NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la anton 1983 » 28 kol 2020, 05:01

Isuse ksko me krade! Pa ka da sam taj sex patentiro sad bi miljarde dobio!

Salihamidzic strotzt vor Selbstbewusstsein: "Wir sind ein sexy Klub und für Spieler auf der ganzen Welt interessant"
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 ruj 2020, 15:46

Kakva očekivanja ima svatko od vas zasebno o ovom "novom post-Treble" Bayernu za ovu sezonu 2020./2021.?

Što je za vas uspjeh u ovoj sezoni ili epitet jako dobra, uspješna sezona? S čime ćete biti zadovoljni?

U visine ne možemo letjeti jer smo u visinama trenutno i čak normala može biti da se nešto spustimo niže i opet sebi sami kažemo super je.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 ruj 2020, 16:49

anton 1983 napisao:Isuse ksko me krade! Pa ka da sam taj sex patentiro sad bi miljarde dobio!

Salihamidzic strotzt vor Selbstbewusstsein: "Wir sind ein sexy Klub und für Spieler auf der ganzen Welt interessant"

:haha: :haha: :haha:

brže patentiraj nešto sa špekom, pancetom, kosa projekcija, kako god znaš :hehe:

---

Red passion napisao:Kakva očekivanja ima svatko od vas zasebno o ovom "novom post-Treble" Bayernu za ovu sezonu 2020./2021.?

Što je za vas uspjeh u ovoj sezoni ili epitet jako dobra, uspješna sezona? S čime ćete biti zadovoljni?

U visine ne možemo letjeti jer smo u visinama trenutno i čak normala može biti da se nešto spustimo niže i opet sebi sami kažemo super je.

Ne vjerujem da su ciljevi manji nego lani. Jednostavno pokušat ponovit, dat sve od sebe pa šta bude. Ali nema ništa od samo-pressinga, samo bismo si kontraefekt stvorili. Nek momci halaju kao do sada i bit će nešto opet
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 ruj 2020, 16:57

Mislim imamo sve isto a bez Thiaga, Periše i Coutinha.
To su jako dobra 3 igrača sinoć nedostajala + Coman. Osjetilo se itekako kad je trebalo vući poteze, a nismo baš imali na klupi nešto pa smo uvodili braniče i Javija. Hvala Bogu, Javi Martínez nas je opet spasio. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 ruj 2020, 08:05

cruz napisao:Ne vjerujem da su ciljevi manji nego lani.

Jesi razmislio o ovom što si rekao? Ne da su veći nego su 10 puta veći! :mrgreen:

Razmislite - ajmo reći nekakv ciljevi i očekivanja se formiraju na početku sezoneu. naravno u svašta se sezona može razviti kao što smo svjedočili s našim Bayernom prošle sezone.

Kakva su bila očekivanja prošle sezone? Prolazak skupine LP i ako nas Bog podari sa ždrijebom, možda dođemo do 1/4 finala, jer jebiga ipak je tu Kovač i ekipa je tek u tranziciji i nastajanju.

Ove sezone, pošto smo preskočili dva razreda škole, očekuje se pod 1.) Brilijantan nogomet - nema više gnoja. Pa evo žuganja nakon Seville.... 2.) Obrana titule LP 3. ) Niti jedan poraz u sezoni - živim za tu sezonu, naravno tu mislim na BUNDESLIGU.

Oću samo reči da su očekivanja ove sezone s obzirom na prošle brutalno narasla. Ono što je najbitnije je da ostanemo na pravom putu...

Da bi ti se dogodila slučajnost poklapanja, kao prošle sezone, moraju ti se sve zvijezde nasmiješiti i jako je za očekivati da će se to ponoviti. Sada imamo totalno drugačiji kadar i ovdje nepričam "duplo pokrivenim pozicijama" već o stanju u ekipi.

Prošlogodišnja ekipa se tražila i znalo se samo par igrača koji su u prvih 11, a sve ostalo je "bilo na prodaju". U toj situaciji igrači su se borili do zadnje kapi znoja da bi ušli u prvih 11. E sad to će se u ovoj sezoni teško dogoditi jer su pozicije maltene bezecirane i nema pippinga po ekipi.

Primjerice, Davies nam je sada prvi bek i u kadru nam smeta Lucas. Lucas je lako bilo za odraditi prošle sezone kad nije bio fit. No ako pretpostavimo da će biti fit i on i Lucas i Alaba bez obzira na ugovor, mi ćemo imati problem koji će biti puno teže riješiti nego lani. Mi smo"imali sreče" što je Lucas bio spotrgan maltene cijelu sezonu pa onda kad se i oporavio u kombinaciji sa Coronom i kakva je sezona bila, pa nije smio niti mogo srat što ne igra. Ista stvar je bila sa Suletom.

Mi kad smo prošle sezone ulazili u sezonu, na papiru smo imali 4 kvalitetna obramena igrača + Pavrada z kojeg nismo imali još točno definiranu poziciju te Boatenga i Daviesa, ako hoćete Martineza. Tada su stvari bilo puno drugačije. Sad je stvar takva da njih 6 "mora" igrati i čim jedan ne igra brutalno je sranje ak me razmete...

U veznom redu mi nemamo igrača koji gura Kimmicha ili Goretzku iz prvih 11, a i realno strah nas je ako jedan od njih neigra.

Krila su nam super jer znamo kakva su....

I sad opet imamo Mullera kojeg niko nesme pipnuti.

U toj situaciji kolko god oni bili borbeni, opet ti je maltene složena ekipa koja mora igrati, a to može biti jako veliki minus.

Uglavnom situacija ove sezone i prošle je nebo i zemlja...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 ruj 2020, 08:31

Da, jako dobar rezime. :bravo:

Ovo sezona bez poraza je što mi se jako sviđa :good: , zapravo ogroman izazov za Bayern i to nam nije nikad uspjelo.

Kadar nije širok i kvalitetan za Europu za razliku od prošle sezone i opet ćemo imati ista očekivanja, a puno je mladih da nose teret kad ovi prvotimci i formirani su van pogona.
Upravu to nikad nije ni zanimalo, oni imaju svoje i kraj priče. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 ruj 2020, 10:27

Red passion napisao:Da, jako dobar rezime. :bravo:

Ovo sezona bez poraza je što mi se jako sviđa :good: , zapravo ogroman izazov za Bayern i to nam nije nikad uspjelo.

Kadar nije širok i kvalitetan za Europu za razliku od prošle sezone i opet ćemo imati ista očekivanja, a puno je mladih da nose teret kad ovi prvotimci i formirani su van pogona.
Upravu to nikad nije ni zanimalo, oni imaju svoje i kraj priče. :)

Bek i ofanzivac i sve je ok...Martineza cak nebi dao za sicu nek ostane rezerva Kimmichu a Tolisso Leonu.Kadar je onda pun kvalitetom i kvantitetom.Fein posudba a Cuisancu pomalo davat minutazu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Općenito o Bayernu