa, Pavarda i Sülea. S time konačno bacamo sve ono loše nakon sezone 2013./2014. kad smo posljednji put imali izvrsnu obranu i širinu na klupi.
Nakon toga treba u sredini riješiti problem igranja obrane, a ne da Thiago bude najbolji defenzivac u sredini terena što je apsolutno nedopustivo jer on ipak treba nešto lakše disati, a partner bi mu trebao jedan koji će to sve pomesti. Meni je Brazilac izvrstan, vidi se sav trud i izvrstan učinak, ali se isto tako i zna izblamirati teško no barem ga ne krivim jer on je ipak finjak od igrača za obranu i to igra opet predobro otkako je u Bayernu s naglaskom od sezone 2016./2017. do danas.

Ako su te prve dvije linije od 6-7 igrača izrazito jake i kvalitetne u obrani, tu onda je nemoguće primati puno golova. Krila isto bi trebala biti solidna u obrani, a napadaču bi se tek moglo žmiriti na taj segment igre jer bi njega više trebala igra s loptom i kontre zanimati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 27 tra 2019, 13:21

Nije Svabo

Skup je ( iako su ga pratili godinu dana )

Sta mislis zasto je Pavard kupljen ?

Mogli su zajedno deJonga i deLigta dovuc dok su bili jos " mali " na cijeni.

No nisu, zasto ? Daj radije neke invalide ili poluproizvode za koje ni najjaci u njihovim ligama nece. I onda to fino zapakiraj navijacima. Trosili smo a to sto su invalidi ili anonimusi…. :idk:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 27 tra 2019, 16:25

O cemu ti? :smajl010:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi