Mislim da budu Lolek i Bolek Hasana napucali u rit a onda sami sebe

anton 1983 napisao:Šta smo mi sebi sa ovim Hasanom napravili... Pa što nam internet radi majku ti jebem! UŽAS!!!!!
Ali kak je to moguće, meni je neshvatljivo! Kak smo bili tak sposobni i onda tak u kurac otišli? Ili je to bila pak puka slučajnost da smo imali van Gaala, Juppa i Pepa, Sammera, a svi oni otišli iz kluba...

ivan napisao:Možemo mi lako završit ko ManUtd samo što si mi ne možemo dopustit 3 promašena prijelazna roka s potrošenim stotinama milja.
Hasan sigurno nema potrebno znanje, ali budimo realni, kome su to Uli i Kalle davali odriješene ruke u tim pitanjima? Krivica i neuspjeh je samo njihov, Hasan je tu nikakav faktor. Nit vamo nit tamo

KADER IST „VIEL ZU DÜNN“
Effenberg: Bayern muss den Champions-League-Titel abhaken

cruz napisao:Ma kakva slučajnost, Bayern je s razlogom bio poznat po stručnosti. Ali zatvor zatvor... ko da je đava ušo kad je Uli izašao iz zatvora
ivan napisao:Možemo mi lako završit ko ManUtd samo što si mi ne možemo dopustit 3 promašena prijelazna roka s potrošenim stotinama milja.
Hasan sigurno nema potrebno znanje, ali budimo realni, kome su to Uli i Kalle davali odriješene ruke u tim pitanjima? Krivica i neuspjeh je samo njihov, Hasan je tu nikakav faktor. Nit vamo nit tamo

Ich weiß, dass viele mein Verhalten damals kritisch gesehen haben, auch viele Fans. Und ich verstehe das. Egal, wie es jetzt weitergeht: Ich möchte mich auf jeden Fall dafür entschuldigen.“
Über sein Verhalten sagt Boateng heute: „Das war nicht in Ordnung, aber ich wollte wirklich niemanden verärgern oder beleidigen. Ich habe nur aus tiefer Enttäuschung über meine Situation gehandelt. Ich konnte irgendwie nicht anders.“

ivan napisao:Posudba Balea ili Sancheza možda?
anton 1983 napisao:ivan napisao:Posudba Balea ili Sancheza možda?
Ak bas moram onda Bejl. ALEXIS mi je bio zanimljiv dok je tu bio Vidal...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 33 gostiju