Liga Prvaka 2019./20.

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2019./20.

PostPostao/la Red passion » 28 stu 2019, 20:24

Jako je dobar trener, ali najveća mu je mrlja dosad brojni neuspjesi u LP s predobrim ekipama. Da me pitaš koja mu je najbolja sezona u LP, odmah ti ispalim kao odgovor 2012./2013. i četvrtfinale gdje smo njegov Juventus rasturili i osvojili kasnije titulu. :P

Sve ostale sezone su mu završile u grupnoj fazi s Juventusom. S Chelseajem je uspio u 2. sezoni dogurati do osmine finala i ispao je od Barcelone, a prvu sezonu je vodio klub koji nije uspio sezonu prije uopće uhvatiti eurokupove.

Još se on ima dosta dokazivati kao trener jer je ostao dosta dužan i nedorečen, a ovo s Interom je veliki skok i mislim da upravo ti koji pratiš redovito Serie A znaš da je i ovaj blijedi Juventus i dalje za njih jako daleko. ;)
Bratić mi navija za Bianconere i kaže da je sve to instant vidljivo, ali su još jako, jako daleko. Za nadati se ostaje da će iduće sezone još veći skok i rast napraviti. :)

Inače gledam Ajaxa i vidim da i dalje Ten Hag i dalje ne odustaje od teškog napadačkog nogometa. :mrgreen: :smile10:

Sinoć su od Lillea mogli komotno popušiti 2-3 gola, ali Francuzi nisu bili u završnici pravi. Ajax s druge strane brutalan, Ziyech mi se baš sviđa. On i Van de Beek su :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 stu 2019, 23:54

FCB_general napisao:Jako je dobar trener, ali najveća mu je mrlja dosad brojni neuspjesi u LP s predobrim ekipama. Da me pitaš koja mu je najbolja sezona u LP, odmah ti ispalim kao odgovor 2012./2013. i četvrtfinale gdje smo njegov Juventus rasturili i osvojili kasnije titulu. :P

Sve ostale sezone su mu završile u grupnoj fazi s Juventusom. S Chelseajem je uspio u 2. sezoni dogurati do osmine finala i ispao je od Barcelone, a prvu sezonu je vodio klub koji nije uspio sezonu prije uopće uhvatiti eurokupove.

Još se on ima dosta dokazivati kao trener jer je ostao dosta dužan i nedorečen, a ovo s Interom je veliki skok i mislim da upravo ti koji pratiš redovito Serie A znaš da je i ovaj blijedi Juventus i dalje za njih jako daleko. ;)
Bratić mi navija za Bianconere i kaže da je sve to instant vidljivo, ali su još jako, jako daleko. Za nadati se ostaje da će iduće sezone još veći skok i rast napraviti. :)

Ma ima istine naravno da je ostao još nedorečen, ali vidiš imao je i peha, s Juveom kada su u pravom naponu bili i tada i sa sjajnim Pirlom na terenu nalete na našu ekipu. Poslije sa Chelseajem naletio na Barcu. I kod njega ekipa ide do maksimuma i on traži dosta zalaganja. Samo ipak mu to s Interom teže ide, u odnosu na Juve, a to smo vidjeli na primjeru utakmice u Dortmundu, kada ih je BVB tom većom trkom, dinamikom u drugom poluvremenu razbio.
U Serie A je teško s Juveom, koji je postavio dobre temelje, previše toga dobrog uradio. Tu se mogu povući paralele između Bayerna i Juvea. Oba tima dominiraju ligu, jer su prije svega godinama radili dobar posao. A zlobnici će za obje lige (ili za pojedinu zavisno ko koju ne podnosi ili ti mrzi :D ) reći da su kukuruz lige u kojima tako lako dominira taj jedan klub. E druga je stvar sada kada ulazimo u dubinu, pa krenemo tražiti šta to fali kod tih drugih klubova, koji bi trebali biti konkurencija. ALi evo kada smo kod Serie A, tamo nema problema 50+1, dođe novi vlasnik kupi klub, upumpa novac, ali ipak ništa ne ide preko noći. I pored tih promjena vlasnika, novog novca od istih, Milan i Inter npr tapkaju u mjestu. Dobro sada je Inter ko krenuo naprijed. Ali znamo kakve su ambicije (pa i evropske) kod oba ta kluba. Zato ti se u ligi mora posložiti još više faktora, kao kod Engleza, ne samo da postoji otvorenost za te investicije, kroz većinsko preuzimanje klubova od strane bogatih vlasnika, nego imaš i dobar marketing, prihode od tv prava, stadione, posjećenost itd.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2019, 09:06

Za ligu prvaka ove godine, moramo reči da je dosadna. Nema nekih čudnih ispadanja kolko se vidi i čak oni koji trebaju biti prvi će biti. Ispada da je jedina mina Real Madrid, pa se nadam da ćemo to izbjeć :D

Oni koji su mogli iznenaditi - BvB i Leverkusen u tom naumu nisu uspjeli. Bolje rečeno ja mislim da je BvB bio favorit pored Intera iako je tu tanka linija.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2019, 11:57

Mi ćemo baš izvući Madrid u osmini finala i eto opet derbija i kako ih izbaciti nakon 2014., 2017. i 2018. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 30 stu 2019, 12:35

FCB_general napisao:Mi ćemo baš izvući Madrid u osmini finala i eto opet derbija i kako ih izbaciti nakon 2014., 2017. i 2018. :mrgreen:

Ja isto mislim da će Real. Tragedija će bit ako ih ne izbacimo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2019, 12:41

ivan napisao:
FCB_general napisao:Mi ćemo baš izvući Madrid u osmini finala i eto opet derbija i kako ih izbaciti nakon 2014., 2017. i 2018. :mrgreen:

Pa sad baš da će biti tragedija... Al da ćemo ih izvuć to hoćemo - PER ASPERA AD ASTRA! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 30 stu 2019, 13:14

anton 1983 napisao:Za ligu prvaka ove godine, moramo reči da je dosadna. Nema nekih čudnih ispadanja kolko se vidi i čak oni koji trebaju biti prvi će biti. Ispada da je jedina mina Real Madrid, pa se nadam da ćemo to izbjeć :D

Oni koji su mogli iznenaditi - BvB i Leverkusen u tom naumu nisu uspjeli. Bolje rečeno ja mislim da je BvB bio favorit pored Intera iako je tu tanka linija.

Jeste da je BVB zasro....A jesi li ih baš već otpisao? Mislim baš ne vjeruješ da će proći?
Njihov prolaz nekako i nije nerealan... :D

A naš protivnik u osmini će ovaj put biti neki lakši, nekako prije bi rekao da će Flicka pratiti neka sudbina slična Juppovoj, nešto lakši protivnik u osmini, a bombetine eventualno u četvrtfinalu i polufinalu... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 30 stu 2019, 13:20

anton 1983 napisao:
ivan napisao:

Pa sad baš da će biti tragedija... Al da ćemo ih izvuć to hoćemo - PER ASPERA AD ASTRA! :D

Pa tragedija je ako se ne osvetimo i napokon okrenemo niz!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2019, 14:47

ivan napisao:

Jasno. :bravo: Možemo pričati što hoćemo, ali Madrid je sada taj koji nama utjerava brigu, strah u kosti i nervozu prije utakmica, a do 2014. smo mi njima utjeravali i imali trend i omjer gotovo uvijek na svojoj strani.
Mi sad 5 godina više ne znamo možemo li njih dobiti kod kuće na Allianz Areni, a to je bilo gotovo neupitno da uvijek dolaze na Olympiastadion i Arenu bez pobjede ili gotovo uvijek s porazom, pa čak i na Bernabéu popuše.

Netko će ovoj novoj generaciji trebati održati posebna predavanja iz klupske povijesti i ratničke govore što je za Bayern uvijek Real Madrid predstavljao. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 pro 2019, 10:00

World cudo RBL i BVB prosli grupu :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2019, 10:07

Jos danas kad Kusen prode :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 11 pro 2019, 10:33

anton 1983 napisao:Jos danas kad Kusen prode :shock:

a teško... moraju dobit juventusa (možda to ajde i uspiju AKO Juve bude odmarao igrače i ako se baš ono poklopi sve), ali teško da Atletico propusti šansu doma protiv Lokomotiva.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 11 pro 2019, 10:56

doro napisao:World cudo RBL i BVB prosli grupu :mrgreen:

Ali Ajax ispao smile44
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 pro 2019, 11:24

ivan napisao:

Ali Ajax ispao smile44

Valencia je lavovski posao odradila u ovoj skupini i završila zasluženo na 1. mjestu. Ajax je u 4. kolu ima 1:4 u Londonu protiv Chelseaja i primio je 3 pogotka. Tu sam već vidio da bi mogli izvisiti u prolazu jer s tom pobjedom bi Chelsea ispao iz utrke za prolaz, a Ajax završio prvi u skupini.

Grupe F, G i H su apsolutno opravdale svoju snagu, posebice Leipzigova i Valencijina. Do zadnjeg kola su u 2 skupine 3 ekipe se borile za prolaz, a u jednoj sve 4 momčadi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 pro 2019, 13:52

FCB_general napisao:
ivan napisao:

Ali Ajax ispao smile44

Valencia je lavovski posao odradila u ovoj skupini i završila zasluženo na 1. mjestu. Ajax je u 4. kolu ima 1:4 u Londonu protiv Chelseaja i primio je 3 pogotka. Tu sam već vidio da bi mogli izvisiti u prolazu jer s tom pobjedom bi Chelsea ispao iz utrke za prolaz, a Ajax završio prvi u skupini.

Grupe F, G i H su apsolutno opravdale svoju snagu, posebice Leipzigova i Valencijina. Do zadnjeg kola su u 2 skupine 3 ekipe se borile za prolaz, a u jednoj sve 4 momčadi.

Vrlo izjednacene gdje se borilo do zadnjeg
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva