Euro 2020. *(2021.)

Arhivirane teme...

Re: UEFA Liga Nacija 2018./19. i Euro 2020.

PostPostao/la Miki » 17 stu 2020, 22:31

Španija-Njemačka 5:0. Leva za doživotnog trenera. :hehe:

Edit: 6:0.
:anton5:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 17 stu 2020, 23:15

Ma Lowa za predsjednika :good:

Nek sad još neke igrače zauvijek izbaci iz repke
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 stu 2020, 10:50

Sinoć opet ista priča, nema VAR-a i odmah gluposti od sudaca se tvornički vrate. :lol:

Trebali smo dobiti napokon Portugala s 2:1 ili barem odigrati 2:2. Na kraju 2:3 za Portugal i ta 2 gola, ma... Nezaslužen poraz, ali što se može.

Škorić na kraju ispao dobar protiv Portugala, Jote i Cristiana. Pamtit će cijeli život ovu utakmicu. :mrgreen: :smile10:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 18 stu 2020, 18:42

Red passion napisao:Škorić na kraju ispao dobar protiv Portugala, Jote i Cristiana. Pamtit će cijeli život ovu utakmicu. :mrgreen: :smile10:

Da, i on i Jura su na kraju bili stvarno solidni. :bravo:

Oduševljen sam koliko je Bradarić televizor u boji za sve ostale bekove, i napadački, i obrambeno, i trkački. Rog je isto bio super osim dva kartona.

Ali zato Periša više nemre nikog pretrčat. :? Još uvijek je koristan kao tehničar, ali motorike nema.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2020, 12:15

Jedino što mi kod Bradarića nije jasno je to zašto ne igra daleko više sve ovo vrijeme kada ga svi hvale? Mislim, Barišić se nakon Strinića i onog presmiješnog Pivarića pokazao kao lijevi bek br. 1, a sad kad imaš i drugog, opet upitnici nad glavom.
U svakom slučaju su značajan pomak Bradarić i Barišić od prijašnjih situacija na lijevom beku, uz sve dužno poštovanje i zahvale prema Striniću.

Mile je ono pokazao se stvarno, ali svatko zna da to nije to. Mi navijači smo oduševljeni kako je odigrao s Portugalom, ali znamo da kapetan nije taj kapacitet. No zaslužio je uživati za sve one godine kalvarije u NK Osijeku prije 2016. godine.

Sad se pitam gdje oni jazavci/mačići J. Šimunović i F. Benković? :mrgreen:

I nije mi jasno zašto Rangersov Katić uopće nije među najužima. Prije godinu i pol-2 godine je za mene igrao tako dobro da je mogao biti 3-4. stoper.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 20 stu 2020, 13:32

Benković je po meni, bio pravi talent, ali već u Dinamu se vidjelo da taj neće biti zdrav. Mislim da je igrao apsurdno malo utakmica, svaka 2-3 tjedna imao nekakvu ozljedicu, ali kad je igrao, igrao je izvrsno.
Ne znam jel ga netko provozao u gepeku da ode u Englesku, ali to mu je bila usrana odluka. Teško se ko mladi igrač probit tamo, još teže ko mladi stoper, ali kad si stalno ozlijeđen, to je praktički nemoguće.
Sad čak i nešto igra u Championshipu.

A Šimunović čak i nije tako loš koliko ga hrvatski navijači sprdaju, samo je isto malo-malo ozlijeđen i zna kiksat. Navodno nije prošao liječnički u 9. mjesecu kad ga je htjela Rijeka.

Što se tiče Bradarića, vjerojatno je Dalić bio zadovoljan Barišićem, a Melnjaka nije micao s popisa jer ga je prije "otkrio". Ali sad kad je Bradarić pokazao što zna, on bi trebao biti prvi bek. Svaka čast Barišiću, na njega treba računati, ali Bradarić je bolji u obrani, a i napadački stil mu nekako više paše u našu igru.

Na stoperima smo fakat brutalno pokriveni, uz Ćaletu-Cara, Pongraćića, Katića, Uremovića, Gvardiola, Šutala, lijevo imamo Bradarića i Sosu za budućnost (a i Štefulj pokazuje solidan potencijal), ali desno nema žive duše. Jedina nada nam je zdravlje Vrsaljka :lol: i to da je Atalanta počela Šutala gurat desno. Uremović je solidno odigrao kad je trebao, ali teško je 10 utakmica godišnje igrat na neprirodnoj poziciji.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2020, 13:49

Netko konačno od stopera i bekova mora otići na nivo svjetske klase i jedno 8 godina igrati u elitnim klubovima kao prvotimac. Predugo čekamo kvalitetne braniče da se pojave, a oni nikako da se razviju za najviši nivo i najbolje klubove.
Isto kao i što moramo više stvoriti svog Lewyja, Haalanda, Agüera za današnje standarde kad je 9-tka u pitanju.
Golmani nam isto nikako da odu na nivo Oblaka i Handanovića pa igraju za velike i ugledne klubove. Nekako treba pomoći Livakoviću, Grbiću, Letici, Slugi i brojnim drugima da više dođu do onoga što je Oblak došao ili recimo Alisson i Ederson.

Sad imamo tu dosta dobre igrače za krila kao Periša zadnjih godina, Brekalo kao veliki potencijal, Rebić ko neka naša verzija Müllera, Kramarića za iza napadača, no to nije još uvijek nisu oni koji bi bili igrači što će zabiti 40-50 sigurnih golova za HR reprezentaciju u karijeri, a takav nam treba nakon Šukera i Eduarda(prije ozljede koja ga je uništila).

Fali nam uvijek koja klasa više u igračima koji igraju na 3-4 pozicije osim u veznom redu da bi se hrvali s najvećima bez razmišljanja o plusevima i minusima. Jedan top napadač, jedan top stoper, jedan top bek, jedan top golman. Ostali se na terenu uvijek nekako dignu za koplje više kad imaju uz sebe takve igrače. :)

E sad ti vidi kad ljudi krenu pričati o bazenu napadača Bruni Petkoviću, Mirku Mariću, DIONU DRENI Belji, Marku Dugandžiću, Josipu Špoljariću i još nekima u HNL-u. Ono... gledam dob i sezonski učinak svake iz godine u godinu(ignoriram pucane penale), samo okrećem glavom i kažem si da uvijek može i gore pa šuti Ivane, budi pozitivan, zahvalan i cijeni jako ovo sve sada. :D :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 20 stu 2020, 14:12

Bruno Petković je u formi brutalan napadač, samo trenutno mora izvući glavu iz guzice. Da ne kažem nešto drugo iz Lekine bivše žene, ako je istina što se piše po netu kao razlog njegova pada. :haha: :mrgreen:

On neće zabit 40 golova, niti 30 golova, možda čak nikad niti 20 golova u sezoni, ali zabit će 15, ima viziju ko Modrić i borit će se za svaku loptu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 20 stu 2020, 14:15

previše mu se para daje da bi uspio, završit će ko Ante Ćorić.
Seljaku dadneš brdo novca i on sad misli da je Kralj Zvonimir

Nogom u guzicu žešće
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2020, 14:24

Murta napisao:Bruno Petković je u formi brutalan napadač, samo trenutno mora izvući glavu iz guzice. Da ne kažem nešto drugo iz Lekine bivše žene, ako je istina što se piše po netu kao razlog njegova pada. :haha: :mrgreen:

On neće zabit 40 golova, niti 30 golova, možda čak nikad niti 20 golova u sezoni, ali zabit će 15, ima viziju ko Modrić i borit će se za svaku loptu.

Ovi moji ovdje u Osijeku govore da obožava piti i zbog toga frka, mada je moje mišljenje isto ko i tvoje po pitanju ženske. :)

Isto ko i Luka Jović sa Sofijom Milošević, :mrgreen: a zna svatko da lik može puno više i ono... u Madridu pišu kako mu se izgleda jednostavno ne da dokazivati nikome. :roll: :doh: I onda odigra jebeno za Srbiju u play-offu pa više Španjolci sasvim nešto drugo nego u klubu, volja, agresivnost, borbenost, energija, sve. :)

Ovo što kažeš za njega ko igrača... ta Petko mi je nešto ko Francuskoj što je Giroud, barem bi mi takav mogao postati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 28 sij 2021, 10:42

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 sij 2021, 11:44

pa normalno! treba se stat na kraj tom ludilo oko plandemije i pustih restrikcija.

ako već misle da makse djeluju i ako već misle da je manja opasnost zaraze vani nego unutra i ako statistika kaže da je postotak smrtnosti tako malen, čemu onda više strah?!

kod nas su napokon ukinuli zabranu kretanja od 11 navečer, jbt broj trenutno registriranih zaraženih je mizeran i sve manji u našoj županiji, a vidim i drugdje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 27 tra 2021, 17:40

Izgleda da će reprezentacije imat pravo prijavit 26 igrača umjesto 23. Znači, vjerojatno idu i Barišić i Bradarić i Sosa i Melnjak. :lol:

Elfu to znači da bi Low mogao zvati Bakua za dubinu na krilu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2021, 19:16

Reprezentativni transferi su u modi: Aymeric Laporte nastupat će za Španjolsku na Euru

Francuz baskijskog porijekla nije u Deschampsovim planovima

Branič Manchester Cityja Aymeric Laporte navodno je odlučio zastupati svoju drugu domovinu, Španjolsku, u seniorskom reprezentativnom nogometu, te će dobiti poziv za nadolazeći Euro.

Tako barem tvrdi Marca, koja kaže da Francuz baskijskog porijekla zadovoljava sve kriterije (za razliku od, recimo, Borne Sose) budući da nikada nije igrao za španjolsku A reprezentaciju i ima dvojno državljanstvo.

Laporte je igrao za francuske mlađe uzraste, od U-17 do U-21, ali nikada nije bio u prvim planovima Didiera Deschampsa. Dobio je poziv u francusku seniorsku vrstu još tamo u kolovozu 2019., ali nije igrao u kvalifikacijskim utakmicama za Euro 2020. zbog ozljede u dresu Manchester Cityja.

Marca piše kako bi proces naturalizacije trebao biti gotov sutra, te da će Laporte činiti okosnicu španjolske obrane na Euru, u konkurenciji sa Sergijem Ramosom, Ericom Garcíjom, Pauom Torresom i Iñigom Martínezom.

https://twitter.com/sidlowe/status/1392109689400438785

Pau Torres i Aymeric Laporte + Éric García i još vrlo zanimljivih likova. Španjolska ima dosta potencijala u zadnjoj liniji plus jako dobri Reguilón na lijevom beku i Carvajal na desnom beku. :good: :good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 11 svi 2021, 20:47

Ja sam oduvijek mislio da on igra za Španjolsku. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva