Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

PostPostao/la cruz » 21 ruj 2021, 10:35

iako mu je ugovor samo do 2022. opet bi bio multimilijunski trošak.
plus nema slobodnog trenera da valja, morali bi nekog iz ugovora izvuć, opet trošak.
kad mu istekne ugovor nema više troškova, ne znam di si to čuo?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 21 ruj 2021, 10:38

Izvor je sranje, ali gdje ima dima, ima i vatre.
Ne bi bio tako "opusten" nakon svega sto se desilo klubu zadnjih tjedana, tj. mjeseci.

Eine vorzeitige Trennung von Trainer Ronald Koeman käme dem FC Barcelona wohl teuer zu stehen. Bei einer Entlassung müsste Barca dem Niederländer angeblich zwölf Millionen Euro Abfindung zahlen. Das hatte zuletzt TV3 berichtet. (Koeman bei Barca vor dem Aus?)

Doch selbst bei einer Nicht-Weiterbeschäftigung über den Sommer 2022 hinaus - so lange läuft der Vertrag - müssten die Katalanen wohl tief in die Tasche greifen. Wie Radio Catalunya berichtet, müsste Barca sechs Millionen Euro an Koeman überweisen, sollte der Klub seinen Vertrag nicht verlängern.
Das gehe aus einer Klausel hervor, die von Ex-Präsident Bartomeu unterzeichnet wurde.
Hintergrund der Vereinbarung sei, dass Koeman 2020 eine Entschädigung an den niederländischen Verband KNVB zahlen musste, um dort aus seinem unbefristeten Vertrag bei der Nationalmannschaft herauszukommen und Barca-Trainer werden zu können.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 21 ruj 2021, 10:48

Samo neka propadnu kao milan...smece snobovsko od kluba.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 ruj 2021, 11:05

Nadam se da ih jedno 10 godina neće biti na velikoj sceni, ali to su samo puste želje. Dočeka se arogantna banda ko Barcelona na sve 4. :mrgreen:

Inače oni žele otpustiti Koemana, samo frka je ta lova i sve to. Tipični arogantni Nizozemac, a ko trener ništa značajno ništa značajno postigao nije.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 ruj 2021, 12:29

Red passion napisao:Nadam se da ih jedno 10 godina neće biti na velikoj sceni, ali to su samo puste želje. Dočeka se arogantna banda ko Barcelona na sve 4. :mrgreen:

hejter :P

ti gledaš samo negativne stvari.

ako nisi uživo u xaviju, iniesti, messiju, ronaldinhu, puyolu itd. onda si vođen hejtom :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 21 ruj 2021, 13:09

Oni su toliko na kredit živjeli zadnjih godina, a ironično uspjesi su im bili lošiji nego dok su slijedili svoju filozofiju. Uzeli LP 2015. i 2011. u zadnjih 10 godina a ostatak vremena nisu ni prismrdili.
I mi imamo 2 LP a puno puno manje para uloženo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 21 ruj 2021, 13:12

Moguci nasljednici Koemana

Xavi, Andrea Pirlo, Antonio Conte, Phillip Cocu, Löw
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la ivan » 21 ruj 2021, 13:37

Lahm napisao:Moguci nasljednici Koemana

Xavi, Andrea Pirlo, Antonio Conte, Phillip Cocu, Löw

Low low :fckyeah:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 ruj 2021, 14:55

cruz napisao:
Red passion napisao:Nadam se da ih jedno 10 godina neće biti na velikoj sceni, ali to su samo puste želje. Dočeka se arogantna banda ko Barcelona na sve 4. :mrgreen:

hejter :P

ti gledaš samo negativne stvari.

ako nisi uživo u xaviju, iniesti, messiju, ronaldinhu, puyolu itd. onda si vođen hejtom :mrgreen:

Ne miješam gospodu prije ljeta 2008. s ciganima nakon 2008. /2009. Cruz.

To prije 2008./2009. I sad mogu navesti udarnih 11 i pričuve, kakva je to samo ekipa bila... :smile30: Uživao sam u njoj i bio ljubomoran jer mi nismo imali ekipu tih godina. 3 različite ekipe.

Od 2008-2013. nije prošlo kod mene, dosada, čak se i u Bayern prelilio kasnije. Samo 2008/2009 je valjala i još ona s Vilanovom 12/13.
Enriqueova iz 14/15 i 15/16 je isto bila dosta dobra i jako uspješna. Dosta sam gledao njihove utakmice tada.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 22 ruj 2021, 12:02

Ajax manager Erik ten Hag denies Barça rumours: “What do I have to do with all that? I am busy with Ajax. These rumors… that’s fun for you, but not for me”, he told ESPN NL.

Pokusali ali kifla....

Mozda da Katalonci probaju sa Ancelottijem ? :lol:
To sto je trener Reala nema veze...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 22 ruj 2021, 12:49

Robert Moreno koji je vodio Španjolsku privremeno i Monaco prije Kovača je rekao kako bi na koljenima došao u klub jer je Katalonac i mislim da je njihov navijač.

Mene zanima tko bi htio taj klub voditi a da ne dolazi iz španjolskog/portugalskog govornog područja.

Neka pitaju Mourinha da ih preuzme i da se konačno pomire. :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 ruj 2021, 15:25

Prosto je neverovatno sta se njima desilo. Bukvalno se svi spradaju sa Barcelonom. :?

Jedini nacin da se izvuku iz ove situacije je da se okrenu svojoj skoli. I najbolji za taj posao je Xavi koji i sam izasao iz iste.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 23 ruj 2021, 15:22

Barça manager Koeman to VI: “The only way I will quit Barça is when my messages don't arrive at the players anymore. That's when I will say: ‘Okay, I am done here’. But this is not the case. Every day that I am on the pitch with my players is a nice day”. Blauer Kreis #FCB
@TheEuropeanLad

:haha:

Fura se na van Gaala ?
:mrgreen:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 23 ruj 2021, 15:31

Fora je kak se u ovoj situaciji krivica na jednog Comana želi svalit.

Kao prvo taj mi nebi treniro Hrvatski Dragovoljac. Kao drugo sad im nebi niti Nagelsman pomogo ako se zvijezde nepoklope.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 ruj 2021, 10:39

Lahm napisao:
Barça manager Koeman to VI: “The only way I will quit Barça is when my messages don't arrive at the players anymore. That's when I will say: ‘Okay, I am done here’. But this is not the case. Every day that I am on the pitch with my players is a nice day”. Blauer Kreis #FCB
@TheEuropeanLad

:haha:

Fura se na van Gaala ?
:mrgreen:

Ma Nizozemci su općenito arogantan narod, vidiš to iz njih. :) Negdje sam prije par mjeseci to i pročitao.

Koemana bih iscipelario ko vola, majke mi. Pogledaj tu njušku i pogled, za razbit i ispresavijat totalno. :mrgreen:

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/marko-pjaca-se-preporodio-u-torinu-pod-vodstvom-ivana-jurica-on-je-nevjerojatan-talent---667982.html?itm_source=HomeTopRow&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica

Pjaca se vraća!!! :smile10:
Tako mi je drago da u Torinu se hvata novi zalet s 26 godina. 5 godina je izgubio zbog oba koljena i sve te posudbe uz Juventus koje nisu imale učinak. Sad pod I. Jurićem se nadam kako će doći na svoje. Taj igrač nam totalno fali 5 godina za desno krilo uz Perišu u reprezentaciji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja