A da mi je znat kojeg smo mi to napadača trebali dovest koji bi protiv tih imaginarnih ekipa bio dobar?
odgovor : VAN PERSIE (transfermarkt 25 MILKI)

A da mi je znat kojeg smo mi to napadača trebali dovest koji bi protiv tih imaginarnih ekipa bio dobar?

TulE napisao:A da mi je znat kojeg smo mi to napadača trebali dovest koji bi protiv tih imaginarnih ekipa bio dobar?
odgovor : VAN PERSIE (transfermarkt 25 MILKI)

werder13 napisao:imaš ih ti oba dvoje u ekipi
bavarac napisao:TKo mi u Golmeza dira mamicu.....![]()
Gomez...neko je rekao ne zabija velikim ekipama....srušio je Manchester na Gotlieb -
Damler stadionu....i to zabivši winnera ....koliko je golova zabio Bayernu u karijeri u Švabama.......valjda smo mi velika ekipa....pogledajte mu statistiku u Stutgartu....
...donio mu je sam naslov bundeslige....dakle ne pada pod pritisak....to je i pokazao Gaalu...jer je pametniji i ustrajniiji od njega....zabio je uvijek kad je igrao...istrpio je gaalovu nevjericu na klupi...i igrao je kako mu taktika nalaže..kad igra 4-4-2...trpa....kad igra 4-3-3 otvara prostor za Robbena i Mullera koji trpaju....kad igra 4-3-2-1 navlači stopere na sebe i otvara prostor za mullera koji trpa iz drugog plana....kad igra VS Wolfsburgh vraća se nazad i pomaže Badstuberu u obrani..trči za MvB....vuče po krilu i odvlači beka i stopera na sebe....
sad statistika...zabio je 9 golova u 21 utakmici....lijep prosjek...još kad uzmemo u obzir da nije ni grao sve tekme od početka (5-6) je dobijao po 30min....)...tako da...mogu samo reći ovo....
Najšvabskiji klub zaslužuje jednog napadača poput Gomeza...radije bih imao njega u sastavu nego prodanu dušu Villu,Adebayora itd.....
Gomez grize uvijek na terenu...njemu je san nosit dres Bayerna....njega ne zanima neki Real tamo....on je ljut najviše na sebe kad ne zabije zicera,jer zna da to može zabit...al ga ne -ide...(takav period,bad luck što već)...al takav igrač je u bayern uvijek dobrodošao...primjer Bastiana.....nezamjenjiv u Bayernu Munchenu.....![]()
ima ko kakav komentar da ga pobijem u trenu....![]()

Haris napisao:Po čemu su to npr. Villa ili Adebayor prodane duše? Po tome što Villa uprkos 3 godine intresovanja moćnijih klubova za njega i dalje igra u Valenciji ili po tome što je Adebayor otišao u City iz "puno jačeg" Arsenala i što je sam priznao da se nogometom bavi zbog novca?

anton 1983 napisao:llerdings, so gibt van Gaal zu, müsse sich die Mannschaft umstellen. "Ribery und Robben sind vom Kopf her Stürmer und keine Mittelfeldspieler. Aber sie müssen auch defensiv denken. Mit Ribery und Robben müssen wir jetzt erst wieder unsere Ordnung finden. Vorher hatten wir diese Ordnung."
Van Gaal benutzt die Bundesliga als Experimentierfeld. "Wir haben jetzt viele englische Wochen. Da können wir nicht so viel trainieren. Es ist schwierig. Wir müssen die Ordnung in der Bundesliga finden und nicht im Training."
Ovo je izjava van Gaala.
Veli da se ekipa mora presložiti, jer Ribery i Robben razmišljaju kao napadači a ne kao vezni igrači, te bi oni trebali i defanzivno razmišljati. Veli da se sad sa njima moramo ponovo posložiti , a da smo dosada imali taj red.
Veli također da ćemo to morati uvježbavati na tekmama bundeslige jer sad imamo ovo vrijeme kad igramo tekmu svaka 3 dana pa se nema vremena za treniranje.

Speedy napisao:Da li je ovo savez za buduće uspjehe?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju