Baš onak gledam jučer RBL i onak si mislim, o jebote, pa kak je to Bayern nekako zaboravio raditi?
Isto kao i kod Ajaxa određeni nogomet i filozofija se može provoditi samo ako je to uvijek tak. Ajax da bi bio Ajax mora uvijek imati mlade igrače koji su gladni i kad prođe njihovo vrijeme treba ih se prodat i nabavit nove.
Na taj identičan način je Bayern uspio. Mi smo napravili mlade Brazilce koji su razarali po kvartu. Tu i tamo došao je neki stariji igrač pa je bio super mišung. No što se Bayernu dogodilo? Ostario je, a htio je i dalje nastaviti igrati isti nogomet, a to ne ide. Kako igrači stare tako se i nogomet mjenja i ako hoćeš ono divljanje moraš imati mladu ekipu i prodati igrače kad si misliš da to ne treba napraviti.
I to sam jučer vidio kod RBL. Oni jednostavno da bi bili ovakvi kakvi su sada non stop moraju prodavati i kupovati nove i nove talente da bi postojala šansa da se igra ovakav nogomet kakav oni igraju.
No nisam zato njih spomenuo. Nekak sam dojma da ja Bayern na neki način zaboravio raditi te 10 - 15 miljona eura transfere

Non stop se sere o zvijezdama, ali se ne priča o tome. Sad smo probali s Daviesom, davno sa Comanom i nekako S Gnabryem, bio je tu I Bernat, ali nekako sam dojma da toga treba biti puno više!!!
Takav jedan transfer trebao je biti napravljen umjesto Wagnera! Radi se o igračima između 18-22 godine koji su "ok", a toga je u Leipzigu PK! Gledam te njihove bekove, štopera, crnce, pa reko kak mi tak malo takvih transfera radimo?
I onaj Zakaria iz Gladbacha, hmmmm jebote pa možda je on nasljednik Martineza?
Mi više radimo ove iz krajnosti u krajnost transfere, Renato, Rudy