Francuzi samo cekaju kontru i polukontru.
Njemci naprijed totalno dekoncentrirani...Havertz nije u tekmi uopce zasad,osjeca se pritisak...steta.

doro napisao:Kako Hummels zabija![]()
Francuzi samo cekaju kontru i polukontru.
Njemci naprijed totalno dekoncentrirani...Havertz nije u tekmi uopce zasad,osjeca se pritisak...steta.
Red passion napisao:Meni je Francuska favorit, Deschamps će opet igrati defenzivno, na kontre i dokle ide. Kad je igrao napadački za 2016., popušio je.

doro napisao:Gundo i Havertz mene najvise razocarali.

ivan napisao:Nijemci imaju svoje probleme koji su od prije poznati i već ste ih tu i komentirali sada nakon utakmice, ali brate mili kako su ovi Francuzi gadni i negledljivi. Možda Njemačka nije očarala, ali dajte molim vas pa šta su Francuzi pokazali?
Ako izbaciš golove iz zaleđa, osim autogola imali su još onu stativu. Ja nisam zapamtio ni neke njihove opasne i izgledne situacije osim toga.
Svaka im čast na efikasnosti - zabiju ti gol i onda ekipa s 11 superzvijezda sjedi na svojoj polovici i čeka kontre. Fuj! Meni su negledljivi i ne znam hoću li ijednu njihovu utakmicu više na ovom EURU gledati. Rade to što rade i dobri su u tome i funkcionira im za rezultate, ali za gledat katastrofa

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju