Veli Uli da je on znao da će Rooney zaigrati, čak se kladio s Rummeniggeom.

Zna čovjek.
Što reći o utakmici? Ja ne znam zašto, ali nekako sam očekivao da bi se ovo moglo dogodit.
Primimo prvi gol...primimo drugi gol...

Ma nek sve lijepo ide u 3PM.
United napada, a mi ne možemo ništa, al ono doslovno ništa.
Raffael promašuje. Hoće li ovaj bit novi Kieran Gibbs?
Jbt što je sad Olić promašio.
Sad, su nam zabili i trećeg, a svi misle da će bit i deset komada. ALI nakon 2:0 sam se predao, a kad su nam zabili treći gol, znao sam da prolazimo, da će se ovo poklopiti točno na 3:2, nije bilo mogućnosti da se ne poklopi.
I samo nekoliko minuta poslije, Olić ide, prolazi jednog, aaaaaaa sad je u kutu

, puca!, ma van der Sar će ovo obranit

, ali lopta prolazi, i gooooooooooooooool.
Poluvrijeme
Van Gaal vadi Mullera i ubacuje Gomeza. valjda sam pet, šest puta ponovio: "Sad je konačno i ovom došlo iz guzice u glavu".

Ali Manchester još uvijek dominira terenom.
Bayern ima loptu, a neki Unitedovacradi prekršaj. Daj mu žuti i igrajte dalje! O, gle!, pa to je Raffael koji već ima žuti. Sudac će mu lagano dat crveni jer još je mlad, ko zna kako bi Nevillea kaznio? Oće li bit crveni? Vadi žutog, ma toooo, tako treba.

Je, ovaj je novi Kieran Gibbs.
Ajde, sad, treba zabit samo jedan gol i ne primit niti jedan! Lagana misija na Old Traffordu.

Korner za Bayern, Ribery ubacuje na prvu, a United to lagano riješava.
Korner za Bayern, Ribery ubacuje na prvu, a United to lagano riješava.
Korner za Bayern

, e tući ću te ako i ovaj put ubaciš na prvu!

, lopta ide do Robbena, on pucaa, van der Sar ne može ništa, lopta ulaziiiiiiii, goooooooooooool.

Sad lagano treba umrtvit igru i proći dalje. I tako bi.

Obrana je bila jako, jako loša prvih 20-tak minuta. Badstuber me totalno podsijećao na Lella protiv Barcelone prošle godine. Jednostavno katastrofa. Ali, WHO CARES

, Bayern je u POLUFINALU, a United nije. I to je sve što je u ovom trenutku važno.