anton 1983 napisao:cruz napisao:Reci nešto novo
Demantiraj me!

cruz napisao:anton 1983 napisao:cruz napisao:Reci nešto novo
Demantiraj me!
1+1 = 2
Demantiraj me![]()
Ima filozofa koji će reć 11, isto tako će neki reć da će dortmund jednog dana bit toliko jak da mu takvi igrači neće odlazit
anton 1983 napisao:Ha gle te, svi su ti momvi lep divni krasni, ali na ljeto 2021 bitće koan Sancho, Haaland, Hakimi u BUNDESLIGI....
anton 1983 napisao:Eto sad je opet sve uredu...
anton 1983 napisao:cruz napisao:anton 1983 napisao:
Demantiraj me!
1+1 = 2
Demantiraj me![]()
Ima filozofa koji će reć 11, isto tako će neki reć da će dortmund jednog dana bit toliko jak da mu takvi igrači neće odlazitanton 1983 napisao:Ha gle te, svi su ti momvi lep divni krasni, ali na ljeto 2021 bitće koan Sancho, Haaland, Hakimi u BUNDESLIGI....
Ovo je bitno za demantirati!
![]()
Taman na leto 2021 bi nam sva trojica sela ko budali šamar

cruz napisao:Momak je stvarno sexplozivan ali ovo mjerenje je baš ono senzacionalističko-novinarski![]()
prvo jami zalet pa onda krene u sprint i od tada ćemo tek mjerit![]()
Ajmo vidit kako sprinta kad pođe s mjesta, brže se postigne sprint kad već trčiš umjesto da stojiš na mjestu

FCB_general napisao:Ono što smo prije 2-3 dana tu pisali - da Dembélé, Aubameyang, Kagawa, Götze, Sahin, Haaland, Hakimi i svi ostali dolaze u Dortmund ostati 8 godina, a ne svjesno dolaziti samo u uspješni Bauernhof, oni bi danas imali i financije i sponzore daleko jače.
Ugovori igrača bi isto bili daleko jači jer su automatizmom od 2008. do 2015. eksponencijalno skočili, a Klopp ne bi bio 5 godina trener Liverpoola niti možda uopće u tom klubu, Bayern bi imao klub koji će mu nakon tolikih godina biti stalni rival, a Bundesliga veći značaj.
Ukratko, Dortmund bi bio ono što je Atlético Madrid u Španjolskoj cijelo ovo desetljeće s brutalnim transferima i novim stadionom.

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost