Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

PostPostao/la ivan » 19 stu 2021, 22:46

Sumnjam da će to napraviti, ali jbg ima dužnost prema klubu i svima ostalima. Ne može tako besmisleno propuštati utakmice
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 stu 2021, 17:05

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1462030453771227136

Vec je sada eine Legende! :legendo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2021, 10:19

Bayern's 5 unvaccinated players are Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting and Mickaël Cuisance

The 5 players were ordered to come to Säbener Straße on Thursday at 9am for talks. The bosses wanted to talk to the players as the situation was getting worse. The players who had to be quarantined were told that they would not get paid during their quarantine

For Kimmich, with an estimated annual salary of 20 million euros (including bonuses), this means a loss of 384,000 euros per week. With two weeks of quarantine, that makes it 768,000 euros

The unvaccinated players were told to not only think about themselves, but also about the club. The bosses emphasized that it was of course their right not to be vaccinated - but it was then also the right of the employer to withhold the salary in case of quarantine

Further measures do not seem to be ruled out either: The unvaccinated players could also be isolated from their teammates during training

The players themselves were very surprised. They thought that the bosses would only try to convince them to take the vaccine. But they was caught off guard by the salary topic and the talk of training isolation

The measures taken by the bosses were met with approval by the rest of the team

Bild am Sontag is reporting that Bayern ordered Choupo, Musiala, Gnabry, Cuisance to the Sabener Street and had Kimmich there over video call and there Kahn, Brazzo, Hainer and Dreessen have told them, that Bayern is going to keep their wages for the time they are non active because of covid or quarantine. And that counts retrospectively for all of them, so Gnabry is pretty fucked with that, basically a whole month gone. And for Kimmich this could mean around 800k that he is missing already.

The most fun part is, that they all seemed to be surprised by this decision.

Rumors were already floating that the Bayern bosses see the seasonal goals in jeopardy because of this covid non vaccinated crap, you never know who or when they might be not available because of it. Even the team seems to get frustrated by the stance of them, especially Kimmich who always proclaims he wants to be a leader and future captain.

Sad znamo tko su I evo, izgubit će lovu za negiranje. Oni ajme iznenađeni što će im biti uskraćene plaće za neigranje. Vidi se da nisu bili na tržištu rada. :D

Kahn, Hainer, Dressen i Salihamidžić su rekli svoje, a i suigrači.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 11:04

Kimmich macht von seinem noch GRUNDRECHT Gebrauch und wird von seinem Verein dem wie ich dachte GROSSEN FCB, nun so behandelt! Mich würde interessieren ob dies unter Uli auch so gekommen wäre! Lieber Oli, lieber Hasan, ganz ganz schwach! Ob dies rechtlich haltbar ist würde ich auch erst prüfen! Noch ist keine Impfpflicht! Das erste Mal seit ich Bayern-Fan bin also seit 1986 schäme ich mich für diesen Verein!

Otislo sve u kurac! Sumrak mozgova!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 11:09

Red passion napisao:
Bayern's 5 unvaccinated players are Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting and Mickaël Cuisance

The 5 players were ordered to come to Säbener Straße on Thursday at 9am for talks. The bosses wanted to talk to the players as the situation was getting worse. The players who had to be quarantined were told that they would not get paid during their quarantine

For Kimmich, with an estimated annual salary of 20 million euros (including bonuses), this means a loss of 384,000 euros per week. With two weeks of quarantine, that makes it 768,000 euros

The unvaccinated players were told to not only think about themselves, but also about the club. The bosses emphasized that it was of course their right not to be vaccinated - but it was then also the right of the employer to withhold the salary in case of quarantine

Further measures do not seem to be ruled out either: The unvaccinated players could also be isolated from their teammates during training

The players themselves were very surprised. They thought that the bosses would only try to convince them to take the vaccine. But they was caught off guard by the salary topic and the talk of training isolation

The measures taken by the bosses were met with approval by the rest of the team

Bild am Sontag is reporting that Bayern ordered Choupo, Musiala, Gnabry, Cuisance to the Sabener Street and had Kimmich there over video call and there Kahn, Brazzo, Hainer and Dreessen have told them, that Bayern is going to keep their wages for the time they are non active because of covid or quarantine. And that counts retrospectively for all of them, so Gnabry is pretty fucked with that, basically a whole month gone. And for Kimmich this could mean around 800k that he is missing already.

The most fun part is, that they all seemed to be surprised by this decision.

Rumors were already floating that the Bayern bosses see the seasonal goals in jeopardy because of this covid non vaccinated crap, you never know who or when they might be not available because of it. Even the team seems to get frustrated by the stance of them, especially Kimmich who always proclaims he wants to be a leader and future captain.

Sad znamo tko su I evo, izgubit će lovu za negiranje. Oni ajme iznenađeni što će im biti uskraćene plaće za neigranje. Vidi se da nisu bili na tržištu rada. :D

Kahn, Hainer, Dressen i Salihamidžić su rekli svoje, a i suigrači.

Ti to podrzavas?! Jel cijepljenje obavezno zakonom?! Jel oni nece igrat svojom voljom?! Kakva karantena koje trziste rada?! Ako te netko stavi u karantenu ili bolovanje ti placu moras dobiti eventualno smanjenu po zakonu itd?

Ljudi kaj ste vi bolesni u glavu?!

Sramota za Bayern!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2021, 11:25

Nemam ja što podržavati ili ne podržavati, to je tako kako kažu i kraj priče.

Red passion napisao:19.11.2021.

Prođem one naslovnice Bilda i SportBilda na Instagram pričama, vidim Kimmich 2-3 članka, jedan od njih Oliver Kahn ima tešku zadaću pozabaviti se s njime.

Kako stvari u njemačkoj državi se razvijaju, on bez cijepiva neće moći uopće igrati nogomet, a s druge strane u Bavarskoj će se opet uvesti 25% kapaciteta na stadione i to za cijepljene, preboljene, testirane i šta ti ja znam već ne što sve treba napraviti i imati da uđeš.

Po sadašnjem pravnom gledištu, Bayern može Kimmichu legalno i legitimno oduzeti plaću za svaki nastup koji propusti i to je to.

Po njemačkom zakonu što sam vidio prije par dana što su Nijemci napisali klub nije obavezan ni centa platiti i sad klub to provodi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 12:46

Da sam Kimmich otiso bi iz kluba....Bayern je postao smece ne klub.

Zdravog covjeka maknut zbog suludog zakona?!Cijepljenji sire zarazu a pcr testovi su nesigurni time se trebaju pozabavit.
Znanstveno dokazano da cijepljeni i necijepljeni imaju istu kolicinu virusa u sebi zato se ljudi bore sirom svijeta za istinu.Ovo cijepivo je promasaj a politicari se radi toga izivljavaju na ljudima.Di im je plan B?!

Kimmich otidji iz kluba nek roca igra tu poziciju...prvo pederluk sad poceli sirit politiku protiv samog covjeka van svake pameti.
Cista segregacija i podjela a razloga znanstvenih 0.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2021, 12:53

Placu dole i jos ih kaznit!
Jeboti pas mater i Hitleru kad ga trebas. Nek vise to cjepljenje bude obavezno i gonite se u 3 pm a ne da tu moram non stop sa ljudima koji su na razini čistača cipela komentirat jel se trebam cjepit il ne. Ajd u pičku materinu više!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 14:21

Tko tebe tera da se s bilo s kime raspravljas?! Proseci pesa vani i smiri zivce.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2021, 14:36

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1462396080038031361

Ovo su sad već nevidljive sile u pitanju. :hehe: :hehe: :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2021, 16:04

doro napisao:Tko tebe tera da se s bilo s kime raspravljas?! Proseci pesa vani i smiri zivce.

Pa ti jebote i svaki onaj konj kaj misli da ima pravo misliti. Ti debili su i sve sjebali. Nema misljenja nego terorizam i mars u kurac.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 17:09

anton 1983 napisao:
doro napisao:Tko tebe tera da se s bilo s kime raspravljas?! Proseci pesa vani i smiri zivce.

Pa ti jebote i svaki onaj konj kaj misli da ima pravo misliti. Ti debili su i sve sjebali. Nema misljenja nego terorizam i mars u kurac.

Proseci pesa na friskom zraku reko sam ti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 17:55

Red passion napisao: https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1462396080038031361

Ovo su sad već nevidljive sile u pitanju. :hehe: :hehe: :hehe:

Cek samo njih 4 su imali kontakt ili problem kaj nisu cijepljeni?! Kaj ovi debili u upravi ne prate znanstvenike koji rekli da zarazeni cijepljeni i necijepljeni imaju istu kolicinu virusa i isto prenose zarazu?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2021, 19:42

doro napisao:
anton 1983 napisao:

Proseci pesa na friskom zraku reko sam ti.

A zaš ti nebi rađe siso kitu? Ja ti garantiram da je veća korist. Kad sišeš kitu onda nerazmišljaš.

Ja sam imo coronu, tak kak sam ju ja imo svima bi reko nemojte se cjepit. Moja zena je imala coronu i tak kak ju je imala rekao bi svima pod muss da se moraju cjepit. Dal mi djete je ili nije imalo fakat ne znam jer je bilo u kontaktu s nama. Mama i brat su mi imali teeeešku coronu i oboje su se cjepili nedavno. Tata mi je imo coronu i nazalost preminuo je a ja bi dao sve na svijetu da se cjepio pa da vidim ishod... moja zena se ne zeli cjepit, ja ne znam dal da se cjepim il ne a cjeli je problem što imam izbor!!!

Jeboti izbor mater u picku da ti jebem! Il svi il nitko a ne da mi jedan doro koji ima dva razreda škole ima pravo nes rec sa nekakvom težinom! Zašutite u 3 pm svi odreda i zamolite Plenkovica da kaze sve ili nista i kad to kaze tog se drzimo i idemo dalje!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 21 stu 2021, 20:00

Majmune tulavi balavi okani se mene spominjat to je prvo...drugo boli me kita tko je ili nije imao koronu svoje frustracije lijeci kod psihijatra.

Zao mi je samo sto ti prije nisam dao pljusku za uho jer to si odavno zasluzio cisto pedagoski jer nisam nasilnik..sad imam pametnijeg posla nego da odgajam glupane frustrirane kao sto si ti a i nisi vredan mog dodira po toj ruznoj njusci nebitan si.

Ispricavam se ostalim deckima na forumu al budala bolje ne zasluzuje i trebam ga opet ignorirat kao sto i jesam vec jednom a tako ce i biti odsada.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva