melodyne napisao:Ja bih ga doveo i da kosta 100 miliona. Sta da vam kazem neka nasi stede ovo leto.

cruz napisao:Pa zar naši misle, sve i da Lewa ode dogodine i da imamo pare na raspolaganju, da bi se Haaland iz Dortmunda uputio u Bayern, umjesto recimo u Real Madrid?
Ako Brazzo dovede Haalanda - ja ovdje vama sada obećajem da nikad više neću kritizirat transfer politiku kluba na forumu.

doro napisao:cruz napisao:Pa zar naši misle, sve i da Lewa ode dogodine i da imamo pare na raspolaganju, da bi se Haaland iz Dortmunda uputio u Bayern, umjesto recimo u Real Madrid?
Ne ovisi to o Hasanu vec o igracu samom.
cruz napisao:Ako Brazzo dovede Haalanda - ja ovdje vama sada obećajem da nikad više neću kritizirat transfer politiku kluba na forumu.

Der #BVB verpflichtet den kroatischen Nationalspieler Marin #Pongracic. Der Innenverteidiger kommt auf Leihbasis vom VfL Wolfsburg für die Saison 2021/22 zu den Schwarzgelben.

Nico Schlotterbeck will definitely not join FC Bayern. The defender has chosen 'another club'. In the past few weeks, there has been a lot of talk about Schlotterbeck internally at Bayern, but the club was too slow to make their move
Schlotterbeck has agreed to join Borussia Dortmund. BVB and Freiburg are in contact to negotiate a fee. The defender's name was discussed at Säbener Straße, but the club's bosses did not come to a full conviction that he already has the Bayern level [Bild]

cruz napisao:Süle, Schlotterbeck, Adeyemi... Tri pojačanja s njemačkom putovnicom.
Po meni su to 3 dobra transfera, ali uvijek kod njih imam onaj osjećaj da je bitnije počistiti ekipu prije nego se pojača, previše se šrota vrti. Schrottmund eben.

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju