doro napisao:Werner razara ovu sezunu 19 golova zadnju tekmu 2 gola a prvi hebena golcina.....Kaj s njim dal ga hapit il ne skup nije?!

FCB_general napisao:Nisi ni od Milana.Nije to nikad 1D.
Uzeti Piateka za samo 33 mil. € je ajme!

FCB_general napisao:Pa to je dobro za Liverpool, posebice ako Werner na ljeto tamo ode i to u novog engleskog prvaka. Njegova klauzula koliko sam negdje vidio je 50 milijuna eura. Sad ako je Bayern spreman to platiti...
Dečko igra sve i bolje i bolje u Leipzigu kako se mijenjaju treneri s dobrog na boljeg i još boljeg. Od Hasenhüttla preko Rangnicka sve do Nagelsmanna. To se od Wernera i tražilo, zar ne... Ono što i dalje je konstanta je da igra i dalje pretežito u sustavu s 2 napadača, nešto što organski mrzimo ko i prave zadnje vezne i stopere.![]()
A ja sam više za dovođenje Piateka i to otkako sam ga u Genoi vidio prošle sezone, pa onda i u Milanu.

ivan napisao:Leipzig se navodno zanima za Olma. To bi im bio jeben ulov u ovom trenutku, možda čak i presudno za osvajanje prvenstva. Iako čitam da je prva ponuda bila 16 milja plus bonusi što mi se čini duplo manje od potrebnog...

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju