Drugi najbolji trener lige hita prema prvom mjestu, a utakmica mu tek počinje za 45 minuta. Ne znam što i kako je Bjelica pripremio, ali ovo je uništenje od protivnika slične klase kakvo se nije vidjelo godinama. Osijek niti pritišće, niti napada, samo stoji i čeka, ko Dalićeva taktika protiv Španjolske.
Al kakve su to izmjene? Jugović i Žaper ko telci, a on vadi Kleinheislera. I onda još stavlja Pilja, a ne Neju koji bolje povezuje igru. U napadu umjesto da pridoda target mana Mierezu, on ga vadi i opet ostaje na jednom napadaču.
Bjelica u jednoj utakmici uništio sve što je mogao.
Slična priča kao i prije tjedan dana, koma koliko Osijek je nemoćan u fazi napada, koliko lopta se diže u zrak u fazi napada i to na kraju izgleda ko nabijanje. Jednostavno loše, ni u HNL-u zadnje 2 utakmice su bile slabe protiv Dragovoljca i Belupa.
Pametno. Ali budimo realni, nisu oni u stanju ove sezone da uzmi bilo sta u Evropi. Nadaju se slabijom sezoni Bayerna i to zele da iskoriste. Mada cisto sumnjam da ce uspeti.
Al gubit doma od rangersa 3:0 i 4:1 je teska sramota.Pa lakse mogu EL osvojit nego Buli...mi da smo turbo ocajni to nemoze nitko osvojit tako neka mi samo non stop osvajamo kad su drugi prejedni!