Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2019/20

PostPostao/la doro » 24 pro 2019, 10:44

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Ma Tomica kralj

E sad dobit ponudu od 70 milja i plasirat na trziste!

Nista od toga Mulac ostaje kraja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 pro 2019, 11:12

doro napisao:
anton 1983 napisao:
ivan napisao:Ma Tomica kralj

E sad dobit ponudu od 70 milja i plasirat na trziste!

Nista od toga Mulac ostaje kraja.

Sam ti fali Nazalost na pocetku recenice.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 30 pro 2019, 12:03

Evo konkretna izjava od Flicka.
Kicker ga je upitao može li zamislit da nakon ove sezone opet bude Co-Trainer. On je reko:

"Svašta si mogu zamisliti, ali ne vraćanje kao Co-Trainer. Sretan sam što sam se vratio u business i zahvalan sam klubu i Kovaču što su mi omogućili priliku. Uživam u radu sa stručnim timom i s momčadi i smatram da su tu sve predispozicije za uspjeh. Osjećam veliko povjerenje i ako budu rezultati štimali - ne vidim razloga da se ne nastavi i nakon ljeta. Ako izostane uspjeh klub će imati dovoljno vremena dovesti novog trenera."

Znači Flick je trener, nikad više pomoćni trener.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 31 pro 2019, 12:23

Flicku bi trebali dati priliku da postane trener, a tek ako ne bude dobar tražiti mu zamjenu. Čovjek je za praktički 5 dana stabilizirao obranu koja je plivala protiv svakog protivnika, našao je korisnu ulogu Mulleru, dao priliku mladim igračima i u konačnici ima rezultate.

Muller 3 godine, od odlaska Guardiole, kontinuirano nije igrao dobro i pod Ancelottijem (sjetimo se lažne devetke) i pod Lowom koji ga je umirovio iz reprezentacije i pod Heynckesom kojem je bio najgori igrač u LP, pogotovo protiv Reala, i pod Kovačem koji ga je htio prodati. Flick mu je odmah našao ulogu koja nije trajala utakmicu-dvije.

Ako smo zaključili da je Flick tu do kraja sezone, onda bi trebali pričekati bar dvomeč sa Chelseajem da donesemo odluku o njemu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 31 pro 2019, 12:58

Prema Transfermarktu Coutinho kosta 70 miliona a cena mu je bila duplo veca. Siguran sam 90% da se nece otkupiti njegov ugovor...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 31 pro 2019, 14:03

cruz napisao:Znači Flick je trener, nikad više pomoćni trener.

Pa iskreno meni je to ona priča da bi se on vratio na mjesto pomoćnog trenera Ten Hagu ili kome već bila notorna glupost i znao sam da nema šanse da se to dogodi. Uostalom kako bi to funkcioniralo u momčadi da odjednom glavni trener postane pomoćni na ljeto i sad je on i dalje tu i sve je super, ali glavnu riječ ima netko novi.

Možda Flick može bit opet pomoćni trener negdje, ali sigurno ne kod nas i ne nakon ove sezone.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 sij 2020, 11:30

Herr Flick više nigdje neće biti pomoćni trener već samo glavni trener ili izbornik. On je onog trenutka kad je imenovan Interimstrainer-om u Bayernu okrenuo novi list u životu i započeo svoje prve 3-4 utakmice strašno.
Ima znak i vjeru da može biti glavni trener u klubovima. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 sij 2020, 21:11

FCB_general napisao:Herr Flick više nigdje neće biti pomoćni trener već samo glavni trener ili izbornik. On je onog trenutka kad je imenovan Interimstrainer-om u Bayernu okrenuo novi list u životu i započeo svoje prve 3-4 utakmice strašno.
Ima znak i vjeru da može biti glavni trener u klubovima. :)

Neka zelimo mu srecu jer lik je ok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 05 sij 2020, 09:48

Lewy ipak nije otišao na pripreme s ekipom. Jebem ti operacije te, nikad to ne prođe tako dobro kako se misli. Nadam se da neće bit problema na nastavku sezone
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 sij 2020, 11:24

Samo neka on bude zdrav, sve prođe kako treba prilikom oporavka i to je to, a ne da ga se požuruje i onda još veći problem.

Dotada imamo zamjenske napadače pa će oni to pokriti. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 sij 2020, 09:36

ivan napisao:Lewy ipak nije otišao na pripreme s ekipom. Jebem ti operacije te, nikad to ne prođe tako dobro kako se misli. Nadam se da neće bit problema na nastavku sezone

Lewa je Lewa. Ljudi misle da pošto nije otputovo na pripreme da neće biti spreman, ali on trenira u Münchenu isto kao momci u pustinji. Moja procjena je da će još u prvom mjesecu nastavit trpat kao do sada.

Kad je netko onako profesionalan i žilav ko on onda se tu ne treba puno brinuti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 sij 2020, 23:48

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1215366843076173824

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1215367072764649475

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1215367753135161345

Flick can live without January signings and would increasingly rely on youth talent, but he would then like to adjust the season goals

Ovo je totalni pogodak! Iskrenije za Bayernovu klupsku situaciju ne može biti. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Nivo rada se mora promijeniti i prilagoditi realnosti, odmaknuti od Treble-a i krenuti više modelom Lyona i Ajaxa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 sij 2020, 07:00

Pa dobro Flick je realan i svjestan šta mu treba. Ako ne može dobit pojačanja (a vjerojatnije da ih neće bit) onda ne može bit ni velikih očekivanja. Nije ništa vanserijski reko ni otkrio. Naravno da je šteta jer (bez obzira na neke ozljede) ova sezona ima potencijala.

Nadam se da će se Lucas sto prije vratit i da će bit pravi. Nije Boateng više pouzdan, a Pavard je na desnom beku sposoban za najveće uspjehe

FCB_general napisao:Ovo je totalni pogodak! Iskrenije za Bayernovu klupsku situaciju ne može biti. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Nivo rada se mora promijeniti i prilagoditi realnosti, odmaknuti od Treble-a i krenuti više modelom Lyona i Ajaxa.

ja bi rađe da Bayern nastavi sa ambicijama kao zadnjih 6-7 godina, nego da namjerno riskira nižu razinu samo da bi više razvijo svoje igrače.

Super je razvijat svoje igrače, potpuno se slažem s tobom i klub želi tu više ostvariti, ali to bi na listi prioriteta trebalo ostati ispod naših ambicija.
Moraš biti svjestan položaja Bayerna u Njemačkoj i u Europi. Nigdje nismo underdog i stoga mi nema smisla da se downgrade-amo i idemo tim putem. Klub ima najviše reg. članova na svijetu, ne možeš tek tako spuštat se za razinu. Moraš održat nivo jer je put do ovog nivoa bio zajeban.

Klub ima sve predispozicije da ostane tu gdje jest i ti ćeš me to vjerojatno i pitati "zašto da se spuštamo razinu ako dajemo priliku mladima". Ali to može biti posljedica.

Ona slika od neki dan koju je Scar objavio, da smo na 10-godišnjem nivou - u najjačem natjecanju - korak s realom i barcom. Mislim, to je fantastično nešto i otkad pratim Bayern (početkom 90-ih godina) to mi je uvijek bila želja. A vjerujem većini fanova. Ova razina od 2012 pa do ovamo je nešto fantastično i ostvarenje snova kao navijača.

Neki dan sam napisao da mi je zdravi miks iskusnih, skupih, potentnih i domaćih mladih - way to go. To slijede i real i barca i juventus i liverpool - i kada imaš financijsku snagu ti ćeš uvijek biti na vrhu.
Klubovi poput dortmunda, ajaxa itd. to ne mogu i normalno da oni najviše razvijaju igrače za velike klubove. Ali zato nikad neće imati kvalitetu u kontinuitetu kao najveći.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 14 sij 2020, 00:24

https://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-ba ... 33132.html

Gnabry ima problema sa povredom. Flick trazi novo krilo.

Svidja mi se sto Flick trazi pojacanja. Nije kao neki njegovi prethodnici koji su govorili ma extra je ekipa ne treba sveza krv... :roll:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 sij 2020, 09:45

Idem malo i ja posijati pesimizma. Ali obrazloženog :lol:

Lošiji prijelazni rok prošlog ljeta sada dolazi do izražaja. Imamo tanak sastav da je treneru brutalno teško ispuniti očekivanja kluba.

I onda đava uđe u redove, trener javno traži pojačanja a manager javno kaže da ih neće bit. Bruka. To unosi nemir, nervozu, trener mora radit s masom igrača koji nisu Bayernov nivo, time slabi i trening vodećim igračima, a za ambicije kluba potreban je najviši nivo treninga. Lewandowski, Kimmich, Thiago i ostali moraju trenirat protiv U-19 i U-23 potrčkala, pa nakon toga na teren protiv vrhunskih protivnika?!

Brazzers, koliko god se kurčio kako je doveo coutinha (posudba), lucasa (klauzula), pavarda (klauzula), perišića (posudba) i ostale - nije uspio održati kvalitetu a da ne pričam pojačati. Čast izuzetku Davies-u.

Kada ti u jednom ljetu odu Ribery, Robben, Hummels onda je to udar na momčad. Oni možda nisu bili top u zadnjoj godini ali su bili važni sve ove godine. SVaka čast Gicbryu i Comanu, ali nije dovoljno takvih igrača. Brazzers dovodi kao da se nitko nikad neće ozljedit. Treba nam više dobrih krila.

Ok, tu je taj peh sa Saneom, ali dobra namjera nije jednaka dobrom izvršenju. Brazzers nije pojačao momčad na ključnim mjestima. Nisi mogo Sanea? dovedi drugo krilo sličnog kalibra! Trebat će ti čovječe.

Ne bi me iznenadilo da Brazzers sada pozove Robbena da odigra pola godine :lol:

Sad je možda prilika da uskaču mladi igrači, ali nemojmo se čudit ako ne uzmemo prvenstvo, ako opet ne dođemo daleko u LP, ako nas u kupu netko "iznenadi"... Nemojmo se čudi kada netko poput Kimmicha, Lewe, Neuera, Thiaga ili Alabe pokuca na vrata i kaže "ne vidim da klub napreduje, želim ić, traži me Barca". Nemojmo se čudit ako nas počnu odbijati igrači koje smatramo velikim pojačanjima na ljeto.

Stoga, ako ne budu dobri rezultati ove sezone, da se nitko nije usudio Flicka kritizirati.
Već isključivo upravu i onog geliptera.

Ja vjerujem da je ova momčad jaka, ali nam fali JOŠ dobrih igrača, jer sezona ima itekako potencijala, šteta je da propadne.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva