Nedjelja, 17.04.2022. u 15:30h
SchücoArena, Bielefeld

Miki napisao:Bilo bi dobro da Bajern izgubi, da se alarmi još više upale i da krene čišćenje kadra i uprave konačno. Odavno sam pominjao Hasana i njegove "bravure" na mjestu sportskog direktora. Vrijeme je da se tome stane u kraj.

ivan napisao:Imam dojam da je to nešto u nama balkancima da ne možeš trpjet uspjeh nekoga od nas. Ili čak kompleks manje vrijednosti. Želimo najbolje za Bayern, a to nikako ne može bit neki bosanac/srbin/hrvat...

ivan napisao:Imam dojam da je to nešto u nama balkancima da ne možeš trpjet uspjeh nekoga od nas. Ili čak kompleks manje vrijednosti. Želimo najbolje za Bayern, a to nikako ne može bit neki bosanac/srbin/hrvat...

anton 1983 napisao:ivan napisao:Imam dojam da je to nešto u nama balkancima da ne možeš trpjet uspjeh nekoga od nas. Ili čak kompleks manje vrijednosti. Želimo najbolje za Bayern, a to nikako ne može bit neki bosanac/srbin/hrvat...
A.jesi bedast!![]()
Ma ko jebe nas ovdje! Tu se referiram na ovaj dio kaj si napiso da MI netrpimo uspjeh drugih balkanca.
Ja ovdje pricam o tome kako ga Njemačka.javnost percipira.
Al znate kaj. Ja od Kahna nisam niti ocekivao vise. On nikad nije niti pričao kao igrač. Dosta je mutavo djelovao, onak neinteligentno s nekim ispadima di je kao bio faca, ali od mozga ni traga ni glasa pa se nečudim sto ovako "vodi" klub.
S druge strane smo imali Sammera i takav čovjek je meni idealan jer s kim god da prica o bilo čemu uvijek ima što za rec i uvijek prica iz pogicije "tis glup, jas pametan". Bas me na nekog podsječa...![]()
Evo recimo da je Basler na toj poziciji, iako on zbog svog šlapodoizma nije za tu poziciju, drugačije bi se pričalo i ziher sam da niko ne bi smio pisnut. Pa čak i onaj mutavi Matthaus bi se borio do zadnje kapi krvi jer je prgav do bola.
Il moras bit brutalno inteligentan i tako zracit da te svi postuju il moras znat srat. E jebiga Hasan i Kahn DJELUJU kao Lolek i Bolek a to ne ide.
Pa Štefan EffenGhnoj bi bolje pasao i ovdje uopče ne pričam o kompetentnosti za posao vec za dojam u javnosti.

doro napisao:Pa ukljuci mozak nije tak napeto.
Svi su glupi i mutavi po tebi.Ja to gledam ovak zanimaju me samo rezultati!

Vrati se na: Bundesliga 2021-22
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju