Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la cruz » 17 lip 2019, 14:36

anton 1983 napisao:Broj igraca Cruz, broj igraca... Imas 5 obrambenih koji su sexualni. Imas jednog koji nije obrambeni i od kojeg se ocekuje da to postane i imas jednog koji je vezni. Sad to moze biti dosta ak se stvari poklope i velim ak trebaju pare za drugo, neka se trose na drugo ali da mogu uzo bi jos jednog beka. To je odgovorno i kako treba bit i covjeka treba unistit il nek bude Rafinha.

Pa moramo u kadru imat bar 18 igraca. Sad ak bumo imali 19 a trojica od njih su Davies, Wejong i Arp e onda je to kvalitetan rizik!

Naravno, moramo imati kvantitetu i to je jednostavno pravilo. Aludiram na to da imamo 6 igrača koji mogu kvalitetno igrati i upadati. Pa da se i dvojica ozljede opet imaš opciju i ne moraš se pouzdavati na Davies-a i Maia.
Da ostane Boateng ili dodamo nekog 7. igrača, naravno da bi to dobro bilo, ali bit je što se planira kupiti Sanea i Rodriga za preko 160 milijua eura pa ako ostane još i Wernera.. NUŽNIJE JE NOVAC ULAGATI DI NIKAKO NEMAMO OPCIJA, nego tamo di već imamo solidno opcija.

Nema Bayern neograničen budžet da može šminkat obranu s rezervama - a tamo nemamo krila...

Ti prešaltavaš temu na 19 igrača sa svih pozicija, ja pričam isključivo o obrani. A naprijed će klub dovesti dovoljnu količinu igrača, uvjeren sam u to. Tako da nećemo ostati ispod 20 igrača. No oko obrane mislim da smo dobro posloženi.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2019, 05:26

cruz napisao:
Naravno, moramo imati kvantitetu i to je jednostavno pravilo. Aludiram na to da imamo 6 igrača koji mogu kvalitetno igrati i upadati. Pa da se i dvojica ozljede opet imaš opciju i ne moraš se pouzdavati na Davies-a i Maia.
Da ostane Boateng ili dodamo nekog 7. igrača, naravno da bi to dobro bilo, ali bit je što se planira kupiti Sanea i Rodriga za preko 160 milijua eura pa ako ostane još i Wernera.. NUŽNIJE JE NOVAC ULAGATI DI NIKAKO NEMAMO OPCIJA, nego tamo di već imamo solidno opcija.

Nema Bayern neograničen budžet da može šminkat obranu s rezervama - a tamo nemamo krila...

Ti prešaltavaš temu na 19 igrača sa svih pozicija, ja pričam isključivo o obrani. A naprijed će klub dovesti dovoljnu količinu igrača, uvjeren sam u to. Tako da nećemo ostati ispod 20 igrača. No oko obrane mislim da smo dobro posloženi.

Op Op Op, stani na loptu!

Jel smo u prošlu sezonu penetrirali sa 6 obrambenih + 1 igrač?

Sada nam odlaze Rafinha, Boateng, Hummels, a dolaze Pavrad, Lucas i DAVIES!!!!

Znači prošle sezone BROJČANO nam to nije valjalo, a sada slijedeće sezone di smo brojčano u biti SLABIJI jer Davies još nije ono što bi trebao biti u našim glavama samo zato kaj je neko reko da je BEK!

Sorry cruz , ako ti tu nevidiš potrebu za još jednim bekom, ali uvijek moraš razmišljati na način, što ako su ti cijelu sezonu 3 obrambena igrača ozlijeđena ili nisu spremna za igrat...

Isto tako ako nisi vidio, reko sam da sam ja spreman slijeće sezone poptipsati obranu sa.

Daviesom, Alabom, Lucasom, Suleom, Pavradom i Kimmichom + Martinezom, ako 150 miljona eura potrošimo na napad i vezu. Al to ne znači da smatram da je to dovoljno, nego samo da sam negdje stiso, da bi drugdje dao.

Zato i oću igrača tipa Lazaro, koji smije propast, a ne igrača tipa De Ligta, koji uništava brutalan kapital propadanjem nekog kapitalca....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 lip 2019, 07:33

Ma vjerojatno bude doso stoper a ne bek.

Imali bumo 4 stopera,2 beka te 2 priucena beka znaci 8 igraca a to nam svima bio cilj.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 19 lip 2019, 08:44

anton 1983 napisao:Isto tako ako nisi vidio, reko sam da sam ja spreman slijeće sezone poptipsati obranu sa.

Daviesom, Alabom, Lucasom, Suleom, Pavradom i Kimmichom + Martinezom, ako 150 miljona eura potrošimo na napad i vezu. Al to ne znači da smatram da je to dovoljno, nego samo da sam negdje stiso, da bi drugdje dao.

Pa o tome i pišem antone cijelo vrijeme :)

martinez vjerojatno seli u obranu ako uzmemo još veznjaka, tako da ne ostajem samo na Daviesu i tako da ostajemo opet na 6 igrača, ali ove godine kudikamo fleksibilniji.
pazi
cruz napisao:Aludiram na to da imamo 6 igrača koji mogu kvalitetno igrati i upadati. Pa da se i dvojica ozljede opet imaš opciju i ne moraš se pouzdavati na Davies-a i Maia.

---
opet, slažem se da nam treba takav još jedan obrambeni, nemoj mislit da zadrto tvrdim kako ne treba. Nisam. Ali prioriteti leže u ulaganjima u krilo, vezu, napad. To je sve...

Idemo jamit Jedvaja :mrgreen: igra sve u obrani, tehnički solidan, ko zna možda se razvije još a Bayerna bi iskreno zabolila neka stvar ako i propadne
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 lip 2019, 18:14

Sad treba vidjeti što će biti sa Sanéom, Hudson-Odoijem i Wernerom, a ovim iznenadnim transferom Hummelsa definitivno Pavard dobiva prostor na stoperu, dok bekovi ostaju totalno kratki. S Maijem bi se to promijenilo, no dosad se pokazalo kako Kovač ne daje priliku mladim igračima.

Boateng ni pod razno ne može ostati u Bayernu jer on je za nas prošlo svršeno vrijeme. 3 stopera, 2 beka, nema 2 zamjenska beka i 4. stopera.
Tu 2 igrača trebaju doći da bi se onda makar kemijalo s Lucasom i Pavardom na bekovima po potrebi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 lip 2019, 21:10

Davies i Martinez ti idu u obranu tako da max 1 igrac bude dosao u obranu....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 22 lip 2019, 15:21

https://fcbayern.com/de/news/2019/06/sp ... rge-gnabry

Gnabry je proglasen za najboljeg igraca za 2018/19. :clapping:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 lip 2019, 16:12

Aj nemoj me zezat?
Gicbry my nigga :smile10:
Još produžio ugovor nedavno...
:mrgreen:
Biste li ga prodali da sad dođe neki Englez i iskešira 65-70 milijuna, ili biste ga ostavili jer može još napredovati u Bayernu?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2019, 17:44

Ovo je uistinu ugodno iznenađenje! Ne može reći kako je nezasluženo, stvarno svaka čast! Odigrao je konačno sezonu karijere, a u profi nogometu se za njega zna već 6-7 godina! :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 22 lip 2019, 18:58

A kad sam ja rekao da je igrač sezone onda ste rekli nema šanse...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 lip 2019, 22:08

ivan napisao:A kad sam ja rekao da je igrač sezone onda ste rekli nema šanse...

:) npr tko?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 lip 2019, 10:43

Gnabry je kod vecine bio na prva 2 mjesta.

Sad bas citao zanimljiv clanak da se radi na brzim igracima u obrani zato Hummels i Boa idu proc,takodjer se bude Daviesa priucilo na beka...sad treba jos jednog obrambenog hapit da je brzi i mladji.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 lip 2019, 13:43

Hansi Flick (54) wird Assistent von Kovac beim Rekordmeister. Dort soll er einen Vertrag über zwei Jahre erhalten. Das meldet der „Kicker“.

Hansi Flick ce biti pomocni trener naredne dve sezone. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 lip 2019, 11:53

melodyne napisao:
Hansi Flick (54) wird Assistent von Kovac beim Rekordmeister. Dort soll er einen Vertrag über zwei Jahre erhalten. Das meldet der „Kicker“.

Hansi Flick ce biti pomocni trener naredne dve sezone. :bravo:

Bierhoff ga je pohvalio u kickeru u najvišim tonovima i čestitao Bayernu. Ja ne znam ništa o Flicku, ali eto ako tako kaže njegov dugogodišnji suradnik onda mora da se radi o kvalitetnom co-treneru. Plus Flick je bivši igrač Bayerna (1985-1990) tako da jedino Tapalović ostaje među strukom koji nije nikad igrao za Bayern.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 lip 2019, 12:02

Flick mi je baš super rješenje iz jednog jednostavnog razloga i to ukoliko Niko Kovač opet nastavi onako kao prošle sezone blijedo s Bayernom, opet upadne u neku krizu, Flick će ga odmah moći zamijeniti kao caretaker coach.
Ako uprava na takav način razmišlja, onda po mom mišljenju dosta dobro razmišlja + što je Flick doveden upravo kao taktičar i da tu dovede reda i napretka. ;) :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva