Puno je problema bilo, puno izostanaka i onda je sve neuređeno djelovalo. Iako je bilo i nekih starih boljki koje vidimo tokom sezone, na momente određena nepovezanost redova, nedostatak balansa i slično. Obično kada meljemo to ide pravo, a kod zaostatka se ponašamo lošije nego što je to bio slučaj kod Flicka. A opet u ovoj utakmici i ima dosta opravdanja, ali kako Pale kaže i kod njih je bilo izostanaka. Gladbach je odigrao hrabro - ponovo (na stranu sve ostalo) i svaka im čast na pobjedi.
Red passion napisao:
Transfer-politika Bayerna je banana, novaca nikad nema, čak ni onda prije 2020. ga nije bilo.
Joj nekad kada raspališ surovo, onda bi čovjek zaista pomislio da je to baš tako loše od uprave...
Mislim meni su najveći ovi promašaji pred prošlu sezonu dovođenje Sarra, Coste i sl. Roca evo moguće da neće biti promašaj, ali u suštini mi smo ostalo sve dobro odrađivali. Nije samo tu dovođenje Gnabryja, Sanea i slično, nego i držanje na okupu i produživanje ugovora sa Kimmichom, Goretzkom, ranije Mullerom i Lewom, a sada uskoro vjerovatno i s Comanom, sve je to itekako koštalo.
A da je bilo promašaja to jeste. Pogotovo ta saga oko Hudson-Odoija, kod kojeg kada se ime spominje izazove mi mučninu, jer je sramotno bilo toliko se vrtit oko tog igrača...I tako ispadat cirkusant, a Hasan je tu baš cirkusant ispao...