cruz napisao:doro napisao:Nikad mi nismo ni imali plan B kod zadnjih 4-5 trenera!
---
da budem kontra svima ovdje

ne mislim da je išta "iza kulisa" razlog lošijoj igri.. Čisto mislim da se radi o lošijoj formi (plus izostanak 3 prvotimaca). I to je to.
Ma i ja mislim da nema ništa iza kulisa. Ekipa se donekle opusti, jer već sada godinama daješ maksimum i dominiraš i teško je konstantno držati fokus. Onda ti neke ekipe i provale slabe tačke i dobro to iskoriste, trener malo eksperimentiše, padneš u rupu i teško se onda tako brzo vratiti da sve ide s lakoćom.
Ali eto pozitivno je bilo protiv Furtha, što se i Lewa raspuca, krenu se vraćati, pa napravi i onaj faul, dade malo znak, pokaza da se treba trznuti. Nije to ranije bilo tako kod njega. A po tim potezima se vidi da ekipa hoće i da štima odnos s trenerom, ali se par procenata u hodu pogubi...
Samo te neke oscilacije, eksperimenti Julianovi ne bi se smjeli dešavati u najbitnijim K.O. utakmicama, ne smije se ono ponavljati iz Leipziga gdje u jednoj utakmici bude top a naredna protiv nekog drugog top protivnika zakazivanje na svim razinama.