Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 23:31

Danke Uli....steta kaj rolex nejde proc mamicu mu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 16 stu 2019, 01:15

Jeste vi vidjeli brojke (financije)? Ogroman rast prihoda i dobiti, pogotovo kad se uzme u obzir da smo ispali rano u LP
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Vedo » 16 stu 2019, 16:49

Uli je doslovno legenda. Šteta što prodaje svoj ugled s nekim potezima.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2019, 17:44

U nekim trenucima kad vidim Ulija i nas grb jednostavno me stegne u grlu i vratim se u mladost, ko madlenov kolacic...

Mozemo mi sada govoriti kaj ocemo, ali za 10, 20, 50 godina od danas Uli ce biti pamcen kao covjek koji je bio Bayern, koji je Bayern i koji ce biti Bayern zauvijek!!!

Hvalati za sve!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2019, 18:02

Vjerujem dosta u Kahna, da bi mogao ići Ulijevim stopama i napraviti velike stvari.
Ali najvjerovatnije nikad niko u svijetu fudbala kao funkcioner neće imati uspjeha, niti će napraviti takve stvari kakve je Uli napravio za Bayern. I još toliko godina postojati u klubu i kao igrač i kao funkcioner. I spojiti tolike titule i kao igrač i kao funkcioner.
Uli je nevjerovatan, pa nije džaba lik preživio avionsku nesreću... :D

A i danas je puno lakše raditi u upravi Bayerna, u odnosu na vremena kada je Uli počinjao i kada je u tom trenutku klub imao 10 miliona tadašnjih DM duga..
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 16 stu 2019, 18:35

Neponovljiv je tak čovjek, stvarno legenda. Neke se stvari jesu izdogađale zadnjih godina i ajmo reć da je "vrijeme da ode" - ali nadam se samo da nećemo požalit. Ne nalaze se dobri predsjednici, sportski direktori itd. na cesti i svaki dan.

Njegov značaj za klub neće sigurno nitko ponoviti jer je slavio usjpehe s klubom kao igrač, a onda sa samo 27 godina preuzeo funkciju u vođenju kluba i ostao cijeli svoj život s Bayernom. Preuzeo klub sa čini mi se 7 milja maraka duga, prodao KHR-a, poplaćao sve i kupio još 2-3 igrača i ostao je milijun. Od tog milijuna plusa Bayern više nikad nije otišao u minus (jučer je pričao) :legendo:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 stu 2019, 19:13

Ja sam prije 10 i pol godina mislio da neće biti ništa isto kad je otišao nakon 30 godina s klupe Bayerna na tribine, ali prevario sam se.

Ovo zadnjih 5 i pol godina ne treba toliko preuveličati, a svi oni arogantni i sebični egoisti, pesimisti i negativci koji ga ne vole kao ni naš klub za koji kažu kako ga zapravo vole i navijaju cijelo vrijeme će htjeti popljuvati Ulija i iskrivljavati sliku o njemu. Takvi oko našeg kluba nemaju što ni tražiti, a kamoli sranja prosipati a takvih je ocean jedan otkako smo kročili u 21. stoljeće i tehnologije dobili.

Uli je jedan i neponovljiv. On je još tijekom svojeg mandata ušao u neuništivu legendu prije 10-15 godina jer toliko godina biti u velikom klubu i praktički voditi glavnu riječ i sve graditi i voditi ga do toga nema gotovo nigdje po Europi. To je upravo on bio i kad to sam Franz Beckenbauer uvijek kaže, onda je to tako i nikako drugačije. :legendo:
Teško je to ne vidjeti da je Uli za svog života i mandata došao do toga već odavno.

Doslovno je spasio živote našim drugim klupskim legendama Seppu Maieru i Gerdu Mülleru, a mogli su okončati život prije 40-te ili završiti kao beskućnik što su oni sami rekli, a spasio je i 8 Traditionsvereine u Njemačkoj.

Uli je jako, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako puno radio u svom životu i samim time je i radio isto tako negdje velike pogreške i trpio zbog njih, ali to je zapravo život: "tko radi taj i griješi". On nije baš toliko puno griješio kako neki pokušavaju prikazati, ali se uvijek ono negativno i loše u životu naglašava i pamti više nego sve ono daleko veće i pozitivno.

Njegov 'savršeni' i spektakularni kraj u Bayernu je samo poremetilo to s offshore aktivnostima u privatnom biznisu i možda bi još i trajao da toga nije, a u klubu okolnosti znatno drugačije bile da nije došlo do prekida.
Sve ostalo je onako kako je ili treba biti - čovjek koji je toliko toga golemog i nemjerljivog napravio s Bayernom i kroz 40 godina radio pogreške kao i svi mi.

Daj Bože da Kahn bude toliko velik koliko je bio kao igrač tijekom svoje karijere, a Hainer kao predsjednik stvarno donese nešto novo i dosad neviđeno u Bayernu.

Uli ist definitiv der beste Mann! :naprijed: Hvala mu na svemu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2019, 13:49

Eto gledajuci ovo sve danas o Hoenessu podsjeca me na to zakaj sam navijac Bayerna. Jos dan danas, brijem da i nikada necu moc gledat onu 1999 da mi nebude zlo! Ako nakon toga se odmah neprikazuje 2001, zbrejkam se!

Ono 1999 nejde bez 2001 da mi se srce smiri, kao sto 2012 nejde bez 2013!

Ono jebote kaj nemrem vjerovat je da smo nekoc igrali na Olympia Stadionu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 stu 2019, 13:51

Mislim Generale da Hainer neće nešto revolucionarno drugačije činiti. Njegova uloga je da nastavi ovaj put kojim Bayern ide i da stabilnost, uz integritet, bude na prvom mjestu.

Kahn će naslijediti ulogu Rolexa i tu se eventualno može očekivati da će drugačije vući neke poteze. Više očekujem od njega nego od Hainera da se vidi jasTan “rukopis”.

Uliju hvala na svemu što je dao Bayernu! I oni koji ga nikako nisu mogli sve ove godine - moraju priznati da je na kraju svoje ‘službene’ karijere ostavio nešto veliko iza sebe.

I ja sam prije bio puno veći oduševljenik Ulija nego zadnjih 5 godina, ali pobornik sam gledanja krajnjeg rezultata nego konstantnog gledanja u loše stvari.

Nadam se da se neće pretvoriti u novog Beckenbauera :lol: koji je nakon odlaska počeo još više lupati u medijima, pa se Uli i ostali u klubu ograđivali svako malo od njegovih ispada.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 stu 2019, 18:25

Ne bih sad rekao nešto revolucionarno da treba, ali da kod Hainera neki segmenti se radikalno promjene koji su potpuno podbacili u Bayernu zadnjih 20-30 godina, a to je recimo skauting u Europi i Latinskoj Americi.

Nakon toga dođe ta naša posrnula famozna omladinska škola na kojoj smo se i izgradili kao najveći njemački klub i zaštitni znak Nationalelfa. Za razliku od nas i naše škole nogometa, mladi igrači R. Madrida, Barcelone i Atlética dosta puta završe negdje drugdje i ostvare jako dobre ili odlične karijere(Mata, Parejo, Soldado, Borja Valero, Jordi Alba, Reguilón, Dani Olmo i dr.), a kod nas doslovno niti jedan igrač se nikad ne vrati u München i makar da nas našamara svojim talentom i klasom koju je izgradio u drugim klubovima što ga mi nismo prepoznali ili mu dali priliku.

Ta 2 sektora nas najviše koštaju problema i nemogućnosti sastavljanja jake momčadi i održavanja iste. Kad ne možeš kupiti ni daleko jeftinije talente i anonimuse pa da ih razviješ ili ti oni odmah krenu razarati, ne možeš razviti svoje Bubije, onda moraš ovako sa skupima a novaca nema da uzmeš 3 top igrača između 70-150 milijuna €, u minus ne idemo otkako se Rummeniggea prodalo u Inter.
Mi sad trebamo biti vrlo jaki i odlučni pa za Sanéa srušiti cijenu na 60-70 milijuna eura, a s Havertzovom formom ako ne bude išlo, onda isto srušiti to na 80-90. Kad bi odštete platili za njih 2 najviše 150-160 milijuna, onda ostane još 60-70 za nekog novog jakog zadnjeg veznog ili barem za zamjenskog stopera i desnog beka ta suma.

U klubu se još do dana današnjeg nitko nije uhvatio za glavu što nismo platili 2015. De Bruynea 80 milijuna €, već smo mislili sve će se samo od sebe srediti, a sad takvog moraš platiti 140-180 milijuna €. Sve ove godine smo mogli imati 10-tku, a po potrebi i krilnog igrača i 8-icu. :)

Tu bi Hainer, Kahn i co. trebali radikalno promijeniti stvari jer taj dio oko skautinga je potpuno neiskorišten da se tu nađu igrači poput Daviesa iz Kanade koji je koštao pišljivih 12 milijuna eura, a kad bi za još 2 takva platio svakog 10-20 milijuna eura, onda bi na konju bili kroz 2 godine s trenerom kao Ten Hag.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 stu 2019, 23:30

Image

Još je samo jedan sa slike preostao da ode i to onaj najmlađi i era jedne uprave je zaključena.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 24 stu 2019, 06:42

Gerland: „Flick erinnert mich an Heynckes!“
Jupp-Freund Gerland schwärte danach am „BR“-Mikrofon: „Er erinnert mich an Jupp Heynckes! Er spricht gut mit den Spielern, ist nett zu ihnen, erzählt ihnen von Fehlern, die sie machen.“

Ha cuj… nije sramota nazvati covjeka i upitati ga za koji savjet. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 24 stu 2019, 12:01

Bayern bi po meni trebao sve puno prije znati.

Šta to znači?

1. BUDUĆI TRENER. Mi moramo od sada pa najkasnije do 2.mjeseca već zagovoriti tog čovjeka. Jer s jedne strane ozbiljan trener treba clarity oko budućnosti, a ozbiljan klub mora znati s kim će imat posla radi transfera (odlaznih i dolaznih) i oko pomoćnika i ugovora.

2. FLICK. Ako je Flick kandidat za budućnost, mi i to moramo odlučiti oko Božica. Zato je sad ovaj period tako bitan i nitko ne pravi od toga pompu u javnosti, ali su oni i on svjesni da će ga se ocijeniti za ovaj njegov chef-period. Flick itekako ima šanse za ostanak.

3. NOVI BAYERN. Kahn je izričito naglasio, a vjerujem da svi tamo u upravi tako razmišljaju, da se Bayern SADA mora odlučiti šta želi u budućnosti. Ovo oko trenera veže još mnogo drugih faktora: filozofija, švabi (Sane, Havertz/Coutinho), mladi igrači, stožerni team itd.

Zato ja mislim da je idućih 25-30 dana jako bitno, da je ova priča za javnost (“mi ćemo polako tome pristupiti, nećemo žuriti s odlukom”) samo priča.. a ustvari se itekako nakon Božica želi znati s kim i kako dalje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2019, 12:07

:bravo:

Makar mi vec sad ziher vazemo... To je ono kak sam reko, nece nas decki cekat dok se mi zmislimo.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 stu 2019, 09:52

Preostale tekme do pauze, ritam u 12. mjesecu je ubitačan, svako 3-4 dana utakmica (ajmo reć) solidni protivnici (osim eto bremena)

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva