NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2020, 14:06

Bayer Leverkusen's Kai Havertz wants Bayern Munich move

Zvijezda Bayera želi samo u jedan klub

El Bayern se lleva a Havertz, la joya que pretende toda Europa

Pišu i prenose kako Kai Havertz želi kod nas doći ovo ljeto. Dakle, krenimo u akciju i dajmo tog igrača.

Flick bi Timu Wernera isto doveo. Može, prodano! Dovedite nekako i njega.

Ono što bi Flicku definitivno preporučio je da pod svaku cijenu desnog beka dovede i to ne samo nekog ŽNJ beka, Odriozolu i takve koji bi trebali biti eventualno najbolji zamjenski desni bekovi, nego Achrafa Hakimija.

Hakimi: Bek za novo doba

To je desni bek kojeg želiš imati narednih 12 godina i čovjek koji će ti igrati savršeno i lijevog beka, dakle biti 4. opcija u 'katastrofi' ozljeda i suspenzija.

Havertz, Werner, Achraf, obavezno pravi zadnji vezni i novi stoper.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 11 tra 2020, 11:22

Havertz je i ranije stranim medijima izjavljivao da je posebna čast za svakog njemačkog igrača igrati za Bayern. I ranije je davao znakove da želi kod nas, tako da je sve do naše uprave..
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 14 tra 2020, 17:20

https://twitter.com/_HomeBayern/status/1249941184681783297

Osigurao se. Prvo veto da spriječi, a onda i da nešto što želi traži, pa možda i dobije. :good: :good: :good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 14 tra 2020, 17:30

Podržavam, ali isto tako je tu jako jako bitno da je klub spreman graditi momčad s tim trenerom i njegovom filozofijom. Izuzev nekog teškog sramoćenja, čovjek mora dobit tih par godina da proba posložiti nešto dugoročno i mislim da je dobar izbor za taj posao.

Ako mu planiramo dat otkaz ako ne osvoji prvenstvo onda ga jebi... Moramo razmišljat dugoročno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 tra 2020, 09:43

ivan napisao:Podržavam, ali isto tako je tu jako jako bitno da je klub spreman graditi momčad s tim trenerom i njegovom filozofijom. Izuzev nekog teškog sramoćenja, čovjek mora dobit tih par godina da proba posložiti nešto dugoročno i mislim da je dobar izbor za taj posao.

Ako mu planiramo dat otkaz ako ne osvoji prvenstvo onda ga jebi... Moramo razmišljat dugoročno

Mislim da je ovo znak da se to i želi. Kako zbog trajanja ugovora, tako i zbog ispunjenja njegovih uvjeta (veto & pravo odabira).
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2020, 20:14

Hansi Flick has told Hasan Salihamidžić and Oliver Kahn that he wants 4 to 5 new players in the summer [@SPORTBILD]

Napokon čovjek koji ima oči, glavu i srce i vidi ono odavno preočito. :bigeyes:

Hans Dieter Flick je sve ono što sam zadnjih 5 godina želio u Bayernu, a posebice zadnja 3 prijelazna roka. Bože hvala ti! :amen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 svi 2020, 08:48

Kako sada stvari stoje kod trenera Flicka, Bayern će narednih godina biti ovakav:

Golmani: Neuer, Ulreich*, Nübel

Obrana: Süle, Hernández, Alaba, Pavard, Davies, Boateng*

Vezni:
Thiago, Kimmich, Goretzka, Cuisance, Müller

Krila: Gnabry, Coman, Perišić*

Napadači: Lewandowski, Zirkzee

*upitni je li ostaju iduće sezone ili ne

Desni bek, jedan novi vezni, jedno novo krilo i možda još jedan novi napadač ako trener hoće igrati s dvojicom u vrhu napada. Sve skupa 20 igrača u polju i 3 golmana. S time na 3 fronta.

Ovaj fizički Bayern koji igra napadački i ima visoki tempo, brzo kombinira kao da me podsjeća na Elf iz 2010.-2013. :) Vraćamo se sebi, a zadržavamo one jako dobre elemente nogometne igre.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 28 svi 2020, 13:14

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1265942403959140354

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1265740944927797248

I kein Autokorso.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 28 svi 2020, 17:09

Naš prijatelj Falk kaže kako to nije točno. :D

https://twitter.com/cfbayern/status/1265987212748959746
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 svi 2020, 21:28

In der Sendung „Heute im Stadion XXL“ äußerte der Ehrenpräsident Hoffnung auf eine neue große Bayern-Mannschaft - mit Leroy Sané von Manchester City. „Ich glaube, wir sind an der Schwelle zu einer relativ tollen Generation“, sagte der 68-Jährige, der „weiterhin gut eingebunden in die wichtigen Entscheidungen im Verein“ sei.

Hoeneß zählte zahlreiche Stars des aktuellen Kaders auf, äußerte dazu Hoffnung auf die Vertragsverlängerungen mit David Alaba und Thiago. Und er „hoffe“ auf Sané. „Wir haben eine junge entwicklungsfähige Mannschaft. Ich kann mir gut vorstellen, wenn alles optimal läuft, beginnt gerade eine neue Ära Bayern München.

E moj Uli, u Doppelpassu si serendao kao da smo doveli 10 novih pojacanja pa je to ispalo jedno veliko nista. Bolje bi bilo da ne daje ovakve izjave.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 31 svi 2020, 00:53

Meni se ne sviđa što je Uli u ovom intervjuu rekao kako trenutno Havertza teško može zamisliti u Bayernu, iako bi ga rado tu volio vidjeti. Ono kao finansijska situacija zbog cijele ove situacije je komplikovanija.
A moguće da tu Uli namjerno daje takve izjave, a isto tako nije on sada definitivno više toliko involviran u ove aktivnosti oko transfera.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 01 lip 2020, 09:35

effe__sa napisao:A moguće da tu Uli namjerno daje takve izjave, a isto tako nije on sada definitivno više toliko involviran u ove aktivnosti oko transfera.

pa reko je Uli u istom razgovoru da je idalje solidno uključen. zar ne?! :?

mislim da je ovo jedna vrsta pritiska na kusen, jer sada nitko neće platiti toliko novca koliko su tražili do sada. Izrekao je interes ali u smislu "želimo ga ali nema šanse ovako."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 02 lip 2020, 12:13

cruz napisao:
mislim da je ovo jedna vrsta pritiska na kusen, jer sada nitko neće platiti toliko novca koliko su tražili do sada. Izrekao je interes ali u smislu "želimo ga ali nema šanse ovako."

Dobro to je moguće. Ali mene muči druga stvar. Gotovo uvijek upravu branim u tim strategijama oko transfera i generalno smatram da mudro odrade transfere. Međutim, ja problem vidim u zadnje dvije godine, pogotovo od prošlog ljeta...Naime desilo se sa Saneom šta se desilo i moguće da bi došao kod nas da se nije povrijedio. ALi mi imamo opet novo ljeto pred nama i oko Sanea se čini kao da sve ide iz početka. A očekivanja su mi da je on skoro već završen, da se samo formalnosti riješe i da se mi bacamo na Havertza. Ali evo kada slušam izjave (a i kada čitam između redova) mi skoro da smo i kod Sanea na početku. Dobro sada kao eto imamo dogovor s igračem. Nekako tu vidim problem.

Ja nisam mišljenja ko neki da nama treba puno igrača, ovaj kadar je kada sada pogledamo, pogotovo kada vidimo igre pod Flickom i funkcionalnost tima, jako dobro popunjen. Ali pošto smo se toliko fokusirali na Sanea, onda je jasno očekivanje da mi taj transfer trebamo sada upakovati, a ne stavljati sve na vagu i kocku. Druga stvar, mi skoro sebi ne smijemo dozvoliti da izgubimo Havertza, a tu nije problem da se malo kockaš oko sume, ali jeste problem ako opšte vagaš trebaš li ga uzeti. A moglo se od jednog od dvojice odustati, pa možda uzeti Werner, jer naš trener ima o njemu dobro mišljenje. Međutim, sada postoji i taj problem da njega već definitivno ne možemo uzeti. Znači postoji tu malo bojazan kod mene, da mi malo trenutno lutamo sa strategijom. Na kraju ne bi valjalo da od plana A dođemo do plana C. A neki drugi plan nam je već bio na ljeto Coutinho, a obzirom da on ima kvalitete, očekivao sam i ja da će bljesnuti kod nas. I nije problem u njemu, nego je problem što nam u zadnje vrijeme fali pravovremena reakcija.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 02 lip 2020, 16:45

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1267844385246457857

Koji je ovaj mali?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 srp 2020, 10:44

ovu sam temu zamislio više kao novi Bayern NAKON Ulija i Rolexa, a i kao mjesto za priču o filozofiji i politici kluba.

---

u tom duhu ide ova promjena, za koju dugo znamo ali sada je i službeno:

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu