Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la Miki » 02 svi 2019, 07:19

Anton je u pravu. Ako kupimo De Lihta, a ne prodamo Sulea onda bi nam na klupi sjedio neko od trojca Sule/Lukas/Alaba. Realno, nijedan od njih trojice to ne bi prihvatio. Mada, žalim što nismo doveli De Lihta prije Lukasa, ali to je već druga priča.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2019, 08:46

Ako ne idemo tako, onda je jasno kako moramo investirati obavezno u 2 nova zamjenska beka i to bi isto poprilično koštalo novaca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 08:54

Miki napisao:Anton je u pravu. Ako kupimo De Lihta, a ne prodamo Sulea onda bi nam na klupi sjedio neko od trojca Sule/Lukas/Alaba. Realno, nijedan od njih trojice to ne bi prihvatio. Mada, žalim što nismo doveli De Lihta prije Lukasa, ali to je već druga priča.

Htio bih samo reći nešto da ne bi ispalo...

Bio sam nedavno s ivanom komentirao ŠPEK na klupi di neko mora biti nezadovoljan i to je neminovna stvar. Toga mora biti!

Jedno su stvari koje ja želim, a koje Bayern želi. Osobno nisam protiv dovođenja De Lighta pa taman pod cijenu da Sule bude 3. štoper. No u svemu tome imam neke svoje uvjete koje mogu i moram prilagoditi onome što Bayern želi.

Kako god mi okrenuli mi slijedeće sezone na papiru ziher nećemo imati idealan kadar. Idealan kadar postaje idealnim tek kad mi postignemo ciljeve pa ga takvim oslovimo. U pravilu uvijek će biti nešto što smrdi!

Razlog zbog ćega je mene strah De Lighta je to što se bojim da će nam buđet presušiti a da nećemo napraviti neke druge stvari koje smatram potrebnijima!

Meni je opcija u kojoj je Sule na klupi prihvatljiva i prikloniti ću se "bayernovom planu", ako oni to mogu odraditi na način da:

Kupe De Lighta, Pavrada, Lucasa, Pepea i Wernera, LIJEVOG BEKA! I da kadar izgleda ovako:

Lijevi bek - 25, Alaba, Lucas - 80, De Light - 75, Sule, Pavrad - 35, Kimmich

Martinez, Tolisso, Thiago, Leon

Davies/We Jong, Coman, Gnabry, Pepe - 80, Muller, Werner -40

Lewa, Arp - 3

Ako hoće, neki od klinaca nek ide na posudbu.

Nije to idealno, ali ima glavu i rep, ako je plan igrati 4 - 2 - 3 - 1.

Naravno neće biti idealno, ali kao što i rekoh ne može biti! Uvijek treba ostaviti prostora za poboljšanja!

To košta cca vrtoglavih 340 miljona eura, a za Bou, Hummelsa i Renata u ovom trenutku mi je max predviđenje 60 skupa!

E sad ako taj De Light sjebo planove za napad onda mi je jako teško biti za njegovo dovođenje i baš zbog toga pričam o prodaji Sulea kako bi se namaknule pare jer da ga jebete Pavrad je štoper!

Kako s jedne strane govorimo da je Coman staklen pa nam treba krilo, tako moramo i reći da Kimmich nije staklen i da smo debili ako smo Pavrada za 35 milja doveli kao njegovu zamjenu. Njega će se prvenstveno korisititi za štopera a i tamo bi trebao ako dođe De Light imati malu minutažu pogotovo ako Sule ostane...

Kažem prodaja slijedeće godine nekog nezadovoljnog je opcija, ali nemojte na silu negdje trpat, a nešto drugo zapostavljat jer nedaj Bog da nam jedino pojačanje za napadački dio ekipe bude Werner i da gubimo preveliku vrijednost kod nezadovoljnih igrača.

Donjeli smo nekek odluke i iza njih sad moramo stajati!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 08:55

FCB_general napisao:Ako ne idemo tako, onda je jasno kako moramo investirati obavezno u 2 nova zamjenska beka i to bi isto poprilično koštalo novaca.

Nemoramo, jedino ako ti kažeš da su Sule i Pavrad smeće! jedan bek bi bio dosta:

Bek, Alaba, Sule, Lucas, Hummels, Pavrad, Kimmich.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2019, 09:18

Nisu smeće, Bože sačuvaj... Samo bi imali konkurenciju u ekipi i kod ozljeda i kartona ne bi osjetili doslovno ništa osim razlika u nijansama. Nama baš kronično treba kvalitete i širine u obrani 5 godina, a sa svakakvim igračima smo pokušavali i sve je ispadalo loše.

Sam si rekao da Pavard nije bek nego stoper. A Süle na klupi s Pavardom, Lucas i De Ligt bi bili starteri. Hummels naravno prodan. Tu onda samo jedan bek(i to naravno desni bek) bi morao doći na Alabu i Kimmića.

Werner mi je užasno napadačko pojačanje, ali baš užasno i još da ga platiš 40 milijuna eura umjesto da dovedeš Pépéa za 20-30 milijuna više pa iduće ljeto Engleza bez odštete. Nije da ga ne volim, ali on je meni oksimoron za pojam Bayernovog remonta i samo nastavak one loše transfer-politike iz zadnjih 5 godina.

