Do 2013. su sve jako dobro radili, onda dođe Heynckes, pa onda od ljeta 2014. sve sjebali, jednostavno stali, nema dalje promjena, reformi, laganih promjena ili prilagodbi, kadroviranje štuca. Karl vladao dok je bio Guardiola, zavukao mu se u šupak i ovaj ga istisnuo van i pravac Manchester.
Ma cirkus i eto odakle FC Hollywood. Jebote i Hollywood, ni on nije što je bio već skoro 10 i više od 10 godina.
Ovo je smiješno meni sve, a ne žalosno. Mi uspijemo nemoguće i to nakon što smo Treble uzeli pa onda i ostalih 3 titule. I uopće me ne briga što drugi sa strane misle, smiju se, upiru prstom, seru, pametuju, likuju, već sama činjenica da smo s Flickom izveli tzv. nemoguće.
Nijemac, perfekt njemački, bivši igrač kluba, njegov navijač, godine ko skrojene za 4-6 godina mandata, početnik kao glavni trener u profi nogometu, super napadački stil, njemački štih, okomitost, brzi tempo, pressing, kontre... I opet ispadne ne valja. Nije savršen, ima svoje gluposti, Hernándeza drži na klupi iako mu najbolji branič, ne zna još rotirati i me mari za primljene golove.
Opet se na transferima i širini momčadi sve prelomi u 2020. + ta igra moći, dominacija i ego u upravi, potrčko Hasan koji na daljinski upravljač služi savjetniku Hoeneßu.