Počelo je počelo, sledeći tedan udaramo mrkvicu. Eh koje će to udaranje bit, ko bu to dočeko, 6 dugih tjedana ja bez svoga Bayerna
U utorak tekam. Sudbina je htjela da baš igramo protiv Stuttgarta, repriza naše posljednje tekme 1. djela sezone.
naši izgledaju jebeno, u top formi, sve prijateljske dobili. E sad kak će izgledat prvih 11 nisam baš siguran, ali da se malo zaigramo.
Na golu Rensing ziher, levo Lahm, a za sredinu obrane mislim da su sve kombinacije moguće, čak mislim da nećemo izać u satavu sa Luciom i Michom, ali nemora bit. A desno e to je pitanje, dal sad igrat sa Oddom ili Lellom, jer bumo sledeće 3 tekme tak i onak morali bez Odda, tu bi se moglo dogodit da svako dobi pol tekme...
Za vezu , samo bi reko da će bit borba između Schweinija i Altintopa ko će startat ali isto tako mislim da će tokom tekme oba igrat. Brijem da će Klinsmann tokom tekme oba igrača sa desne strane mjenjat.
kaj se tiće napada Klose - Toni, to je po meni neupitno iako je donovan igro jako dobro u pripremama!
Eto ga, da mi se Speedy ne plaće kak niko nije otvoril temu i kak ves on mora delati!

width="960"