Dvojicu smo zasad potpisali, a minimum minimuma su 4 igrača ovo ljeto da bi onda iduće opet 4-5 igrača doveli. Zato bi trebali jako dobro birati i kupovati da svaki igrač ima smisla.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 09:21

A kaj sam ti ja sad reko! Ako ima novaca u De Light kombinaciji za ono kaj sam napiso, nek udaraju, ali ak nema onda ne jer sa Pavradom i Hummelsom na klupi plus samo jos jedan bek ja sam itekako zadovoljan!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2019, 09:25

To je sve dobro. Meni je ogromna smetnja samo Hummels kojeg bi isto trebalo unovčiti dok se još može, dovesti Nizozemca na stopera i to je to. Onda slijedi totalno riješavanje krila, dovesti Havertza, traženje novog napadača za budućnost i eventualna reforma veznog reda ako nešto ne štima ili treba Martineza zamijeniti novim zadnjim veznim.

Čak bih se riješio Goretzke, Martineza i Renata i doveo nova 2 vezna, jednu pravu 6-icu i jednog koji može igrati i 8-icu i 6-icu. Ovo je sve teorija i u idealnim uvjetima, ali u tom smjeru bih išao.

Trener nakon ove sezone bi bio Ten Hag, Pochettino ili neki treći-četvrti, Kovač nikako.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 02 svi 2019, 09:55

Evo kako bi ekipa sledece sezone mogla izgledati

Friedl (Vraca se sa pozajmice)
Pavard (Dolazi)
Hernandez (Dolazi)
Pepe (Njega cemo uzeti za primer) :P

Früchtl (Pozajmica)
Hummels (Prodaja)
RIbery (Istice Ugovor)
Robben (Istice Ugovor)
Rafinha (Istice Ugovor)
Boateng (Prodaja)
Renato (Pozajmica)

Neuer
Ulreich
Hoffmann

Kimmich, Süle, Hernandez, Alaba
Pavard, Mai, de Ligt, Friedl

Tolisso, Thiago
Martinez, Goretzka

Pepe, Müller Coman
Gnabry, James, Davies

Lewandowski
Arp
Jeong
Wriedt

Jbt ladno sam zaboravio na Arpa. :oops:
Ubacio sam de Ligta jer nemamo dovoljno igraca za odbranu. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 02 svi 2019, 10:05

Ako Müller ima ponudu treba dobro razmisliti o prodaji. Nije vise ni on najmladji. Ulazi polako u 30 godinu. A vec nekoliko sezone nije onaj igrac koga svi volimo. Jebe nas samo sto je dete kluba. :(

Müller <> Jovic

Mnogo nas koci James... Trebace nam tih 42 miliona za krilo! Mada sa druge strane takvog igraca ne smes pustiti jer je daleko ispod cene. Nisi pametan sta da radis.

Effenberg mu savetuje da ide u drugi klub. Sto je za njega najbolja opcija. Samo sto je Uli ubacio u ovaj deal opciju da ako Bayern zeli da ga zadrzi on ce automatski postati nas igrac hteo on to ili ne.

Uli je stari lisac. ;) :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 10:13

Sa govorom o tome kako je James jeftin treba biti oprezan jer s parama za posudbu platit cemo ga preko 60 milja!

Koda kazemo da je Coman bio jeftin jer smo Juvetu dali 19 kod otkupa a kosto nas je 28.

Zamislite da smo Jamesa kupovali na rate i to je sve!

Lucasa mozda otplacujemo na par godina pa nakon dve godine kad je kod nas nebumo rekli samo 40 smo ga platili!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 02 svi 2019, 10:24

Ove sezone smo ulozili samo 10 miliona i to na Daviesa. A odlascima smo zaradili nekih 70-80 miliona. (Douglas, Rudy, Vidal, Wagner, Bernat)

Antone valjda ima para. ;) Plata mu je paprena. Pise se da ima 13 miliona.

anton 1983 napisao:Lucasa mozda otplacujemo na par godina pa nakon dve godine kad je kod nas nebumo rekli samo 40 smo ga platili!

Cisto sumnjam u ovo... Bilo bi lepo, mada tesko...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 10:26

Ma ja sam ocu rec da mi je sugavo pisat 42 kad to nije istina...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 10:28

Ja se inace najvise bojim opcije u kojoj mi kupujemo jos samo Wernera! A jednako me strah, samo jes Wernera i Jamesa!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 02 svi 2019, 10:30

anton 1983 napisao:Ja se inace najvise bojim opcije u kojoj mi kupujemo jos samo Wernera! A jednako me strah, samo jes Wernera i Jamesa!

Nisu valjda nasi toliki indijanci. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 svi 2019, 10:51

melodyne napisao:
anton 1983 napisao:Ja se inace najvise bojim opcije u kojoj mi kupujemo jos samo Wernera! A jednako me strah, samo jes Wernera i Jamesa!

Nisu valjda nasi toliki indijanci. :lol:

Ne reci dvaput.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi