Eksplozija zaraze u HR zadnjih 25 dana se dogodila na 3 mjesta. Kod mene u županiji samo u Đakovu koji je 15-20 minuta autom udaljen od Osijeka, dakle samostan gdje su časne sestre dovukle to s Kosova i sve se zarazile, izolacija im je prirodna jer to im je život. No ljudi su njima dolazili svakodnevno i gomila se zarazila i to po cijelom gradu razvukla.
Od ostatka vidim svadbe i noćni klubovi kao okidači. Kod mene je isto prije 2-3 dana na vijestima u naselju jedna osoba zaražena, naravno neću ni kao prije 3-4 mjeseca saznati tko je ona.

To ništa nije dobro, ali takav način života. Sve uništeno od 18.6. do danas.
Na utakmicama Osijeka i sat i pol prije utakmice ispred stadiona smo svi skupa, veće grupe ljudi, nikakvo odstojanje ni vani ni na tribinama, čak ni interventna policija ne nosi maske i ne drži razmake, već 15-20 dana nikakve eksplozije zaraza na ove 3 utakmice u gradu Osijeku, a 25.7. finale za 2. mjesto s Lokomotivom i to će biti ko mnogih mutavih Hrvata događaj za pokazivanje i dolazak, a ne navijanje i ljubav prema klubu kako mi to radimo svako kolo, za očekivati je gužvu.
Ja imam jako stare djeda i baku, baka je baš ono slaba i po njima znam da nisam zaražen jer bi zadnjih 4 mjeseca bili u grobu.