melodyne napisao:Bolje da ostanu... A ako odu obojica? Kadar nam je vec i ovako tanak. Cene koje nam nude nisu zadovoljavajuce a Hasan ocigledno ne moze da nadje adekvatne zamene.Konflikt beim FC Bayern
Mega-Zoff beim FC Bayern: Trainer Flick fordert neue Spieler - Bayern-Bosse stocksauer
Flick je kralj! I treba da dobije nove igrace. Covek osvoji Treble i treba da ljubi upravu u dupe za 2, 3 nova igraca.E moj Bayerne nekada si stvarno srot...
ALABA REAGIERT AUF HOENESS-ATTACK
|
„Ein paar Aussagen haben mich verletzt“
https://www.youtube.com/watch?v=CUCrEH6 ... lTheRanter
Par puta sam sam sebi rekao i htio ovdje isto napisati: "Samo da se ne ponovi 2012./2013. odnosno ono što je nakon nje uslijedilo"
Sada trener nije nikakva prepreka, nikakav problem, nikakva promjena jer se obavila usred sezone prošle godine, nema izdaje, iza leđa, ovo-ono.
Ono što po iskustvu i nekom osjećaju ide je to da uprava može vrlo lako ponoviti sve ono poslije 2013. sa malim kadrom, a sam Lewy je rekao da je veliki kadar ključ ovog uspjeha 2020. kao i onda što je isto bio, a nije bio sezonu ranije ni u jednom natjecanju jer je kvalitete nedostajalo.
Ovo nije lijepo vidjeti s Flickom, Alabom, upravom, Thiagom.
Samo bek i 4. krilo spašavaju stvar, a Flick hoće i novog veznog. Situacija ne miriše na dobro jer vrijeme će brzo proći kao što je već prošlo 5 mjeseci od pregovora s ovom dvojicom i nijedan nije produljio, a traženih igrača nema.
width="960"
E moj Bayerne nekada si stvarno srot...

Sta reci...