RB Leipzig

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: RB Leipzig

PostPostao/la doro » 22 sij 2020, 22:02

Glupi su svi zajedno nek bubnu 25-30 milja mali bude explodirao kod njih i vrlo brzo vredio duplo najmanje!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2020, 10:24

KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 sij 2020, 12:36

Ako Leipzig izvede ovo s Dinamom i doslovno ih baci na mizernih 16-25 milijuna eura, a mi Sanéa ne platimo 50-60 milijuna s potpuno istim scenarijom od godinu i pol ugovora s Dinamom, tj Cityjem, onda smo mi budaletine.

Nadam se da Dinamo neće popustiti već ostati pri 30-40 milijuna € zahtjevom. Leipzig ima da konačno troši ako hoće biti prvak Njemačke.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 sij 2020, 12:49

FCB_general napisao:Ako Leipzig izvede ovo s Dinamom i doslovno ih baci na mizernih 16-25 milijuna eura, a mi Sanéa ne platimo 50-60 milijuna s potpuno istim scenarijom od godinu i pol ugovora s Dinamom, tj Cityjem, onda smo mi budaletine.

Nadam se da Dinamo neće popustiti već ostati pri 30-40 milijuna € zahtjevom. Leipzig ima da konačno troši ako hoće biti prvak Njemačke.

Dinamo nema razloga pristati na manje od 25 milijuna eura. Niti će ;)
i bonusi su novac ako su milestones realno ostvarivi tijekom trajanja ugovora (tipa nakon 30 nastupa, nakon 10 golova, nakon plasmana u LP itd.)

A ovo prvo što si napiso, ali čak nevezano za ovo nego općenito u zadnje vrijeme pišeš tako negativne textove moj Generale - kao da smo klub vođen od najglupljih ljudi. Majkemi. Mislim da nije sve tako crno-bijelo, niti mi znamo njihove informacije. Možemo biti kritični i trebamo, pa evo i ja sam često bio kritičan prema Brazzers zadnjih godinu dana tako nešto, ali opet šta to mi znamo!? Ništa. Naše informacije su novinari i znanje o većini stranih igrača je s youtube-a.. ;)

Dovoljno je samo otvoriti topic dolaznih transfera i vidit kakva smo mi sve imena tražili zadnjih godina i kako je dosta tih igrača propalo. A smatrali smo upravu idiotima što ne dovode te igrače. just sayin :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2020, 13:03

Ja sam jucer dobio poriv da nes odgovorim nantu temu nase truloce. Jako puno puta bi to htio ali nemam volje.

Moram priznati da sam jako zacuden na to kako ljudi na stvari gledaju.

Nekako bi to ovako sazeo; ljudi su poceli buncat na nacin

IL KUPI KARVALJA POVOLJNO IL SI NESPOSOBAN!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 sij 2020, 14:46

a vidio sam taj post i nisam odgovorio zbog vremena koliko bi mi to uzelo

forum naravno služi za iznošenje mišljenja, ali poanta je u tome da se uzme u obzir šta je realno a šta ne. Možda netko smatra da je realno da uradimo to i to, ali opet moramo biti zreli i uzeti u obzir da ne znamo pozadinu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2020, 14:48

cruz napisao:a vidio sam taj post i nisam odgovorio zbog vremena koliko bi mi to uzelo

forum naravno služi za iznošenje mišljenja, ali poanta je u tome da se uzme u obzir šta je realno a šta ne. Možda netko smatra da je realno da uradimo to i to, ali opet moramo biti zreli i uzeti u obzir da ne znamo pozadinu.

Pa netrebaš znat pozadinu da znaš da nemreš imati i Ganabrya i Coutinha i Havertza i Zića i Upamecana i Zakariu i Wernera - pa nejde to sam tak.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 sij 2020, 15:01

Gotova stvar odmah 18.5 milja a onda jos bonusi svakih 15 tekmi odigranih milja,osvajanje lige 2 milje,plasman u Lp 2 milje te udio id daljnje prodaje Dinamo moze ukupno max dignut 40 milja.

Odlican transfer jer liga treba 3 jaka kluba!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 sij 2020, 15:54

Dani Olmo, španski fudbaler Dinamo Zagreba, prema pisanju španskih i hrvatskih medija prodat je u Razenbal Lajpcig za 45 miliona evra.

Nista od Olma... :|
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2020, 15:59

melodyne napisao:

Eto još jedan! :lol: :lol: :lol:

Pa nemreš i Olma i Coutinha i Mullera i Havertza htjet i imat! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 sij 2020, 16:16

Ako je istina da je Olmo koštao samo cca 25 sigurnih + postotak od transfera, onda bi radije imao Olma nego Coutinha za 80 ili 100.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 23 sij 2020, 16:22

Pravda je izgleda napokon zadovoljena. Lepizig će istresti sve što Dinamo traži. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Dani Olmo se va al Leipzig

Según pudo saber AS, firmará por esta temporada y cinco más. Se hará oficial en las próximas horas.

Dani Olmo se marcha al Leipzig, según ha podido saber AS. El internacional español abandona al Dinamo Zagreb, club al que llegó con 16 años procedente del Barcelona, para firmar por el actual líder de la Bundesliga. La cifra del traspaso rondará los 30 millones de euros y también incluye una serie de objetivos que puede hacer que llegue hasta los 45. El jugador firmará por lo que resta de temporada y cinco campañas más.

De esta forma, el equipo alemán se adelanta a otros grandes de Europa que también habían llamado a la puerta de Olmo y en especial a dos clubes españoles: Atlético y Barcelona. Los rojiblancos estuvieron muy cerca de lograr su fichaje el pasado verano y volvieron a interesarse en este mercado de invierno, pero no lograron las ventas que permitieran abordar la operación. El Barcelona, por su parte, quiso incorporarlo en este mercado de invierno pero tampoco terminó de dar el paso.

Ante este panorama, Olmo ha valorado mucho la apuesta fuerte del Leipzig. Además, cumple con otro de los requisitos que para él era fundamental: jugar la Champions. Se enfrentarán en octavos al Tottenham. Precisamente la eliminación del Dinamo en primera fase de la competición europea fue lo que provocó que Olmo quisiera salir sí o sí en el mercado invernal sin esperar a verano. Quiere convencer a Luis Enrique para ir a la Eurocopa de este verano (ya debutó con gol con la Absoluta) y sabe que con la fuerte competencia que existe es necesario jugar la Champions. Por otro lado, el Leipzig es líder de la Bundesliga con cuatro puntos de ventaja sobre el Bayern, por lo que peleará por el título hasta el final. Un escenario perfecto para que Dani Olmo mantenga la espectacular proyección que ha seguido los últimos años.

Prema saznanjima AS-a, Olmo će biti u idućih nekoliko sati službeno igrač RB Leipzga. Španjolac će potpisati ugovor na 5 i pol godina s Nijemcima, a Dinamo će dobiti 30 milijuna € + mogućih 15 milijuna bonusa što bi značilo 45 milijuna € vrijedan transfer. :bravo: :bravo: :bravo:

Ova sranja o interesu Atlética i Barcelone neću ni posebno spominjati. Sve se svodi da njega nitko toliko žarko od velikih klubova nije htio ni zadnje ljeto(Atlético) ni ove zime(Barcelona) jer inače bi danas nosio dres jednog od ta 2 kluba i platili bi Dinamu odštetu za njega.

Dinamu čestitke na velikom biznisu ako se potvrdi odšteta od minimum 30 milijuna uz mogući daljnji rast. :smajl007:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 sij 2020, 16:53

melodyne napisao:
Dani Olmo, španski fudbaler Dinamo Zagreba, prema pisanju španskih i hrvatskih medija prodat je u Razenbal Lajpcig za 45 miliona evra.

Kao i uvijek. Ni Modrić ni Kovačić ni Pjaca ni brojni drugi... Uvijek ista priča s "Bayernovim skautima" u Hrvatskoj kako "snimaju" igrače Dinama, Osijeka, Hajduka zadnjih 16 godina, a nikad nijedan nije bio ni asocijacija za transfer. :lol: :lol: :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 sij 2020, 17:32

Coutinho je precenjen i ne igra kod nas nista specijalno. Nije to vise onaj igrac iz Liverpoola.

Nego, jel se ja dobro secam da je Hasan preporucio Bayernu Mandzukica 2012-e? Kad je trazena alternativa Gomezu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 sij 2020, 22:02

FCB_general napisao:Pravda je izgleda napokon zadovoljena. Lepizig će istresti sve što Dinamo traži. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Dani Olmo se va al Leipzig

Según pudo saber AS, firmará por esta temporada y cinco más. Se hará oficial en las próximas horas.

Dani Olmo se marcha al Leipzig, según ha podido saber AS. El internacional español abandona al Dinamo Zagreb, club al que llegó con 16 años procedente del Barcelona, para firmar por el actual líder de la Bundesliga. La cifra del traspaso rondará los 30 millones de euros y también incluye una serie de objetivos que puede hacer que llegue hasta los 45. El jugador firmará por lo que resta de temporada y cinco campañas más.

De esta forma, el equipo alemán se adelanta a otros grandes de Europa que también habían llamado a la puerta de Olmo y en especial a dos clubes españoles: Atlético y Barcelona. Los rojiblancos estuvieron muy cerca de lograr su fichaje el pasado verano y volvieron a interesarse en este mercado de invierno, pero no lograron las ventas que permitieran abordar la operación. El Barcelona, por su parte, quiso incorporarlo en este mercado de invierno pero tampoco terminó de dar el paso.

Ante este panorama, Olmo ha valorado mucho la apuesta fuerte del Leipzig. Además, cumple con otro de los requisitos que para él era fundamental: jugar la Champions. Se enfrentarán en octavos al Tottenham. Precisamente la eliminación del Dinamo en primera fase de la competición europea fue lo que provocó que Olmo quisiera salir sí o sí en el mercado invernal sin esperar a verano. Quiere convencer a Luis Enrique para ir a la Eurocopa de este verano (ya debutó con gol con la Absoluta) y sabe que con la fuerte competencia que existe es necesario jugar la Champions. Por otro lado, el Leipzig es líder de la Bundesliga con cuatro puntos de ventaja sobre el Bayern, por lo que peleará por el título hasta el final. Un escenario perfecto para que Dani Olmo mantenga la espectacular proyección que ha seguido los últimos años.

Prema saznanjima AS-a, Olmo će biti u idućih nekoliko sati službeno igrač RB Leipzga. Španjolac će potpisati ugovor na 5 i pol godina s Nijemcima, a Dinamo će dobiti 30 milijuna € + mogućih 15 milijuna bonusa što bi značilo 45 milijuna € vrijedan transfer. :bravo: :bravo: :bravo:

Ova sranja o interesu Atlética i Barcelone neću ni posebno spominjati. Sve se svodi da njega nitko toliko žarko od velikih klubova nije htio ni zadnje ljeto(Atlético) ni ove zime(Barcelona) jer inače bi danas nosio dres jednog od ta 2 kluba i platili bi Dinamu odštetu za njega.

Dinamu čestitke na velikom biznisu ako se potvrdi odšteta od minimum 30 milijuna uz mogući daljnji rast. :smajl007:

Nasi dali podatke 18.5 milja odmah + 10-15 max bonusa i 10% od daljnje prodaje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi