anton 1983 napisao:Broj igraca Cruz, broj igraca... Imas 5 obrambenih koji su sexualni. Imas jednog koji nije obrambeni i od kojeg se ocekuje da to postane i imas jednog koji je vezni. Sad to moze biti dosta ak se stvari poklope i velim ak trebaju pare za drugo, neka se trose na drugo ali da mogu uzo bi jos jednog beka. To je odgovorno i kako treba bit i covjeka treba unistit il nek bude Rafinha.
Pa moramo u kadru imat bar 18 igraca. Sad ak bumo imali 19 a trojica od njih su Davies, Wejong i Arp e onda je to kvalitetan rizik!
Naravno, moramo imati kvantitetu i to je jednostavno pravilo. Aludiram na to da imamo 6 igrača koji mogu kvalitetno igrati i upadati. Pa da se i dvojica ozljede opet imaš opciju i ne moraš se pouzdavati na Davies-a i Maia.
Da ostane Boateng ili dodamo nekog 7. igrača, naravno da bi to dobro bilo, ali bit je što se planira kupiti Sanea i Rodriga za preko 160 milijua eura pa ako ostane još i Wernera.. NUŽNIJE JE NOVAC ULAGATI DI NIKAKO NEMAMO OPCIJA, nego tamo di već imamo solidno opcija.
Nema Bayern neograničen budžet da može šminkat obranu s rezervama - a tamo nemamo krila...
Ti prešaltavaš temu na 19 igrača sa svih pozicija, ja pričam isključivo o obrani. A naprijed će klub dovesti dovoljnu količinu igrača, uvjeren sam u to. Tako da nećemo ostati ispod 20 igrača. No oko obrane mislim da smo dobro posloženi.
width="960"