Borussia Dortmund

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Dortmund

PostPostao/la bavarac » 04 tra 2010, 13:18

doro napisao:A leverkusen je kao jači?! samo nek BVB ide u lp :bravo:

problem u bundesligi i LP-a...je taj što će rijetko imat 3ekipe u grupnoj fazi LP-a....jer svi znamo da je sad teže doći i proći to zadnje pretkolo....

najviše šansi tu dajem Schalkeu i gnojnoj taktici Magatha....i Werderu..koji nažalost jučerašnjim porazom si je sveo šanse na minimum...

S druge strane...prevelik je to zalogaj za BvB...jer su mlada ekipa i imaju neiskusnog trenera...ispadali su od Udina već u kupu Uefa...

Od ostalih kandidata HSV mi je previše sklon kiksevima i ozljedama...iako imaju najširi kadar.....a Kusen ima odličnog trenera i poletnu ekipu koja ima ravnotežu mladost i iskustvo....tako da sa nekim pojačanjem mogli bi se ušuljat u grupnu fazu LP-a....

1.Bayern
2.Kusen
3.Schalke

bilo bi idealno kad nemože Werder do 3mjesta.... :(
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2010, 15:03

doro napisao:A leverkusen je kao jači?! samo nek BVB ide u lp :bravo:

:shock:

Pa pročitaj kaj sam ja reko! Kusen ima svoje potncijalne probleme koje isto tako mogu navest ako te to interesira, ali pošto je ovo Topic od BvB-a! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 04 tra 2010, 21:40

najidealnije bi bilo da pored bayerna njemacku predstavljaju hsv i bremen. sto se lige prvaka tice. kako stvari stoje od toga nema nista, pa se postavlja pitanje da li je za njemacki fudbal bolje da leverkusen uleti u to takmicenje ili pak stari div dortmund. koliko god apotekari imali kvalitetniju ekipu, borussiji zelim to mjesto koje vodi u elitni dio.
sjajni bremen ima jos sansi za takvo nesto, dok je labbadijinim momcima i europa liga pod znakom pitanja.
kao zadnjeg ucesnika u tom natjecanju zelim vidjeti stuttgarta, dok wolfsima predvidjam osvajanje euro-lige pa samim tim kao branioci naslova, da se ponovo pojave u ovom takmicenju.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 05 tra 2010, 07:20

Ja bi radije vidio Dortmund nego Leverkusen u LP. Oni trebaju investirat, pojačat se, ali bitno je ne pretjerivat. Ako ispadnu iz LP, idu direktno u grupu EL, tako da vjerojatno ne bi trebali bit u debelom minusu.
Ako bi nekim slučajem ušli u LP, zaradili bi dobre novce, a vrlo vjerojatno bi opet pošli u EL s trećim mjestom iz grupe.
A od Kusena zbilja ne znaš što očekivati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 05 tra 2010, 10:21

Kusen bi bar dovea nove Brazilce koje bi mi kasnije kupili za dobre pare. :D

Ne želim niti jedne u LP. Najviše bi volio vidit Werdera ali teško. Glupi HSV je davno zasra.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 05 tra 2010, 11:31

Pošto sam ja davalja počeo pratiti sredinom 90-ih nogomet i ako ti se tada svidi njemački nogomet, imaš samo dvije opcije navijat za bayern ili dortmund - ja sam odabrao crvene :D tako da dortmund ne volim i njih smatram jednih od žešćih suparnika bayerna i ne želim da oni idu u LP, nek ide kusen!
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 05 tra 2010, 16:21

Effenberg23 napisao:Pošto sam ja davalja počeo pratiti sredinom 90-ih nogomet i ako ti se tada svidi njemački nogomet, imaš samo dvije opcije navijat za bayern ili dortmund - ja sam odabrao crvene :D tako da dortmund ne volim i njih smatram jednih od žešćih suparnika bayerna i ne želim da oni idu u LP, nek ide kusen!

Amen.... 8-) :bravo:

naše tekme su uvijek bile na nož...i stvarno me čudi kad netko želi uspjeh za ovaj klub...nek ispadnu u drugu ligu što se mene tiče..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 05 tra 2010, 18:23

Nije problem doć do trećeg mjesta po koeficijentima, nego ga je problem zadržat, a siguran sam da Dortmund može osvojiti više bodova od Kusena. Pa i Hrvatska je bila 13. na toj listi, a di smo sad? U PM, eto tu smo. :mrgreen:
Ako se mene pita, ja bi bio najsretinji kad niti jedan klub iz Ruhra i Nord-Reina ne bi ušao u europu. Zadnjih godina su u europi bili klubovi Nord-Sud(Werder, HSV-Stuttgart, Bayern) i Njemačkoj je išlo fenomenalno.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2010, 07:48

BvB se oće pojačati za slijedeću sezonu, ali da bi se to ostvarilo morat će se zaradit lova na prodaji igrača, ali ne ŠPEKu nego onim manje kvalitetnim. Tako su na izlaznim vratima Valdes za kojeg BvB navodno traži mizernih 3 miljona eura :( , ako se neuspije nejga prodat onda bi Hajnal mogao proč. Navodno niti Kringe nema budučnosti u klubu te Rangelow...

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... aufen.html

Zorc: „Ich kommentiere keine Namen. Richtig ist, dass sich das Gesicht der Mannschaft verändern wird.“

Zorc je izjevio da neće komentirati imena, ali će se izgled momčadi za slijedeću sezonu promijeniti.

Spox je također objavio da bi Owomoyelina zamjena, znači bek ap za desnog beka :D mogao bit Lukasz Piszczek iz Herthe...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2010, 08:26

BvB potvrdio da su sve dogovorili sa Lewandovskim. Odšteta će biti oko 5 milja, još samo ostaju detalji. Sada kada barioss neće moči igrati, BVB se "neće morati", brinuti za golove!

RESPECT!!!! Troše se pare! 8)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 11 svi 2010, 08:46

Mislim da im je to jako dobar posao. Sigurno će ga prodat za duplo ili više.
Kad bi prodali Subotića i sve novce od transfera potrošili, oni bi mogli složit jednu jako dobru ekipu za četvrtfinale EL.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 12 svi 2010, 19:53

de si zamislite da smo ostavili Hummelsa.... :( ....al ipak je on otišao dok je još Lucio bio u ekipi.... :neee: ...tako da.....morat ćemo tražit nekog drugog.... :lol: :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 05 lip 2010, 15:32

Slika

Navodno se Milan zanima za Barriosa! Spominje se cifra od nekih 30 milja! Brijem ako bude Milan ponudio 18-20 milja da ce Dortmund prihvatiti!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2010, 07:30

Slika

Ovo sad već postaje intrigantno. Još će na kraju Barioss ispast zvijezda ovog prijelaznog roka. Samo nije mi jasTno kak su svi došli na tu cifru od 30 miljona eura, otkuda tako kvalitetena reklama, a čovjek nije niti prvi strijelac lige bio. Očito da novinarima ta cifra prodaje novine, a i ide im u prilog to stalno nabijanje cijena igrača od uprave BvB-a. Dođe li stvarno milan ili Man City po njega, BvB bi trebao pristati na svaku 20+miljona eura odštetu jer ipak ne igraju u LP da bi se cjenkali sa prolazom skupine...Čak možda niti cijena od 15-20 miljona ne bi bila loša, ali ovak kad te bombardiraju sa brojkom 30, stekneš dojam da je to onda premalo i da se more dobiti više. Izglada da u BUNDESLIGI ima više ŠPEKA nego kaj sam to ja mislio!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 07 lip 2010, 07:36

Dobro, sad kad se tu spominje City cijena od 30 milja i nije toliko nerealna. Između ostalog, misljenja sam da tu Bild serucka i to malo previse!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi