Lahm napisao:A sta sam ja to promasio ?
Lijepo u zakonu pise, tko se nije cijepio, fasuje coronu, ide u karantenu.
U karanteni si 14 dana, i za to ne dobijes placeno.
Ako za mene to vrijedi, ako za druge vrijedi, zasto to ne bi za nogometase?
Zato sam i rekao, ako je ono istina, te ako zele na sud, popusit ce oni, ne drzava
anton 1983 napisao:Ne Miki ja nezelim obaveznu vakcinaciju pa ka se nisam cjepio i najvjer9jatnije neću, nego ne zelim izbor kojeg nikad nije smjelo niti biti. Pa zamisli Mikija u Beogradu pod prvim lockdownom ide po kvartu i sere JA NEĆU, pa metak čelo kombinacija u sekundi. Miki ljudi nesmiju imat izbor shvati to!
Ako je pravilo da djete nesmije imat izbor jer to nemre shvatit izbor onda ti shvati da ga niti ljudi nesmiju imat jer misle da znaju.
Ti kao antipeder potpisi ak se razbolis da nesmijes koristi medicinsku pomoc, jel može?
Evo ja placam dopunsko a niko me netjera da placam, ali ak govno pogodi ventilator onda ja imam dopunsko, a ti nemoj placat dopunsko pa ak ti govno pogodi ventilator jebi se. Jel razumijes?
Shvati da je Kimmich izabro da NE ŽELI plaču i neseri!

ivan napisao:Ali kakve to ima veze s klubom? Pa ne donosi klub zakone. Ja ne kužim samo kak vi ne vidite da klub tu nema izbora. Stvarno ne vjerujem da vi neki mislite da bi oni trebali stat na stranu necijepljenih![]()
I ne govorim uopće o tome tko je za cjepivo tko protiv nego o ekonomiji, marketingu i sl. Dakle stvarno ne kužim šta očekujete od kluba

ivan napisao:Ali ti kužiš da u tom poslovnom odnosu on nije poduzeo sve moguće da spriječi svoj izostanak i klub gubi zbog toga lovu.
Samo pare

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju