Borussia Dortmund

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Dortmund

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 27 sij 2010, 01:56

Ne kuzim te Tune . Kako mislis uklopit cistog MC-a sa Schweinijem ? Svaka cast svinjici ali ipak on nema tako dobre defanzivne atribute pa da MAKAR ,pazi makar , igra tog box2box midfieldera uz Sahina . A sa druge strane je opet enigma da li Sahin posjeduje potrebnu kvalitetu da udara mrkvicu sredinom i u Bayernu pa da se Schweini trga za njeg .
Naravno pricam o 442 , u 433 sustavu bi ga se opet moglo skockat nekako al vec imas Kroosa .
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la The Scarface » 27 sij 2010, 10:40

Sahin navodno ima klauzulu u ugovoru da 2011. može napustiti klub za 6 milja. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2010, 08:50

The Scarface napisao:Sahin navodno ima klauzulu u ugovoru da 2011. može napustiti klub za 6 milja. :D

A jebate, kaluzule li! Sad se već počelo ŠPEKulirati d abi ga mogli prodati ovo ljeto baš zbog toga, al brijem da će oni pokušat nekaj sredit da se ta klauzula makne..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2010, 17:18

Barca i MUTD navodno bacili oko Na Mohameda zidana. Naravno 0% se vjeruje u ovu ŠPEKulaciju, ali ako je jedan park mogo tam da si pikne, zakaj ne. Novac navek dobro dođe!
8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 06 vel 2010, 04:56

Smeće ! Parka se barem moze disciplinovati pa da igra za ekipu Zidane je smece koje moze biti prva spica Mainzu , Hajduku ili Milanu :bravo:
Al da ne ispadne da samo trkeljam , zaista mi se taj igrac jedno vrijeme dopadao . Ono u Mainzu je bilo presexualno i zaista ne znam di je stalo sto se tice njega jer je danas jako limitiran igrac , a bgm nije vise niti mlad :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2010, 09:23

Zato kaj on nije špica, nego hanging napadač, pa onde nemre trpat pogotovo ne pored Petrića i Bariosa. Nije bit Čeki u kvaliteti, bit je da BvB zaradi NOVAC! 8-) :mrgreen: DAS GELD! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2010, 12:06

Nakon kaj mu je Weidenfeller razbio facu, Hummels je bio na operaciji i neće ga biti 6 tjedana. Veliki je to udarac za BVB, kojem Werder opasTno prijeti, a i za švapsku repku jer je hummels sigurno bio jedan od kandidata za SP.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 28 vel 2010, 14:27

anton 1983 napisao: a i za švapsku repku jer je hummels sigurno bio jedan od kandidata za SP.

Nešto ne bih rekao, jer je Low spominjao kako ga ne planira pozivati što je odmah izazvalo komentare od strane uprave Dortmunda itd...a i da je bio kandidat za SP pozvao bi ga ako ništa sad za ove prijateljske kao što je pozvao Kroosa i Mullera.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2010, 17:07

Pa nategnuta je šansa bila sigurno da on ide na SP, al sad neće ići ziher. Čudni su ti izbornici, njima zna u zadnju sekundu puknut nekaj u glavi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2010, 14:43

BvB mi je malo pao u "bed". U zadnjih 5 tekmi sam su osvojili 3 punkte, znači 4 poraza. Vrijeme je da se počnu dizat jer im opasTno prijeti Werder ali i još neki ako ovako nastave. Borba za Europu za njih će biti borba za goli život. Slijedeću tekmu udaraju protiv Gladbacha doma. Neće moči računati na Bendera i Hummelsa. E sad Hummelsa bi trebao zamijeniti Santana, dok se u BvB-u nadaju da će otpočetka zaigrati Kehl koji se nakon 7 mjeseci vratio zadnjih 7 minuta u prošloj tekmi protiv Schalke. Igrač poput Kehla njima ziher fali na terenu sam je pitanje u kakvom je on stanju te kada slijedi nova ozlijeda...

Zaželimo im sreću, neka se gadovi kvalificiraju za Europu! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2010, 11:03

Zinedin Zidan :D jučer staro Borussiu iz MUNČEN Gladbaha! :D Dva gola i to kakva, 1. u maniri Nike Kranjčara protiv Belgije, ali puno kvalitetnija završnica kod koje golman nije imao toretske šanse. Dečec me ugodno izenadio, valjda se uzjebo kad je u novinama pročito da ga traže Barca i MUTD, drugo nema kaj bit. :D Isto da ne povjerujete Kehl se vratio i odigro celu tekmu te se nije potrgo, sam je pobro šljivu i ništa više - NAPREDAK koji zaslužuje pljesak! :bravo: Ajde BvB mi dolazi sebi i bit će to opaka borba za europu. Neka bolši pobedi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2010, 09:38

DANKE!

BvB si je kod mene zaradio propusnicu za Europu! bravo

Ja se sam nadam da Barioss nema neku mutavu klauzulu kojom bi za ikakve noFce mogo napustit klub! ŠPEK od igrača! Ovaj Zidan ako ovako nastavi, one ŠPEKulacije oko Barce i MUTD-a niti neće bit onak čudne...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 ožu 2010, 11:02

Ja bi čak htio da idu lp rađe nego leverkusen il mutavi schalke...moje želje za lp su Bayern,HSV i Borussia iako bu to bilo jako teško jer bu se tu schalke il leverkusen zgural ni werder nije daleko....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2010, 12:28

Prejeben klub sa prejebenim navijačima!!!! bravo11 LEGENDE!!!!

Ak već moram birat između KUSENA i BvB-a onda neka BvB ide u Lp, Bayern će im sa guštom pomoć! :D Al bojim se, jednostavno se bojim, da bi ovo mogao biti korak previše u razvoju ovog kluba i umjesto da to bude napredak ,mogla bi se desiti velika katastrofa.

Dobra je stvar što bi određenim igračima skočila cijena, a već imaju dugačke ugovore, a neko bi možda i produžio, makar ako uspiju dogirat do skupina, ja sam za to da svi ostanu, jedino ako ne dobe neke 30+ ponude koje se NESMIJU ODBITI. Problem je najveći u njihovom malom kadru, koji bi se definitivno za 2 fronta trebao širiti, a para se nema. Jest da skupine LP donose puno love, ali sa 3. mjestom skupine nisu zagarantirane te pošto imaju slab koeficijent očekuje se težak protivnik. E sad,teško je dovest pojačanja poslije kvalifikacija za Lp jer je kraj prelaznog roka, a opet ako ih se dovodi prije sa noFcima koji još nisu zagarantirani moglo bi biti sranja.

Opet i tu je problem BvB-a što bi im najvjerojatnije skočila očekivanja te bi na taj način oni mogli puknuti pod pritiskom...No tu su sponzori, navijači, želja i volja i to sve je nada da bi se BvB polako ali sigurno mogao vratiti na stare staze slave!

AUF GETS BVB!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 04 tra 2010, 13:07

A leverkusen je kao jači?! samo nek BVB ide u lp :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi