cruz napisao:Zato sam neki dan napisao da je ovaj period tako bitan, jer kud ćeš boljeg trenera ako ovaj može kontrolirati ekipu ovako. Sve mi nekako surealno i teško za povjerovati da pomoćni trener (kojeg je NK želio) da on postane tata mata trener jebenog Bayerna!
Zato ja "kočim" tvoj optimizam, ali sam duboko u sebi naivno optimističan, priželjkujući 'bajku' s Flickom.
Zato, ajmo prvo vidit kako će to izgledati u narednih 25 dana.
Sve što mu želim je i da dalje ovako nastavi ako je ikako moguće i drži nam obranu i mrežu potpuno čistom i netaknutom. 

FCB_general napisao:Koliko bi trebalo utakmica da zaključimo kako je HD Flick sposoban i vrijedan biti doslovno glavni trener Bayerna u budućnosti?

The Scarface napisao:Nemojte se prije vode izuvati, primjer Olea u Manchesteru nam govori da treba biti oprezan sa novim trenerima i prvim utakmicama.
Naravno nasa uprava nije luda pa da poput ManU-ove nakon par dobrih rezultata novom treneru daje ugovor na par godina.
Nasa je prednost sto Flick nije trenersko ime pa mozemo opusteno uci u cijelu pricu.

ivan napisao:Pod Kovačem sam skoro počeo namjerno preskakat i kad sam mogao gledat...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 34 gostiju