Što se više braniš to te sreća više mazi, a ne da gubiš utakmicu i ispadneš.
Jel ono uopće bio penal za Manchester? Vidim neki pizde da su suci opet silovali jeftiniju i slabiju ekipu i to uz uporabu VAR-a.

Red passion napisao:Liverpool 10 šansi na utakmici, nogomet baš ništa posebno, ali Madrid ne može primiti gol i stvori 2-3 opasne gol-prilike u 70-ak minuta utakmice.![]()
Što se više braniš to te sreća više mazi, a ne da gubiš utakmicu i ispadneš.![]()
Jel ono uopće bio penal za Manchester? Vidim neki pizde da su suci opet silovali jeftiniju i slabiju ekipu i to uz uporabu VAR-a.Sad je 1:2 i eto izgleda da će Guardiola dobiti prvu utakmicu nakon osmine finala LP okruglo 10 godina poslije.

Red passion napisao:Uspio je pobijediti Guardiola u gostima u LP nakon osmine finala nakon Barcelone. Očekivao sam prolaz, ali ne i turbo mučenje protiv razvojnog centra. Treba to s 4-5 golova zaokružiti jer jače ekipe ne opraštaju promašaje.
Real Madrid se obranio 90 minuta i završilo 0:0. Nacho i Militão izdominirali susret.
Polufinale:
PSG - Manchester City
Real Madrid - Chelsea
3 financijski napuhana kluba od Abramoviča, Dubaija i Katra u polufinalu. Došlo je do toga u sezoni 2020./2021. 9 godina je trebalo da se to dogodi.

doro napisao:Uefa razmatra ukinut vaznosti gola u gostima nesto sto smo mi imali prekjucer 3:3 ukupno idu produzeci....jebem vam mater ja to govorim vec 20g. smecari!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju