ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

PostPostao/la melodyne » 15 srp 2019, 14:41

melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2019, 16:48

Novi dizajn tunela:

A isto tako imamo novu rasvjetu na krovu Allianz Arene.

https://twitter.com/_HomeBayern/status/1174596781566550017

Još samo ove preostale sive stolice zamijeniti sa crvenima i onda imamo pravu totalku kao Atleticov stadion. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2021, 12:44

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2021, 15:42

https://www.instagram.com/p/CPEO8eBgEHw/

Vi sad izračunajte koliki je to postotak 250 gledatelja od 76 000 mogućih. Preksinoć u Rotterdamu je bilo više ljudi bez maski i ičega nego što će biti na Allianz Areni protiv Augsburga. :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 svi 2021, 08:47

pa šta više seru s tim zabranama?!

AKO oni misle da maske djeluju - dopusti bar četvrtinu kapaciteta
AKO oni misle da maske i distanca djeluju - nema razloga zabranama
AKO oni misle da su šanse zaraze outdoors jako male (1), plus maske (2), plus distanca (3) - čemu onda zabrane?
AKO 3 MJERE OPREZA NISU DOVOLJNE onda imamo problem s logikom ovdje.
AKO im je u interesu psihološka i gospodarska dobrobit sviju - pusti da ljudi borave vanka i da se nakon godinu dana terora mogu lagano vraćati u normalu, kako ljudi tako i klubovi i sami sport/biznis.

Stvarno ne vidim logiku u zabranama okupljanja vani osim ako ne vjeruju službenim mjerama opreza. ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2021, 08:57

Ti cruz gledaš samo gledalište stadiona, a ne i činjenicu da šta ja znam 25 000 ljudi stavljaš na kup - ti ljudi su i ispred stadiona, ti ljudi i moraju ići neš kupiti, ti ljudi moraju ići na wc. Kad bi ih mogao teleportiratina njihovo mjesto u gledalištu brijem da onda ne bi bilo problema.

Treba imati na umu da su švabi i austrijanci po pitanju mjera rigorozni u 3 PM!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 svi 2021, 09:08

Znam Antone, ali naglašavam 3 mjere opreza, ne jednu ili riskiranje bez mjera. Ne, 3 vrste uputa. I to službene, koje su uvedene jer svaka od njih jamči neku zaštitu. Da ne jamče sigurnost, zašto ih onda koriste na svim drugim mjestima osim u stadionima?

anton 1983 napisao:ti ljudi su i ispred stadiona, ti ljudi i moraju ići neš kupiti, ti ljudi moraju ići na wc. Kad bi ih mogao teleportiratina njihovo mjesto u gledalištu brijem da onda ne bi bilo problema.

Ali i tu se poštuju iste mjere, čemu onda redari služe? Švabi su poznati da slušaju policiju, redare itd. Misliš li da se ljudi neće prilagođavati? Sumnjam

anton 1983 napisao:Treba imati na umu da su švabi i austrijanci po pitanju mjera rigorozni u 3 PM!

Da, rigorozni su u provedbi. Ovdje imaju 2-3 vrste rigoroznih mjera koje znaju provoditi i na wc-u i kiosku i u liniji za čekanje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2021, 09:13

cruz napisao:Znam Antone, ali naglašavam 3 mjere opreza, ne jednu ili riskiranje bez mjera. Ne, 3 vrste uputa. I to službene, koje su uvedene jer svaka od njih jamči neku zaštitu. Da ne jamče sigurnost, zašto ih onda koriste na svim drugim mjestima osim u stadionima?

U ovom je problem, one jamče NEKU sigurnost, ali puk smatra kada se one kritiziraju da te mjere JAMČE SIGURNOST.

To ti je ko ona latinska ići ćeš vratiti se nećeš u ratu poginuti - pa si sam spiči zarez di ti paše :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 svi 2021, 09:18

znači rješenje je sve zakapijat dok god ima zaraze?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2021, 09:24

cruz napisao:znači rješenje je sve zakapijat dok god ima zaraze?

Ne, nego sam ti ja dao odgovor na tvoja pitanja, samo je problem što ti odgovori ne pašu. :hehe:

Jebote mi delamo ovak, oni ovak, ovi onak, kurac palac.

Kaj se tiće Europe ona se brutalno slebala u po pitanju politike Pandemije.

Ja il bi 2 mjeseca napravio Australiju i Novi Zeland tj Kinu ili bi sve sjebo pa živ ko mrtav. Ovak s polovine napravili smo kurac.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 svi 2021, 09:27

da, ne pašu mi odgovori jer ne mogu vjerovat šta pišeš, al eto. Nije ni bitno šta ja mislim ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2021, 09:38

cruz napisao:da, ne pašu mi odgovori jer ne mogu vjerovat šta pišeš, al eto. Nije ni bitno šta ja mislim ;)

Hmmmm, mislim da smo se krivo shvatili - ti si protiv tih mjera ili im nešto zaMJERaš, no tumačiš ih drugačije ili ti krivo nego "ONI". Ja ti sam objašnjavam što iza tih mjera stoji što ti ne vidiš.

Pa evo recimo debili koje ja znam kažu ovako - pa nosim masku nemrem širit niti primit zarazu - debil. Ja ga pitam pa koju PM onda pereš ruke?

Ja ti kažem da je Europa napravila kurac. Znači moje mišljenje je ili 2 mjeseca katakombi dok govna više nema ili pusti pa kaj bude bude - svejedno mi je od tog dvoje.

No nemoj raditi ovo s polovine što si radio do sada. Znači polu lock downi mi nemaju nikakvog smisla.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 svi 2021, 16:08

Nema ni totalni lock jer bi ga istovremeno trebao napravit cjeli svijet sto je nemoguce zbog tisucu razloga tak da je sve to samo blebetanje.

Kaj se tice broja navijaca trebali su pusti bar par tisuca za probu a nd 250 to je koda nikoga nisu ni pustili cista glupost.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 svi 2021, 17:46

Kontinent se treba zatvoriti, a onda i države na neko vrijeme. Svijet treba isključiti iz Europe i nema mrdanja ljudi unutra-van, samo roba i najnužnije, mi na kontinentu s vremenom. Ukratko izolacionlizam po onom američkom

To bi valjda imalo smisla nekog, ali globalizacija, Indijci, Kinezi, Arapi, Afrikanci, ovi-oni pa hoće svojima ići nazad, a ovi naši putovati, e tu su zeke.

Jebiga, na virusu je globalizacija pokazala se promašajem teškim, a EU potop teški po tko zna koji put geopolitički. :)

5 tisuća se moglo pustiti na takav stadiona ga jebeš bez ikakvih rizika i pobacati ih diljem tribina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 27 tra 2023, 16:48

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1651603680729202689

Povecava se kapacitet. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu