anton 1983 napisao:Ovaj dio sa klubovima u koje bi on zelio ici mi zvuci fujki McPoopičasto!
real und barca oder nix
anton 1983 napisao:Ovaj dio sa klubovima u koje bi on zelio ici mi zvuci fujki McPoopičasto!

anton 1983 napisao:Pa fuj, pas ti mater!

cruz napisao:Red passion napisao:Zašto Periša ne kaže znatno manja plaća i onda će odšteta s Interom biti 10 milijuna...
Zato što nije lud![]()
Bi li ti pristao na smanjenje plaće samo da ostaneš u fensi firmi?

cruz napisao:Hoeness je za DAZN dao interview i reko sljedeće za Alabu:
"Iz moje perspektive bi mu bila velika šteta da ode iz Bayerna, sad kad je opet napravio korak naprijed i preuzima toliko odgovornosti."
"Nije me strah klubova čiji su investitori bogati šeici. Do sada nam nisu oteli nijednog važnog igrača."
"Iz mog iskustva mogu reći da dodatni milijun nije toliko bitan. Za Alabu bi transfer jedino bio koristan u finacijskom smislu, u svim drugim područjima je korak unazad. Sreća je što nam još nisu pokucali na vrata klubovi u koje bi on želio ići. Zato se nadam da će ostati u Bayernu."
---
Dakle Hoeness je maltene direktno potvrdio onu špekulaciju da Alaba želi samo u ona dva španjolska kluba.
Barca 99% neće - jer su u govnima i trenutno rade da počiste pola kadra zbog sranja s financijama.
Real Madrid ima super obranu i teško mogu zamislit da plaćaju veliku odštetu i ogromnu plaću za rotacijskog štopera, prije će uzet mlađeg perspektivnog igrača s manjom plaćom.
Tom logikom - Alaba ostaje u Bayernu. Ostaje još završiti pregovore.

cruz napisao:anton 1983 napisao:Pa fuj, pas ti mater!
Pa to je super! Zar ne?
I ja bi volio igrat za real
Naš klub njega zbog toga svega i ne pljuje uopće što je i najbolje u cijeloj priči već i dalje u upravi drže ga kao kap vode. 
Red passion napisao:Naš klub njega zbog toga svega i ne pljuje uopće što je i najbolje u cijeloj priči već i dalje u upravi drže ga kao kap vode.

anton 1983 napisao:Dobro doro treba tu ipak malo ne bit cigan kad je Alaba u pitanju jer ovo zajebu je kumovalanuprava sto se sad s njim radi ugovor.
Pa necemo valjda zaboraviti da su i neke druge ikone Bayerna poput Schweinija, Riberya takoder srale...

anton 1983 napisao:Jel ko uopce ima pojma kakav je Fein igrac? Jel bi on uopce imao sanse kao desni bek? Ti DMC ovi su skloni da halaju desnog beka, ali ovog decka uopce nepoznam.

doro napisao:anton 1983 napisao:Dobro doro treba tu ipak malo ne bit cigan kad je Alaba u pitanju jer ovo zajebu je kumovalanuprava sto se sad s njim radi ugovor.
Pa necemo valjda zaboraviti da su i neke druge ikone Bayerna poput Schweinija, Riberya takoder srale...
Alaba nejde u istu recenicu sa navedenima.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju