Red passion napisao:ivan napisao:Kruže meni taj odmor i nije baš prednost za Lp. Odmora su igrači imali i previše. Njima treba ritam a pauza od mjesec dana bez utakmica mi nikako ne zvuči kao dobra priprema za ko fazu LP
Nikad se oni nisu toliko odmorili zdravi kao ova 2 mjeseca, a neki godinama igraju za reprezentacije smotre do kasnih faza natjecanja.
Sve ovisi naravno hoće li španjolska, talijanska i engleska liga nastavljati svoja prvenstva.
Ja sam pisao računajući da se prvenstva neće nastavljati.
Ali, ako nastave hitpotetski u 7.mjesecu (a vjerujem da će težiti tome) onda će oni bit u blažoj prednosti, to stoji.
Kad bi se LP igrala u 8.mj. blic-turnirom, po meni će opet Bayern bit u prednosti jer je do tada odigrao sve prvenstvene i kup utakmice, koliko-toliko će održavati formu u drugoj polovici 7.mjeseca kroz pripremne prijateljske tekme, dok ostali klubovi pauziraju od 3. do 7. mjeseca. A znamo kako je ljeti igrat u mediteranskim zemljama i to svako treći dan, plus na to i blic turnir LP...
Na kraju krajeva, teško je sad išta predvidit, tako da ovo moje lupetanje ništa ne znači. Samo sam htio reć da je Bayern u prednosti u odnosu na ostale jer je igrao dok su ostali mirovali puna 4 mjeseca.