Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la doro » 11 ruj 2019, 07:36

Mark Viduka
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 ruj 2019, 12:27

Mi bi uvijek trebali igrati samo s dvije prejake države u skupini pa onda uvijek nategnuti sve snage na manje ekipe da se svi bodovi pokupe. Razbijemo totalno Slovake i onda nakon prvih 45 minuta ne riješimo Azere, pa doživimo taj pogodak i ostanemo bez 2 boda, a skupina od početka za 1. mjesto.
Mađari i Azeri su nam totalno nepotrebni bili, no eto otići ćemo sigurno na krnji Euro jer 3 mjesta to omogućuju. Daj Bože da uhvatimo to 1. mjesto nakon milijun godina jer od kvalifikacija za Euro 2008. mi nismo završili prvi u kvalifikacijama, već stalno u play-off za turnir. :)

Vidi se da znamo igrati jako dobar nogomet, ali na realizaciji ozbiljno treba poraditi jer u nekim utakmicama će nas koštati ispadanja na turnirima ili opet onako s iscrpljujućim produžecima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 12 ruj 2019, 12:44

Prva dva idu dalje, treći ide u playoff. Ali i tu ima caka, iz svake lige iz lige nacija idu 4 repke, prema renkingu. Mi smo mislim 9 u svojoj. Ali nema šanse da od ovih ispred nas 4 ne ostvare plasman kroz grupe, tako da ako budemo treći 99% idemo u playoff. Samo tu neće bit sigurno lako proći

Btw sve repke u našoj skupini imaju još igrat s Azerima jedino mi igramo protiv sva 3 konkurenta u zadnje 3 tekme
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2020, 14:19

Popis igrača za Ligu Nacija protiv Francuske i Portugala. Jedva čekam ove okršaje da vidim naše dečke nakon cijele godine bez reprezentativnog nogometa. :smile10:

https://www.instagram.com/p/CD_MBZyj6tN/

https://www.instagram.com/p/CETiwOvjRiC/

11. studenog zakazan je prijateljska utakmica s Turskom. Nadam se da ćemo je odigrati u ovo nesigurno vrijeme.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 15 lis 2020, 07:20

Jučer sam konačno skužio zašto obožavam gledat Vlašića, nekak mi je instinktivno simpatičan, ali mi nije bilo jasno zašto. Razlog je što nije traljo traljavi ko svi ostali da se mora namjestit na udarac, nego zna super šutnut na prvi dodir bilo to lijevom il desnom nogom, guzicom il glavom. Ovi svi Kramarići, Perišići, Petkovići, Mandžukići, Rebići prvo moraju primit loptu, pa je malo odbit od sebe da imaju zamah, i onda tek šutnut. Dotad se obrana triput postavi na mjesto.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 15 lis 2020, 08:11

Murta napisao:Jučer sam konačno skužio zašto obožavam gledat Vlašića, nekak mi je instinktivno simpatičan, ali mi nije bilo jasno zašto. Razlog je što nije traljo traljavi ko svi ostali da se mora namjestit na udarac, nego zna super šutnut na prvi dodir bilo to lijevom il desnom nogom, guzicom il glavom. Ovi svi Kramarići, Perišići, Petkovići, Mandžukići, Rebići prvo moraju primit loptu, pa je malo odbit od sebe da imaju zamah, i onda tek šutnut. Dotad se obrana triput postavi na mjesto.

my man! i ja volim kad igrač zna brzo, spontano i inteligentno iskoristit nesavršenu situaciju, a onaj gol Vlašića je upravo takav.
kod vlašića volim što je malo :anton4: , ima jako nisko težište pa mu je teško oduzet loptu i izgurat općenito
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 15 lis 2020, 09:07

ja sam prvi govorio da ga Bayern dovede
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 lis 2020, 09:08

Izvrstan igrač! Od prvog dana kad je zaigrao je postao važna karika ekipe, ta njegova energija, kvaliteta je toliko primjetna i zarazna da nema ništa bez njegovog učinka.

Mnogi klasični napadači zadnjih 10 godina to nisu mogli raditi, a udarac iz prve je nešto što top igrača i napadača posebice krasi.

Zato sam i pitao ovdje jednom bi li on Bayernu štimao jer u CSKA jako puno trpa i asistira sve više. Neće Müller vječno moći.

Usput, kako ćemo mi ikad pobijediti Francusku i Portugal jer evo 25 godina igramo i pokušavamo i ništa. Dobijemo Talijane, Nijemce, Španjolce i Engleze a ove nikako. :idk:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 lis 2020, 10:22

jozotg napisao:ja sam prvi govorio da ga Bayern dovede

Red passion napisao:Zato sam i pitao ovdje jednom bi li on Bayernu štimao jer u CSKA jako puno trpa i asistira sve više. Neće Müller vječno moći.

Bayern ima Müllera i dok je god Müller ovakav - ne vjerujem da ćemo kupovati 10-ku. Eventualno posudba poput Jamesa i Coutinha, ali nije Vlašić u fazi da ga se posuđuje.

Bayern bi sigurno imao problem da plati odštetu za desetku, jer ajmo realno, rusi ni nemaju razloga dat ga ispod 25-30 mil.
Posebno sad kad je financijska situacija u nogometu loša, sumnjam da će Bayern investirati dogodine 30ak milijuna za konkurenta Mülleru, kad ima drugih bauštela. Jer Thomas je top spreman, oslobođen je reprezentacije, tek mu je 31 god i jedino ga neka hardcore ozljedetina može spriječit da ne nastavi ovako još 5-6 godina.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 30 stu 2020, 17:53

Radikalno mišljenje: Gvardiol je trenutno naš najbolji obrambeni igrač. Možda će do Eura past jer će ga izmoriti silne utakmice, a mlad je, ali trenutno bi mi on bio prvi izbor od stopera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 24 ožu 2021, 22:21

Ovo danas teski proljev od utakmice...negledljivo :sick:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2021, 22:33

Slovenci na steroidima. Baš nas prave jednima i nemoćnima i zato poraz. Jedna od najlošijih utakmica pod Dalićem.

Kek odradio svoju zadaću za 10.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2021, 22:41

A slovenci u 90 minuta ništa osim sretnog gola i bunkera
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 24 ožu 2021, 22:43

Igrali smo 90 minuta ko Arsenal iz 2007. Čim smo se vratili na naš seljački nogomet u nadoknadi drugog poluvremena, odmah smo skuhali dvoje šanse.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 25 ožu 2021, 11:24

ivan napisao:A slovenci u 90 minuta ništa osim sretnog gola i bunkera

A sad si prevedi koliko moras bit jadan da od takvih izgubis.Zelja,trka,povezanost nista kod nas cista nula!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja